MaciekPL Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 3 minuty temu, szafa napisał: Jestem przyzwyczajony do naciągów, a tutaj rant zakryty, myślałem że lepiej będzie wyglądać na kole ? Chodzi mi po głowie eibach sportline, ale znów czy wybór opon nie zmusi mnie to pro kita, nie chce żadnych przycierek opona, nadkole... Hankook chyba w miarę szeroko wypada, ja patrzyłem na 235, dokładnie jak na tym zdjęciu. Tylko znowu nie wiem czy nie będzie trzeba zejść niżej, bo na tym prokit może wyjść tak sobie.
szafa Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 O widzisz i tutaj się ładnie ułożyło, trudno jakoś przeżyję, choć z drugiej strony im niższa opona tym większa szpara i wtedy już raczej gwint obowiązkowy.
granatowy Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 W dniu 13.03.2019 o 08:07, szafa napisał: daje o sobie znać brak gwintu i zawias 1be ? Chcąc nie chcąc chyba będzie trzeba coś pomyśleć w tym temacie. Od gwintu nie uciekniesz ?
szafa Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Pojawiła się opcja zakupu c7, w związku z powyższym sprzedam b8, cena z 2 kompletami kół 77k zl i ubezpieczeniem ac oc do lutego, ostatnio zaktualizowałem mapy oraz okleiłem chromy w czarny połysk. Jak ktoś chetny pisać na pw. Z racji dnia wolnego oraz ładnej pogody wymyłem na szybko samochód, przy okazji wpadło parę zdjęć na których widać jak siadła czerń, chromy okleili chłopaki z p-customs z katowic, których jak najbardziej polecam https://www.facebook.com/custompaintingandstuff/ Zostało jeszcze zmienić tylny znaczek na czarny, i jeśli auto nie pójdzie złożyć zamówienie na eibacha Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez szafa
szafa Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Auto w dalszym ciągu w moich rękach, ostatnio wymiana oleju oraz filtrów i standardowo na wiosnę klima tym razem w zrobiona w aso Przy okazji został zakupiony gwint h&r od wrclaguny, ale narazie czekam na tylnych odboje i pewnie wpadnie na auto Z racji że za niedługo wakacje i szykuje się wyjazd to rozglądam się za bagażnikiem na dach, może ktoś polecić jakieś fajne niskie belki które będą pasować do b8 oraz c7? Mile widziane zdjęcia na b8 Edytowane 12 Czerwca 2019 przez szafa
WojtekA6C7 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Siądzie pewnie pięknie na tym gwincie ? Też nie wiem czy nie będę do siebie szukał boxa na dach ,ale mam to samo właśnie co ty .Nie chce dawać tego Ori mocowań na dach bo są wysokie strasznie chciałbym żeby leżał jak najniżej dachu...
szafa Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Opublikowano 18 Lipca 2019 Auto nabija kilometry, ostatnio trasa nad bałtyk, o dziwo miło jestem zaskoczony bagażnikiem, mimo wcześniejszych obaw, wszytko fajnie się upakowało, mogę śmiało stwierdzić że dużo większy jak był w b5 Przy okazji ostatnio na liczniku wyskoczyło 170 k ? Zamówiłem również polecane przez Maćka ledy do wstecznych Aglint T15 W16W 22 LED, niestety jeszcze nie sprawdzone jak spisują się w nocy Jak narazie brak chęci i czasu ale czekają koła i gwint do montażu
WojtekA6C7 Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) No coś ci długo idzie z tą zmianą zawiechy Żarówki do wstecznego robią robotę u mnie już od paru tygodni założone i świecą ładnie i nie ma żadnych błędów tak jak Maciek mówił ... Edytowane 19 Lipca 2019 przez WojtekA4B8
szafa Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Opublikowano 19 Lipca 2019 17 godzin temu, WojtekA4B8 napisał: No coś ci długo idzie z tą zmianą zawiechy Żarówki do wstecznego robią robotę u mnie już od paru tygodni założone i świecą ładnie i żadnych błędów tak jak Maciek mówił ... A bo jakoś weny nie ma, a druga sprawa jak bym opony dostał to pewnie poszło by szybciej
Norbas Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 Nawet brak weny na pryśnięcie logo klapy na czarno
Wandej Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 Szafa zostaw tego grata i zrób z niego grube auto. C7 zdąrzysz kupić Gruba gleba i jakieś 20`. Do tego wydech na 2 strony S4 i będzie miazga
szafa Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Auto żyje, ostatnio wogóle brak czasu i chęci na zrobienie czegokolwiek, ale w wolnej chwili udało się wrzucić gwinta H&R, koła są na toczeniu otworu centrującego pod 66.6 i opony w drodze Na dzień dzisiejszy auto prezentuje się tak jak na zdjęciach. Dużo pomysłów chodzi po głowie ale staram się je tłamsić w zarodku, narazie inne priorytety, tył przy nowym kole pójdzie w dół Piątkowy ranek w: Ruda Śląska - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL 8 new photos added to shared album Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez szafa
WojtekA6C7 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Siedzi już dobrze ale tył musisz jeszcze skręcić czekamy na to nowe koło ?
szafa Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Poprawione, foty na dysku googla Dzięki Wojtek, nie powiem Twoja i Maćka to takie ciche wzorce jak powinno auto wyglądąć, mnie tylko trzyma w ryzach niepewność co do samochodu, dalej mocno mnie ciągnie do c7 a nawet a7 i nie chce nie potrzebnie tutaj modzić
MaciekPL Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Godzinę temu, szafa napisał: Poprawione, foty na dysku googla Dzięki Wojtek, nie powiem Twoja i Maćka to takie ciche wzorce jak powinno auto wyglądąć, mnie tylko trzyma w ryzach niepewność co do samochodu, dalej mocno mnie ciągnie do c7 a nawet a7 i nie chce nie potrzebnie tutaj modzić Bez przesady, b5ke pomodziles konkretnie to z tego jeszcze lepsza opcja wyjdzie. Dużo już jej nie brakuje, a kolor jest jak dla mnie mega, ostatnio lubię takie mało spotykane. Plus ta panorama
Norbas Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Odrazu inne auto no i ten kolor co za koła wleca ?
szafa Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Dzięki Panowie, koła pompei z rs6 c6 20x9.5
Rekomendowane odpowiedzi