Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

2.0T stage 3 Competition Plus Python Green Carbon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Awra napisał:

Bardzo ładne to masz! Jaki masz grill? Bo mam póki co plaster miodu ale już mi się znudził :)

grill z s4, szczebelki w piano, pomiędzy matowe. Mi to połączenie podoba się najbardziej i lakier nie odpryskuje jak na tych całych w piano.

plastry miodu przerabiałem dwa i nigdy więcej nie założę.

a tak ze zmian, to licznik już ze skalą EU, szary z białymi wskazówkami, dekory licznika z A5 przerobione na carbon i tyle ze zmian :D

Opublikowano

Jak Ci się koła znudzą to biorę :kox:

Opublikowano
W dniu 22.02.2022 o 08:44, gagat3k napisał:

plastry miodu przerabiałem dwa i nigdy więcej nie założę.

Bo to z gównolitu nie?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 23.02.2022 o 21:34, R4xx napisał:

4400 za same felgi i są Twoje. gdyby był klient, to bym sprzedał, ale bez opon, bo w planach lekkie felgi pod lepszy performance  :)

4 godziny temu, kristof91 napisał:

Bo to z gównolitu nie?

Gównolit, wygina się na każdą stronę, łatwo robią się odpryski. Kiedyś się tym jarałem, zmarnowana kasa w moim przypadku :)

Opublikowano
12 minut temu, gagat3k napisał:

Gównolit, wygina się na każdą stronę, łatwo robią się odpryski. Kiedyś się tym jarałem, zmarnowana kasa w moim przypadku :)

Kupiłem do b9. Wyjebałałem po 2 dniach. Mocowania pdc pękały już przy wkładaniu czujników. Na szczęście wywalczyłem zwrot gówna na allegro.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 25.02.2022 o 19:33, kristof91 napisał:

Kupiłem do b9. Wyjebałałem po 2 dniach. Mocowania pdc pękały już przy wkładaniu czujników. Na szczęście wywalczyłem zwrot gówna na allegro.

szkoda kasy, czasu i nerwów :D ale są gusta i guściki. sam szalałem, a po zakupie jedno wielkie rozczarowanie. 

a w a4 trzeba w końcu coś dłubnąć, ostatnio słabo z modami, jakieś pomysły ktoś podrzuci? oprócz foteli :D 

Edytowane przez gagat3k

Opublikowano

Heh zmień zderzak na zwykły przód będzie mod bo ten po Vin nie pasuje do twojego . Panie co tu robić jak jest wszystko to co powinno na miejscu.

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, karolek_ust napisał:

Heh zmień zderzak na zwykły przód będzie mod bo ten po Vin nie pasuje do twojego . Panie co tu robić jak jest wszystko to co powinno na miejscu.

:grin: trzeba albo modzić albo zmienić auto, a że w zmiany auta nie chce mi się bawic, to trzeba zapobiegać nudzie :D oprócz spraw kosmetycznych i innego turba, to brak pomysłów. wszystkie mody to już tyyysiące. 

Opublikowano
1 godzinę temu, gagat3k napisał:

:grin: trzeba albo modzić albo zmienić auto, a że w zmiany auta nie chce mi się bawic, to trzeba zapobiegać nudzie :D oprócz spraw kosmetycznych i innego turba, to brak pomysłów. wszystkie mody to już tyyysiące. 

Co wkładasz za suszarkę teraz

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, karolek_ust napisał:

Co wkładasz za suszarkę teraz

od dłuższego czasu się nie mogę zdecydować. są 3 opcje.

geremi hybryda, dobrze wstaje i moc dobrą generuje i koszt 2x mniejszy niż dłubanie z k04

coobcio hybryda na kołach z s8/rs6

k04-064 ( może być za słaba)

Opublikowano
12 minut temu, gagat3k napisał:

od dłuższego czasu się nie mogę zdecydować. są 3 opcje.

geremi hybryda, dobrze wstaje i moc dobrą generuje i koszt 2x mniejszy niż dłubanie z k04

coobcio hybryda na kołach z s8/rs6

k04-064 ( może być za słaba)

Hehe coobcio spec od turbo w tfsi , noo ja teraz mam IHI z 2.0 tfsi do włożenia jest 3 tys temu regenerowana zobaczę co będzie i co wyjdzie bo w ośce to ciężko będzie z trakcja he.  064 to już mało kto zakłada z tego co zauważyłem chyba że do jakieś 1.8 T to tak ale do tfsi czy TSI to już każdy szuka coś innego

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Pora trochę odświeżyć, bo przy aucie trochę się zmieniło i wciąż się zmienia. 

