Opublikowano 10 Lutego 20215 l Ostania fota do kalendarza obowiązkowo . No moje przednie napędy very good on the snow , very good. P.S. Listwę w tylnym zderzaku dał bym w kolor / sam tak mam/. Edytowane 10 Lutego 20215 l przez dekiel 13
Opublikowano 10 Lutego 20215 l Autor Ja odkrywam dopiero frajdę z jazdy z quattro, pięknie to jedzie po śniegu
Opublikowano 10 Lutego 20215 l 16 minut temu, MichałA4 napisał: Ja odkrywam dopiero frajdę z jazdy z quattro, pięknie to jedzie po śniegu Pierwszych śniegów doświadczyłem jakoś w tym roku, może coś na koniec. W 2019 roku kupiłem auto, ale jedynie 2 razy poślizgałem się na placu koło wiatraka... Również dopiero odkrywam ten napęd.
Opublikowano 6 Marca 20215 l Autor He he Toć to A4 to co tam ma być z tyłu Korzystając trochę z okazji że tu zajrzałem to wrzucę kilka fotek ostatniego modzika - może ktoś zgadnie co to za ustrojstwo
Opublikowano 7 Marca 20215 l Autor W dniu 7.03.2021 o 08:22, dekiel 13 napisał: Przewody grube , musi katapulta siedzenia pasażera. O to jest pomysł na nowy modzik W dniu 7.03.2021 o 09:42, staniek napisał: A szyba już jest? Jest , nawet byłem zaskoczony że wszystko ruszyło bezproblemowo. Caly zestaw kupiłem używany łącznie z szybą, a jak wiadomo nie są to młode rzeczy. Mam też już kilka mroźnych nocy za sobą i działa to na prawde fajnie mega szybko odmraża szybe. Edytowane 10 Marca 20215 l przez MichałA4
Opublikowano 7 Marca 20215 l Autor Taaaa grille poszły w czarne piano, zapomniałem tylko o bocznych kratkach ale to się nadrobi.
Opublikowano 7 Marca 20215 l 4 minuty temu, MichałA4 napisał: Taaaa grille poszły w czarne piano, zapomniałem tylko o bocznych kratkach ale to się nadrobi. Good move . Z matowaniem trochę zeszło pewnie ale efekt bardzo fajny.
Opublikowano 7 Marca 20215 l Autor Ogarną mi to lakiernik przy lakierowaniu listew drzwiowych i relingów , póki co się trzyma nawet teraz po zimie nie ma odprysków .
Opublikowano 11 Marca 20215 l Autor Hmm miałem już nie dłubać przy motorze ........................................................................ ale nie wytrzymałem no i wjechały nowe zabawki
Opublikowano 12 Marca 20215 l Autor Brakuje mi jeszcze kilku elementów, nie moge doprosic się o wałek u Świątka , myślę jak ugryźć temat sprzęgła bo seryjne przy hamowaniu się podda, no i wtryski przydaly by się z wiekszym wydatkiem obecnie siedzą AL po regeneracji i troche ich szkoda ale bedzie terzeba je zmienić zeby podejsc pod te 300 hp Tak że sami widzicie jeszcze kilka rzeczy jest do ogarnięcia do lata powinienem to poskładać i wypuścić na droge Edytowane 12 Marca 20215 l przez MichałA4
Opublikowano 12 Marca 20215 l Szalony ? Co do sprzęgła podpytaj @DanielMod myślę że może dać Ci kilka cennych wskazówek ?
Opublikowano 12 Marca 20215 l Autor 5 godzin temu, kamil-vag napisał: Szalony ? Co do sprzęgła podpytaj @DanielMod myślę że może dać Ci kilka cennych wskazówek ? O to to nikt normalny nie inwestował by w tak stare padło Sprzęgło to najwiekszy ból w tym zestawie, nie chce sachs performance bo to tragedia w normalnym uzytkowaniu więc coś innego trzeba obmyslić , Daniel ma przetarte szlaki w modzeniu TDI może podrzuci jakieś rozwiązanie. 4 godziny temu, sebek1093 napisał: Suszatka to Gtd2060 na tytanowy wirniku? Dokladnie tak:) 20 minut temu, george napisał: Turbo to dzieło Fiodora? Tak, zgarnąłem cały zestaw ze zdjęcia od Fiodora musze tylko ogarnąć podłączenie pod Fmic. Edytowane 12 Marca 20215 l przez MichałA4