jachim22 Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Opublikowano 27 Marca 2021 Plany na auto ? * Lampy Ksenon * Moc Silnika minimum 250km *Zmiana Radia( Chciałbym RNSE) * Zmiana sufitu na kompletny czarny * Ogarnąc dekory ( mam w zapasie od pro line sport)
VRGOOD Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 Jakie to dekory pro line ? Alu ? Pokaż fote
jachim22 Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Opublikowano 27 Marca 2021 13 minut temu, VRGOOD napisał: Jakie to dekory pro line ? Alu ? Pokaż fote Tak alu , szczerze nawet nie mam zdjecia na telefonie. Dostałem je kiedyś i leżą w garażu .?
dliwski Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 Gałka na dźwigni zmiany biegów ori czy chińczyk? Bo szukam takiej i głównie chińczyki znajduję albo 6-biegowe
jachim22 Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Opublikowano 28 Marca 2021 14 minut temu, dliwski napisał: Gałka na dźwigni zmiany biegów ori czy chińczyk? Bo szukam takiej i głównie chińczyki znajduję albo 6-biegowe Chinczyk z allegro.
dliwski Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 To zakładam, że jesteś w miarę zadowolony, skoro dalej siedzi w aucie Kupuję w takim razie i ja, a jak wpadnie ori w międzyczasie to też dobrze...
jachim22 Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Opublikowano 28 Marca 2021 Teraz, dliwski napisał: To zakładam, że jesteś w miarę zadowolony, skoro dalej siedzi w aucie Kupuję w takim razie i ja, a jak wpadnie ori w międzyczasie to też dobrze... Za tą cene dobrze sie trzyma. Finalnie ma wpaść skrzynia 6b dqt wiec narazie nie przykładałem do tego jakiejś wiekszej wagi ?
Dev Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 2 godziny temu, dliwski napisał: Gałka na dźwigni zmiany biegów ori czy chińczyk? Bo szukam takiej i głównie chińczyki znajduję albo 6-biegowe Bierz 6biegową ewentualny zlodziej bedzie mial problem z biegami 1
george Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 3 godziny temu, dliwski napisał: Gałka na dźwigni zmiany biegów ori czy chińczyk? Bo szukam takiej i głównie chińczyki znajduję albo 6-biegowe Szukaj od B6/B7 5 biegów z pakietu sport/wewnętrzny S line.
jachim22 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Teraz czekamy do piątku na grubsze zmiany?W piątek powalczymy wkońcu ze zderzakiem tył S4, oraz zmienimy fotele. Wczoraj z pierdół zmienilem ramiona na te aero z passata fl. Jeszcze zbytnio nie testowane ale napewno bardziej przylegają ?
MHD Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Fajnie też by było gdyby silikony były w kolorze zacisków.
jachim22 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Godzinę temu, MHD napisał: Fajnie też by było gdyby silikony były w kolorze zacisków. Silikony sa dostepne tylko w trzech kolorach ? Moze w przyszłośći cos sie zmieni z wydechem , teraz nic nie planuje. Narazie probuje przygotowac silnik mechanicznie przed zwiekszeniem mocy ?
MHD Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zobacz silikony na stronie fmic, co do wydechu najlepiej odrazu z turbo ogarniać bo ori między podporą a dyfrem jest jeszcze spłaszczony pomijając już jego średnicę.
jachim22 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2021 5 godzin temu, MHD napisał: Zobacz silikony na stronie fmic, co do wydechu najlepiej odrazu z turbo ogarniać bo ori między podporą a dyfrem jest jeszcze spłaszczony pomijając już jego średnicę. Wszystko w swoim czasie ? nie da sie wszystkiego od razu zrobic ?
MHD Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Coś o tym wiem u mnie lista cały czas się wydłuża. Ogólnie ładna sztuka aż by się chciało na żywo zobaczyć.
jachim22 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Coś tam sie dziś działo ? Pełne body S4 na aucie. Dodatkowo wpadł tip , nowe swiece , oraz nowy N75 pierburga ?
jachim22 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2021 W dniu 27.03.2021 o 14:22, VRGOOD napisał: Jakie to dekory pro line ? Alu ? Pokaż fote Tu masz zdjecia na jednym gole alu do wypolerowania , a na drugim czesc w folii, chyba tak zabezpieczone bylo dodatkowo. Zamówiłem paste do alu i zobaczymy co z tego wyjdzie ?
VRGOOD Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 No ciekawe jak to wyjdzie bo jeszcze nie widziałem żeby ktoś dekory polerowane alu miał
jachim22 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2021 W dniu 14.04.2021 o 09:30, VRGOOD napisał: No ciekawe jak to wyjdzie bo jeszcze nie widziałem żeby ktoś dekory polerowane alu miał Mały juz przeszedł pierwsze polerowanie pasta, jeszcze z 2 razy i mysle efekt bedzie odpowiedni ? 1
Rekomendowane odpowiedzi