Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kiedy zmieniacie na letnie opony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wszystkie samochody w domu dostały letnie kapcie, a u mnie zagościły oryginalne 17'' Audi :)

Opublikowano

ja zamierzam za półtora tyg jeżdzić, podobno można jeszcze na zimówkach jeżdzić w taką pogode, to nawet lepiej jak na letnich jeszcze

Opublikowano
  • Autor

ja zamierzam za półtora tyg jeżdzić, podobno można jeszcze na zimówkach jeżdzić w taką pogode, to nawet lepiej jak na letnich jeszcze

fajnie piszczą :decayed:

Opublikowano

Ja też zmieniłem na 17" S-Line B6 chyba już nie będzie śniegu ;)

Opublikowano

ostatnio jeżdżę tylko z punktu A do B, nie mam czasu zmienić na letnie aaa i zimowe jakoś nie piszczą, może dlatego że jadę jak łajza :decayed:

Opublikowano

będą piszczeć gdy temp będzie powyżej 25 stopni :cool1:

Opublikowano
  • Autor

będą piszczeć gdy temp będzie powyżej 25 stopni :cool1:

teraz też juz piszczą, u mnie jest +15 :naughty: Arek ty lepiej opony kupuj na lato :naughty:

Opublikowano

opony powinno się zmieniać przy temp pow. 9st bo ponoć powyżej tej granicy szybko się ścierają :confused4:

Opublikowano
  • Autor

opony powinno się zmieniać przy temp pow. 9st bo ponoć powyżej tej granicy szybko się ścierają :confused4:

jestem tego samego zdania i co roku o tej samej porze zmieniam, inaczej pewnie by było jak bym mieszkał w górzystych częściach kraju, ale na lubelskim to nie grozi :wink4:

Opublikowano

zimówki w całym domostwie wymienione na letnie wyglądało jak u wulkanizatora bo przyjechał szwagier wymieniał to i ja wymieniłem i jeszcze tato się napatoczył 12kólek było co kręcić :>

Opublikowano
Arek ty lepiej opony kupuj na lato :naughty:

będą za niedługo :naughty:

Opublikowano

wymieniajcie bo lada dzień swołocz się rzuci na wymianę i będą kolejki. I gdzie to w takie upały na zimowych latać :tongue4:

Opublikowano

jak zmieniacie felgi z oponami to jedziecie wyważać zawsze ? czy jeździcie na tym co było wyważone jak zakładaliście opony na felgi ?

Opublikowano

Zawsze trzeba wyważyć :)

Opublikowano

jak zmieniacie felgi z oponami to jedziecie wyważać zawsze ? czy jeździcie na tym co było wyważone jak zakładaliście opony na felgi ?

pono powinno się wyważać po zaliczeniu każdej większej dziurwy :polew: czyli codziennie w naszym pięknym kraju :gwizdanie:
Opublikowano

Lepiej wyważyć niż potem się wkur..... że bije kierownica :)

Opublikowano

:hi:

ja mam alumy, na których są zimowe, jutro jade je ściągnąć i letnie kapcie przyodziać, z wyważeniem 50 zł (jak to teraz łatwo przeliczyć na litry paliwa - prosty rachunek :wallbash: )

Opublikowano

Ja też od wczoraj na letnich laćkach.

363201cc0f0fe511.jpg

Opublikowano

Ja dzisiaj wreszcie przełożyłem..... :wink4:

Opublikowano

jutro, zima mi się za bardzo zaczęła kleić