chudineze Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 No to nastał czas pokazania mojej super strzały na letnich już bucikach. Kupiłem ją rok temu w Essen w Niemczech. Obecnie zagazowany i bezawaryjny oprócz drobnych napraw które nie miały większego znaczenia. Co do przeróbek to nie będę nic tu przerabiał nic obniżał i zmieniał felg ponieważ jeździ nim do pracy moja żona i nie chce aby cosik urwała lub zniszczyła (na koncie ma już jeden samochód rozwalony :smile: ). Z wyposażenia: 2 x Poduszki powietrzne Climatronik Elektryczne lusterka Elektryczne przednie szyby Szyberdach Centralny zamek Podgrzewane siedzenia.
Cuber Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 zmień sobie lampy przednie na ori "soczewki" po II lifcie odrazu fura zmieni wygląd, ogólnie fajna audica bo w końcu A4
Tukan Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Ładna A4 a CUBER ma racje inne lampki i autko bedzie wygladac duzo mlodziej i ładniej
Robson Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 bardzo ładny kolorek życzę pozytywnych wrażeń na szosie.
Gość Michał Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Spoko autko, zmienisz lampy bedzie git Fajnie że jest klima i szyber
Gość rob Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 tak jak koledzy piszą, reflektory do wymiany
schiller Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 piekny kolor super silnik i wysmienity rocznik :biggrin: tylko szkoda ze nie avancik i te felunie jakies dziwne.
chudineze Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Opublikowano 19 Marca 2007 i te felunie jakies dziwne. a co w nich takiego dziwnego widzisz
schiller Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 i te felunie jakies dziwne. a co w nich takiego dziwnego widzisz hmm jakos mi nie podchodza chromy. ale wies jako to jest z gustami. wazne ze tobie sie podoba :twisted:
chudineze Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Opublikowano 19 Marca 2007 i te felunie jakies dziwne. a co w nich takiego dziwnego widzisz hmm jakos mi nie podchodza chromy. ale wies jako to jest z gustami. wazne ze tobie sie podoba :twisted: Czy ja wiem czy mi sie podobają poprostu były razem z autem kupione. Na początku byłem sceptycznie nastawiony na wygląd tych chromów ale teraz widzę że jestem oryginalny w swoim mieście i co niektórym tylko te felgi sie podobają . No ale jak to mówią są gusta i guściki.
schiller Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 i te felunie jakies dziwne. a co w nich takiego dziwnego widzisz hmm jakos mi nie podchodza chromy. ale wies jako to jest z gustami. wazne ze tobie sie podoba :twisted: widzę że jestem oryginalny w swoim mieście cos w tym jest
unfa Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 ladne autko tylko preferuje srebrny kolor ale zawsze
Rekomendowane odpowiedzi