Nowy kolor, nowe felgi, nowe zaciski, nowe fotele, lampy ciemne w środku + biled i troche carbonów.  

Sporo z tych rzeczy podczas prac  - zaciski właśnie się szkiełkują, fotele czekają aż skończę resztę, kierownica z poduszką i mieszkiem jest u tapicera i finalne foty dopiero wlecą, ale tymczasem takie poglądowe. 

Rzeczy typu listwy drzwiowe lakierowane, żadna folia ?

carbony na fotce jeszcze przed finalnym lakierowaniem, ponadto lusterka, dekory, kierownica i kilka innych rzeczy. 

W planach na najbliższe tygodnie hybryda od geremiego i heatshield na cieplą strone turbo, kolektor i DP. 

20231204_131006.jpg

20231204_131124(0).jpg

20231130_102721.jpg

20231130_093624.jpg

20231121_185351.jpg

20231125_122415.jpg

20231127_140724.jpg

20231124_091111.jpg

20231123_193951.jpg

Screenshot_20231207_205436_Allegro.jpg

Screenshot_20231206_121332_Allegro.jpg

Opublikowano

Na wiosnę/lato wyjedzie już na miasto? Bo z chęcią bym się przyjrzał na żywo :D 

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, KorteX napisał(a):

Na wiosnę/lato wyjedzie już na miasto? Bo z chęcią bym się przyjrzał na żywo :D 

Generalnie wyjedzie szybciej, bo czekam az wróci kierownica i lampy, a potem wysylam boczki do obszycia na nowo. Wstawiam wtedy do garażu i zdejmuje turbo. W styczniu front w ppf i bedzie można jeździć.  

Opublikowano

Nowa żaba w CG. ;)

Poszedłeś za ciosem!

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, george napisał(a):

Nowa żaba w CG. ;)

Poszedłeś za ciosem!

I chyba jedyna? Bo nie kojarzę innego zielonego auta. Tzn. Takiego zielonego, a nie na starych citroenach ?

Listwy progowe robią się w carbon. 

W lampach jeszcze wymieniam led od światłowodów na zimniejsze.

20231210_124024.jpg

Opublikowano

Very nice , very interesting color , it suits the b8 line i thought that it's a foil wrap , but then i seen engine compartment .   So the engine compartment plastic , you cover it with the layer carbon fiber  , it look very nice , but did you do that to steering wheel also or you buy it like that  i dont remember that i seen an carbon fiber wheel for b8...

Where did you buy carbon fiber  and  that stuff to cover it  :D  ?

Topic is interesting i will follow it

Edytowane przez MarioR34

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, MarioR34 napisał(a):

Very nice , very interesting color , it suits the b8 line i thought that it's a foil wrap , but then i seen engine compartment .   So the engine compartment plastic , you cover it with the layer carbon fiber  , it look very nice , but did you do that to steering wheel also or you buy it like that  i dont remember that i seen an carbon fiber wheel for b8...

Where did you buy carbon fiber  and  that stuff to cover it  :D  ?

Topic is interesting i will follow it

You can check out CarbonArt profile on Instagram. I'm working with carbon fiber for a living.  :) all carbon fiber works in this topic - is my work. 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 23.02.2022 o 21:34, R4xx napisał(a):

No są na sprzedaż ? 

Hybryda się robi, będzie za tydzień. 

Lampy.. osoba z forum trochę leci w kulki. Miały być 3/4 dni, a wszystko jest przedłużane i od terminu na ktory byliśmy umówieni na początku minęło już 16 dni.. ciągłe przekladanie i wymyślanie..

Za to fotele przyszły 

20231213_143503.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, gagat3k napisał(a):

No są na sprzedaż ? 

Hybryda się robi, będzie za tydzień. 

Lampy.. osoba z forum trochę leci w kulki. Miały być 3/4 dni, a wszystko jest przedłużane i od terminu na ktory byliśmy umówieni na początku minęło już 16 dni.. ciągłe przekladanie i wymyślanie..

Za to fotele przyszły 

20231213_143503.jpg

Co będziesz z nimi robił? Wyglądają słabo. Wolałbym znacznie bardziej z S4