gagat3k Opublikowano 2 Września 2020 Autor Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) W dniu 3.09.2020 o 00:17, george napisał: Grudziądz/Gdańsk To do zobaczenia na drodze Edytowane 9 Września 2020 przez gagat3k 1
gagat3k Opublikowano 9 Września 2020 Autor Opublikowano 9 Września 2020 (edytowane) Coś tam się zmienia ? P.s. 2 komplety emblematów Exclusive na sprzedaż I w garażu nowy "przyjaciel" ? Edytowane 9 Września 2020 przez gagat3k 3
MaciekPL Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Coś się dzieje tutaj ? Temat na drugim miejscu zaraz po szarej myszy jak dla mnie. Z tym wydechem cos ogarnąłeś ? Pokazuj mody bo na pewno coś było dłubniete od tego czasu.
gagat3k Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2020 Godzinę temu, MaciekPL napisał: Coś się dzieje tutaj ? Temat na drugim miejscu zaraz po szarej myszy jak dla mnie. Z tym wydechem cos ogarnąłeś ? Pokazuj mody bo na pewno coś było dłubniete od tego czasu. Nuda Panie kolego Maćku. Nic się nie dzieje, Ty nic fajnego nie masz dla mnie, więc cisza. jakieś tam czerwone cewki i nowe świece, sprężyny zmienione na pro kit i tyle
MaciekPL Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Teraz, gagat3k napisał: Nuda Panie kolego Maćku. Nic się nie dzieje, Ty nic fajnego nie masz dla mnie, więc cisza. jakieś tam czerwone cewki i nowe świece, sprężyny zmienione na pro kit i tyle Widzę korek z r8ki, no ciągle dolewać tego oleju to chociaż lepiej się odkręca ten korek i przyjemniej dla oka.
gagat3k Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2020 11 minut temu, MaciekPL napisał: Widzę korek z r8ki, no ciągle dolewać tego oleju to chociaż lepiej się odkręca ten korek i przyjemniej dla oka. No sam widzisz, tyle oleju, to jak tu modzić
Hubertus01 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Dlaczego wpadł pro kit? Miałeś jakieś przycierki na sportline?
gagat3k Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2020 24 minuty temu, Hubertus01 napisał: Dlaczego wpadł pro kit? Miałeś jakieś przycierki na sportline? Tak, na 255/35 z tyłu wystarczyła 1 osoba i tarło. Zmieniłem opony na 245 i już lepiej, ale dla własnego spokoju założyłem pro kit, bo i tak dołem potrafiłem przytrzeć na dziurach itd.
Hubertus01 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Opublikowano 30 Grudnia 2020 57 minut temu, gagat3k napisał: Tak, na 255/35 z tyłu wystarczyła 1 osoba i tarło. Zmieniłem opony na 245 i już lepiej, ale dla własnego spokoju założyłem pro kit, bo i tak dołem potrafiłem przytrzeć na dziurach itd. dzięki za info. ja mam 255/35/r19 et 43 też na sportline i zastanawiam się nad dystansem ale teraz przypuszczam, że et 35 to wszystko co da się zrobić żeby nie przycierało
wampir Opublikowano 30 Grudnia 2020 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Pamietaj, wygląd że jest gleba ważniejszy Ja bym nie woził z tyłu nikogo, jedna kobieta obok, a druga do trójkąta z tyłu ale musi być filigranowa żeby nie było obcierki (załamka) 1
gagat3k Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2020 3 godziny temu, wampir napisał: Pamietaj, wygląd że jest gleba ważniejszy Ja bym nie woził z tyłu nikogo, jedna kobieta obok, a druga do trójkąta z tyłu ale musi być filigranowa żeby nie było obcierki (załamka) Haha, no załamka, ale już jest okej Za bardzo lubię jeździć, żeby "jeździć" na takim obniżeniu.
gagat3k Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) powoli znowu jakieś duperele wlatują Carbonowy spliter do C+ oczywiście z ASO. Edytowane 4 Lutego 2021 przez gagat3k 2
krzysiek_f Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 Jeśli montaż nie odbył się w ASO, nie liczy się. 1
wampir Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 dokładnie i to na paragon bez żadnych rabatów 1
gagat3k Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) 2 godziny temu, krzysiek_f napisał: Jeśli montaż nie odbył się w ASO, nie liczy się. Niedługo będę wymieniał dekory, cała usługa oczywiście w ASO. Godzinę temu, wampir napisał: dokładnie i to na paragon bez żadnych rabatów kurcze, nadrobię to. Edytowane 4 Lutego 2021 przez gagat3k
krzysiek_f Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 10 minut temu, gagat3k napisał: Niedługo będę wymieniałem dekory, cała usługa oczywiście w ASO. kurcze, nadrobię to. ? Pamiętaj o kawce 1
karolek_ust Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 Ja jestem jutro umówiony na wymianę zapachowego gekona mój już nie pachnie też w aso. Pytanie mam bo nie pije kawy czy maja czekoladę gorąca zamiast kawy Fajnie graty wpadly
gagat3k Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Opublikowano 5 Lutego 2021 13 godzin temu, karolek_ust napisał: Ja jestem jutro umówiony na wymianę zapachowego gekona mój już nie pachnie też w aso. Pytanie mam bo nie pije kawy czy maja czekoladę gorąca zamiast kawy Fajnie graty wpadly tak, czekolada jest dostępna, ale za mleczną jest dopłata. fajne graty wpadły, ale wciąż się zbieram za te najgrubsze 1
Rekomendowane odpowiedzi