Olgierd93 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Bardzo ładne Czekam na dalsze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Bilstein b4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 2 godziny temu, qlimazz napisał: Bilstein b4? Nie jakieś zwykłe tylko z mniejszym skokiem, nie pamiętam modelu. 5 godzin temu, Olgierd93 napisał: Bardzo ładne Czekam na dalsze zdjęcia A dziękuje 8 godzin temu, jedrekx napisał: najlepiej w obydwóch w białym szczególnie by się przydał, w B8 aż tak nie razi chociaż też by fajnie wyglądało.. Czas pokarze mam kilka planów na front ale nie s-line bo wszyscy mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 3 godziny temu, reikeb napisał: 5 godzin temu, qlimazz napisał: Bilstein b4? Nie jakieś zwykłe tylko z mniejszym skokiem, nie pamiętam modelu. To właśnie b4 sport Ładna a3, zazdraszczam gang'u silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 aj zazdroszczę ci. ja w robocie a jak wrócę to i tak pewnie nic nie będę mógł zrobić za bardzo. Mój lakiernik chwilowo nie pracuje wiec nici ze zderzaka na sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 34 minuty temu, Seikokilla napisał: aj zazdroszczę ci. ja w robocie a jak wrócę to i tak pewnie nic nie będę mógł zrobić za bardzo. Mój lakiernik chwilowo nie pracuje wiec nici ze zderzaka na sezon Etam zawsze znajdzie się coś do modzenia, trzeba być dobrej myśli Jeszcze odpicujemy fury na ten sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Siema, nie było jakoś czasu ostatnio żeby zajrzeć na forum ale to nie znaczy że nic się nie działo, wleciał remont garażu ( więcej na moim instagramie @reikeb_garage ) i lekkie mody w a3 W wolnej chwili wyrezałem przełącznik świateł i climatronik z polifta: Wleciał znaczek na klapę jako mały detal dla śmiechu : Popielniczka out , w końcu jest gdzie telefon trzymać : Standardowo ale mi się podoba , wleciała dokładka od cupry i grill w plastry miodu : I ostatnio zawitała sportowa wkładka K&N i powiem szczerze jest lekka różnica w dźwięku i osiągach I ten sezon kończymy właśnie tak bo narazie z modów nic nie planuję , jedynie wymiana przegubów wewnętrznych i servisu olejowego na dniach Pozdroo ekipa !!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Siema miałem trochę wolnego więc w końcu ogarnąłem w końcu nagłośnienie bo seria jak zwykle to porażka wpadł sprawdzony zestaw audio-system, który bardzo przyjemnie gra pod samym radiem bo ma 3ohm. Oczywiście drzwi zostały wygłuszone od wewnątrz jak i zewnątrz dodatkowo wysokotonowe cyki trafiły w seryjne maskownice w słupkach i zostały W między czasie za całe 20 zł udało mi się z reanimować wkład fotochromatyczny bo granie padło : Było trochę śniegu ostatnio to i mała sesja wpadła Wleciał też nowy plan na wnętrze, powoli gromadzę gadżety, szukam też nowej kierownicy, prawdopodobnie od s3 lub coś przerobię tylko musze obadać jaką mam poduszkę bo ponoć były różne w moim modelu Tak więc w tym roku jest plan na odmłodzenie wnętrza i lekki przyrost mocy Pozdrooo ekipa ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 No to powodzenia w odmładzaniu wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Siema! Dziś dzień w garażu , nowe modziki, trzeba zbroić się na złoty w tym roku Nowa kiera wleciała na początek, brakujący element pod maską i przy okazji umyte Początek modów środka a planów trochę mam tylko potrzeba czasu i plusowych temperatur pozdrooo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Z tyłu 310mm tarczę wentylowaną masz w tej A3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 W dniu 12.03.2021 o 21:26, Wandej napisał: Z tyłu 310mm tarczę wentylowaną masz w tej A3? Nie zwykłe seryjne a skąd te pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 12 minut temu, reikeb napisał: Nie zwykłe seryjne a skąd te pytanie Czyli to S3 tylko miało taki rozmiar. Mam nowe zestawy jakbyś reflektowal na Upgrade do takiego właśnie rozmiaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 17 godzin temu, Wandej napisał: Czyli to S3 tylko miało taki rozmiar. Mam nowe zestawy jakbyś reflektowal na Upgrade do takiego właśnie rozmiaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 W dniu 15.03.2021 o 12:24, Wandej napisał: Pomyślę, choć w garażu czeka już zestaw hebli na tył jak ten padnie powiem Ci że seria bardzo ładnie hamuje w tym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 8 minut temu, reikeb napisał: Pomyślę, choć w garażu czeka już zestaw hebli na tył jak ten padnie powiem Ci że seria bardzo ładnie hamuje w tym aucie Ten tył to prawie tyle co seria tyle ze z przodu?Jakbyś chciał zestawy cały czas dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 pasowałyby tu takie progi jak chcesz to pisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 18 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 W dniu 11.05.2021 o 15:05, marcin_o23 napisał: pasowałyby tu takie progi jak chcesz to pisz Hej, czytasz mi w myślach bo zastanawiam się nad czymś właśnie po bokach żeby dorzucić. Pytanie tylko z czego są wykonane i jak spasowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 To oryginalne od audi, dla audi robi to votex a audi ma to w swojej ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Siema dawno nic nie było więc coś trzeba naskrobać Tak więc walka z tylnymi lampami wciąż traw, nie mogę ogarnąć tych modułów i chyba spróbuje je zrobić na "krótko" bo już m dość wywalania wciąż błędu przepalonej żarówki albo wrócę do serii. Dziś umysłem autko i zobaczyłem jak tam po zimie no i kilka zaprawek w końcu chyba w tym roku zrobię , plus wymiana przedniego nadkola bo tam jest dramat, zamiennik już kupiłem i będę działać Do tego m w planie poprawić tylna lotkę oraz dyfuzor i polakierować na nowo bo mi spękał lakier... Tak więc kilka rzeczy w tym roku m w planie. Powoli będę też myślał nad remontem skrzyni bo chyba się domaga ... Nie mówiąc już o planie korekty lakieru ale to zobaczymy czy starczy roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi