Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kiedy zmieniacie na letnie opony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj zmienione, obowiązkowe umycie auta + wosk. Pogoda piękna, ale GRazny mnie w tej chwili załamał. Jedynie czym się pocieszam, to fakt że meteorolodzy mają problem z przepowiedzeniem pogody na jutro, a co dopiero kilka dni.

Przesiadka ze 195 na 235 jest odczuwalna na kierownicy, trzeba się przyzwyczaić.

Opublikowano

nie przejmuj się ja tam w tym tyg zakładam letnie, najwyżej nawzajem się będziemy wyciągać...weź linkę jakby co :wink4:

Służę pomocą, moje quattro cały czas na zimówkach :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

Też się przymierzam do zmiany na letnie ale niestety okazało się, że z kompletu opon letnich które posiadam dwie mają rozmiar 195 i są ok a dwie pozostałe 185 i taki minimalnie dobry bieżnik :disgust: Także jestem zmuszony kupić dwie nowe bo na tych zjechanych nie ma sensu jeździć :kwasny:

Opublikowano

Panowie, w czwartek mróz :decayed:

Opublikowano

Jutro nowe gumy na alu i kto wie może przekładka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak nie przymrozi :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ja poczekam moze do 10 kwietnia :gwizdanie:

Opublikowano

Witam... :hi:

Ja już na letnich oponkach śmigam...zimowe koła już umyte ...w razie powrotu zimy to 20 minut i już po problemie..

Panowie i nie zapomnieć o umyciu podwozia ze zimowej soli !!!!! Warto.. :hi:

Opublikowano

lato już na aucie :) :)

Opublikowano

Mi wczoraj przyszedł komplet nowych oponek na lato i dzisiaj zostaly zainstalowane na aucie ;)

Opublikowano

gdzie takie mycie podwozia można autku zafundować?

Oponki mają do mnie zawitać 4. kwietnia, chyba mrozu już nie będzie

Opublikowano

na myjniach automatycznych takich lepszych sa pakiety z myciem podwozia

Opublikowano

niektórzy już powymieniali... a tu śniegiem wali jak się patrzy... :gwizdanie:

Opublikowano

Dzisiaj była akcja zima lewarek i zmiana opon z powrotem na zimowe :decayed: śniegu napadało tyle że na letnich jak wracałem to było zero trakcji, hamowanie i przyśpieszanie tragedia. Lans lansem ale bezpieczeństwo i trakcja to podstawa lans może poczekać :cool1:

Opublikowano

Biało jak nie wiem u mnie i zapowiada się ze całą noc będzie sypało ale to chyba osatni podryg zimy bo od poniedziałku wiosna ma zawitać już na stałe.

Opublikowano

kraków na szczęście narazie deszczowy a nie śnieżny bo na 18stkach pomimo quattro mógłby się ślizgać bo o hamowaniu nie mówie . jestem optymistą i nie zmieniam już na zimę . sezon wiosenny rozpoczoł sięu mnie już 2 tyg temu :hi:

Opublikowano

Warmińsko-mazurskie sypie śniegiem teraz jak h..uj. Gratuluję tym co już pozmieniali :polew:, ale nie ważne, jest lans.. :polew:

A jak mi taki wjedzie w dupe na światłach, to wychodze z wozu i ząbki przez okno polecą :decayed: Wale w ryj bez ostrzeżenia :evil:

Opublikowano
  • Autor

Warmińsko-mazurskie sypie śniegiem teraz jak h..uj. Gratuluję tym co już pozmieniali :polew:, ale nie ważne, jest lans.. :polew:

A jak mi taki wjedzie w dupe na światłach, to wychodze z wozu i ząbki przez okno polecą :decayed:

jeżdze nie narzekam :tongue4: jak busy jeżdza juz na letnich to naprawde idzie wiosna :gwizdanie: jeżdżąc teraz na ziomych tylko zużywacie opony, taka prawda :gwizdanie: