Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kiedy zmieniacie na letnie opony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też

Opublikowano

Oglądałem przed chwilą pogode na dzisiejszą noc na tvn24, i w nocy w całej Polsce na minusie, z lekkimi opadami śniegu. Nie wyobrażam sobie jak musiałbym gdzieś niespodziewanie lecieć w trase na letnich :polew:

U mnie lans może poczekać :evil:

Opublikowano
  • Autor

Oglądałem przed chwilą pogode na dzisiejszą noc na tvn24, i w nocy w całej Polsce na minusie, z lekkimi opadami śniegu. Nie wyobrażam sobie jak musiałbym gdzieś niespodziewanie lecieć w trase na letnich :polew:

ten śnieg według nich pada juz od tygodnia :thumbdown:

Opublikowano

ja to nie wiem kiedy ale w Danii dzisiaj jeszcze sniegu troche spadlo i w nocy na minusie jest

Opublikowano

ten śnieg według nich pada juz od tygodnia :thumbdown:

Nie wiem czy byś chciał gonić na letnich przez mazurskie lasy, nawet przy -3 stopniach C :notworthy: .

I nawet głupi przykład. Wczoraj koło 23.00 zadzwonił do mnie mój ziomek i mówi że coś mu się umaniło i że napalił się na skuter Suzuki Burgmana, i czy rano nie polecimy pod białostockie go zobaczyć. Mówie wam, na zadupiach to jeszcze snieg leży k...rwa na drodze. Moto kupiliśmy, wracać 200km, to dopiero była tragedia :kox:

Opublikowano
  • Autor

Na zadupiach to do kwietnia śnieg będzie lezał, główne trasy są OK :wink4:

Według mnie zima spierdo@iła z kraju :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

do kwietnia poczekam :wink4: nie ma co się śpieszyć

Opublikowano

Właśnie w Krakowie napierdziela śniegiem że szok :o Biało! :wallbash: :wallbash:

Także pośpiech dobry w łapaniu pcheł.

Ja chce wiosny... :(

Opublikowano

Mnie też już kusi na zmianę opon ale poczekam jeszcze trochę bo czeka mnie ostatni wyjazd na deskę a w górach bez zimówek to lipa :decayed: Chyba jednak zdrowy rozsądek nakazuje zmianę opon na początku kwietnia na święta :naughty: chyba że zrobi się cieplej wcześniej :cool1:

Opublikowano

pada snieg pada snieg :gwizdanie: na ukrainie (lubelskie) to mrozy jeszcze ladne a w dzien ledwo + takze lipa

Opublikowano

Ja zawsze do kwietnia czekam aż w nocy i nad ranem będzie na plusie.

Dziś nad ranem ślisko było strasznie miejscami także nie ma się co spieszyć bo później blacharza odwiedzać i na nogach chodzić to żadna przyjemność.

Opublikowano

Ja zawsze do kwietnia czekam aż w nocy i nad ranem będzie na plusie.

Dziś nad ranem ślisko było strasznie miejscami także nie ma się co spieszyć bo później blacharza odwiedzać i na nogach chodzić to żadna przyjemność.

Dokładnie :good:

Jak wyżej... Lans może poczekać :naughty: 2-3 tygodnie mnie jeszcze nie zbawią...

Opublikowano

ja jeszcze jestem za młody na to, żeby lans mógł poczekać :decayed: w Pile 11 stopni i słonce świeci także lecę właśnie zmieniać :naughty:

Opublikowano

ja jeszcze jestem za młody na to, żeby lans mógł poczekać :decayed: w Pile 11 stopni i słonce świeci także lecę właśnie zmieniać :naughty:

Dokładnie :kox: jestem za a nawet DUŻE za :decayed:

Opublikowano

To pogratulować ładnej pogody, w Lublinie właśnie wali śniegiem:( W sumie nie mam jeszcze na co zmieniać, bo mam tylko zimówki :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

To pogratulować ładnej pogody, w Lublinie właśnie wali śniegiem:( W sumie nie mam jeszcze na co zmieniać, bo mam tylko zimówki :thumbdown:

70km od lublina deszcz pada :dance: weekend będzie ciepły

Opublikowano

ja 4 marca już na letnich przyjechałem po odbiorze autka i nie zamierzam tego zmieniać do następnej zimy ;)

Opublikowano

Jutro najpozniej sobota zakladam letnie :>

Opublikowano

Ja od soboty na letnich... :kox: