arkolek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 spoko furka i aluski, wyslij mi które chcesz to ci pomniejsze [email protected]
Szewczenko7 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 fele ładne to fakt podobne do moich :twisted:
Gość rob Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 z tego co widać, dopiero co pucowana :biggrin: ładna felga i samochód już wygląda dużo lepiej
TTom3k Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Nawet sie prezentuje ;] Chociasz mi sie osobiscie te alu niezbyt podobaja...
kamil321 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Dzięki:) tak zdjęcia były zrobione zaraz po wypucowaniu. A tak przy okazji macie moze jakies propozycje jesli chodzi o jakis specyfik aby lakier błyszczał :biggrin: I cos do felg, również aby błyszczały :biggrin: ??
Kiors Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Jest taki temat na forum o produkatch jednej z firm: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=1514&start=0 Ceny troche odstraszaja ale podobno warto. Sam musze sie kiedys przekonac... A autko calkiem fajne. Felgi mi sie srednio podobaja ale napewno lepsze takie niz ori 15 czy cos podobnego (17 juz niczego sobie sa )
maciekg Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Auto i kolor - bombowe, a fele to kwestia gustu, mnie one nie przekonują
Gość rob Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Ceny troche odstraszaja ale podobno warto. Sam musze sie kiedys przekonac... te kosmetyki są bardzo wydajne i jak to się rozłoży na kilkadzisiąt myć czy woskowań, cena jednostkowa już nie odstrasza
Norbi TDI Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Autko fajne i felunek gitarka bo taki jak mój tylko moje to 16, ps. może dekielek BBS masz na zbyciu bo jednego mi brak a szkoda inwestować w 4szt
kamil321 Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Opublikowano 3 Maja 2007 norbi TDI90, nie mam na zbyciu, tez Mi jednego brakuje :biggrin: Dzięki Wam pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi