black4 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Bartez90, No właśnie, czyli 1,5 x wartość auta... Dzięki za info ? Pozdrawiam
reikeb Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Opublikowano 27 Lipca 2019 W dniu 30.06.2019 o 07:22, bartez90 napisał: Piekne auto, silnik zacny. Wrzucaj turbo do tego na 500hp i zadne nowe rs4/rs5 nie ma szans ? Chodzi mi to po głowie jak nie uda mi się na gtr-a uzbierać który jest moim marzeniem to będzie tańsza alternatywa tylko wtedy a3 zostanie jako 3 auto i będę musiał żonie kupić coś innego, a nie wiem czy będzie chciała oddać xD W dniu 30.06.2019 o 12:49, black4 napisał: Marek , Gratulacje. Piękne auto (oblookane na A4 spocie ?)? Bartez90 uturbienie 3.2 fajna sprawa tyle, żeby to porządnie zrobić pewnie z 30+ tys.pln ... Marek wczoraj na spocie był kolega Konrad czerwoną 3.2. Już na usuniętym ostatnim tłumiku (+ wyrzucone sondy) jak to gra i strzela ? Dużo frajdy z jazdy ! Wpadajcie na spoty ? Pozdrawiam A dziękuję powoli doprowadzam je do takiego stanu żeby jeszcze bardziej cieszyło oko, ale małymi kroczkami do przodu Co do wydechu jestem zadowolony z tego co kupiłem i założyłem, po mieście fajnie mruczy tak do 3 tys a jak się go depnie powyżej to się drze, co ważne nie męczy za mocno no chyba że na autostradzie mi wystarczy póki co Na spoty wpadam jak czas pozwala i jest wolna chwila ale jest dobrze , ostatnio nawet udało mi się złapać z ekipa do Łodzi na zlot tylko następnym razem nie jade a4 bo nie mogłem ich dogonić xD Ap ropo modów to dziś poskładałem auto i wleciał dyfuzor od s3 lift jeszcze tylko potka na klapę i będzie tył ogarnięty : 1
black4 Opublikowano 27 Lipca 2019 Opublikowano 27 Lipca 2019 Świetnie wygląda ? Spojler a'la RS na tylnej klapie byłby ? Pozdrawiam ?
reikeb Opublikowano 15 Września 2019 Autor Opublikowano 15 Września 2019 Siema, ostatnio była cisza ale to nie znaczy że z autem nic się nie dzieje Dziś wleciała lotka na klapę i ogarnąłem uchwyt na napoje Tył już kompletny, jedynie coś z końcówkami pokombinuje może, czas wziąć się za przód, zawieszenie i koła na przyszły sezon Wczoraj jeszcze zawitaliśmy na imprezę Vag Royal4 : 1
reikeb Opublikowano 21 Października 2019 Autor Opublikowano 21 Października 2019 Siema Dawno się nic nie działo w temacie ale to nie znaczy że w aucie nic się nie zmienia powoli sobie gromadzę graty na kolejne mody i szukam 18 cali na przyszły sezon A dziś w końcu udało się ogarnąć zegary z polifta i od razu kilka lat młodsze autko
reikeb Opublikowano 27 Października 2019 Autor Opublikowano 27 Października 2019 Siema, wczoraj miałem wolną sobotę więc trochę podziałem przy a3 Wleciał kolorek na zaciski, całkiem spoko wyszło , do tego zajrzałem pod nadkola i oczyściłem bo można było kwiatki sadzić xD no i od razu zimowe koła wleciały Poczyniłem też zakup felg na przyszły sezon ale to się pochwalę jak dotrą do mnie 17 s-line letnie będę sprzedawał jak by ktoś chciał 1
Norbas Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 No zacisk fajnie wyszedł ? za nadkolami to co u mnie było... tam trzeba co kilka miesięcy zaglądać i będzie cacy ?
reikeb Opublikowano 27 Października 2019 Autor Opublikowano 27 Października 2019 2 godziny temu, Adam87 napisał: Hebelek ładnie wygląda A dziękuję jeszcze jedna warstwa by się przydała lakieru ale czas naglił, najwyżej na letni sezon jeszcze raz machnę 28 minut temu, Norbas napisał: No zacisk fajnie wyszedł ? za nadkolami to co u mnie było... tam trzeba co kilka miesięcy zaglądać i będzie cacy ? No masakra... na lato jeszcze zajrzę tam po zimie i zabezpieczę dodatkowo takim siuwaxem na podstawie wosku bo teraz nie miałem pod ręką:) 1
M@rcin Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Ładnie Czym zacisk malowany ?
reikeb Opublikowano 29 Października 2019 Autor Opublikowano 29 Października 2019 W dniu 27.10.2019 o 22:25, M@rcin napisał: Ładnie Czym zacisk malowany ? Pędzelek i farba do wysokiej temperatury
reikeb Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 Siema ! Dziś trochę przy a3 podziałane A więc dorwałem nową kanapę wraz z siedzeniami bo moja była dość mocno zajechana wiec wymieniłem i trochę odświeżyłem przy okazji Do tego nie mogłem się powstrzymać i były pierwsze przymiarki rolek na przyszły sezon Myślę że będzie dobrze 1
black4 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Ładna robota ? Kółko też klasa... kuty BBS ? Przelakierowywaleś wnętrza felg ? Pozdrawiam ?
reikeb Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 W dniu 3.11.2019 o 17:40, black4 napisał: Ładna robota ? Kółko też klasa... kuty BBS ? Przelakierowywaleś wnętrza felg ? Pozdrawiam ? A dziękuję Front jest na czarny półmat, ranty polerowane i środek też gołe alu Generalnie czekam już na lato xD jeszcze tylko muszę dorwać opony i ogień 1
reikeb Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Opublikowano 13 Marca 2020 Siema Dawno mnie tu nie było ale to nie znaczy że nic się przez ten czas nie działo, po prostu nie było czasu na pisanie A więc nazbierałem trochę gratów żeby na ten sezon autko przygotować a mianowicie : - Wpadł komplet ledów : - sprężynki eibaha : - Wleciały już oponki na nowe felgi i przy okazji były prostowane : - rozpórka na górne kielichy : - no i dziś dotarła reszta klocków do układanki : O ile czas pozwoli to jest plan w tym miesiącu wszystko poskładać do kupi i zrobić przymiarki na lato 2020 I tu mały bonusik z sesji zrobionej z nudów Jeszcze mam kilka smaczków kupionych ale to ujawnię już jak wsio zamontuję Pozdrooo ! 3
jedrekx Opublikowano 25 Marca 2020 Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) aż się prosi o ten przód S-line.. Edytowane 25 Marca 2020 przez jedrekx 1
reikeb Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Opublikowano 30 Marca 2020 W dniu 25.03.2020 o 08:05, jedrekx napisał: aż się prosi o ten przód S-line.. W którym ? Siema !!! Co prawda tydzień temu ale udał się zabieg przekładki zawieszenia nazbierało się gratów to trzeba w końcu trochę po montować Zabieg trwał przez sobotę i niedzielę bo w między czasie wyskoczyła kilka tematów do ogarnięcie xD Ale przeszczep się przyjął i wpadły sprężynki Eibah Pro Kit -30 ( narazie są na etapie osadzania auta xD ) do tego amorki Bilstein, nowe mocowania górne, odboje, tylne łączniki stabilizatora bo były zajechane ( to wypadło w między czasie ) no i udało mi się po manewrach wpasować rozpórkę górnych kielichów A i mam szczęście do pękających sprężyn bo w tej a3 okazało się że jeden zwój na samym dole był pęknięty może do tego z tyłu trzeszczało mi na progach xD Reasumując komfort prowadzenia mega się poprawił, auto teraz prowadzi się precyzyjnie, pełna kontrola, mega trzyma się na zakrętach , tylko myślałem że bardziej siądzie ale mam nadzieję że jeszcze trochę zejdzie zanim założę letnie koła Kilka fotek z efektów prac ( całość autka wrzucę jak założę letnie koła na gotowi już ). Pozdro powoli działamy 1
jedrekx Opublikowano 31 Marca 2020 Opublikowano 31 Marca 2020 11 godzin temu, reikeb napisał: W którym ? najlepiej w obydwóch w białym szczególnie by się przydał, w B8 aż tak nie razi chociaż też by fajnie wyglądało..
Rekomendowane odpowiedzi