lapek85 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 rumunka też by śmiagała gdyby się nie przegrzała, tak stwierdzili fachowcy od suszarek trzeba delikatniej ciskać :>
Diablo Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Dzięki za odpowiedź, ale chyba narazie kata zostawie zobaczymy co będzie po wsadzeniu turbo AWX z kolektorem i FIMC. Mam nadzieję, że wypluje coś zbliżonego do Twojego wyniku na tych gratach.
Kowi87 Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Dzięki za odpowiedź, ale chyba narazie kata zostawie zobaczymy co będzie po wsadzeniu turbo AWX z kolektorem i FIMC. Mam nadzieję, że wypluje coś zbliżonego do Twojego wyniku na tych gratach. póki wtrysków nie ruszysz to szału nie będzie łapek ładna fura
lapek85 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 na dniach wpadnie full FIS to będzie jeszcze lepsza a później biorę się za rezanie soczewki BIX w halo, może się uda [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 07:08_________________________________________________dzisiaj udałą się przekładka z 1/2 na FULL FISA troszkę kłopotów było, ale teraz już wszystko śmiaga jak należy, a audi w środku odmłodniało
lapek85 Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 dobra robota Marcino mi też się podoba dzisiaj tankowanie pod korek i sprawdzenie wskazań spalania na fisie
Kowi87 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Noi obadaj to o czym wczoraj gadalismy
lapek85 Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 Noi obadaj to o czym wczoraj gadalismy Obadałem i wygląda to tak; - Temp. zew 9 stopni, jazda w trasie, delikatnie po dziadkowemu 90km/h , temp. oleju ok. 85 stopni C - Temp. zew 9 stopni, jazda mieszana, but, but…. 110-120 stopni C
Kowi87 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Noi obadaj to o czym wczoraj gadalismy Obadałem i wygląda to tak; - Temp. zew 9 stopni, jazda w trasie, delikatnie po dziadkowemu 90km/h , temp. oleju ok. 85 stopni C - Temp. zew 9 stopni, jazda mieszana, but, but…. 110-120 stopni C To juz są wyniki po zakryciu chłodniczki
Kowi87 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 :no: :no: no to dziwne, bo wskazania masz porównywalne do normalnej chłodniczki u mnie teraz, niby dobrze, ale jednak ta chłodniczka nie powinna pozwalać na te 120st tym bardziej w takiej temperaturze zewnętrznej, u mnie przy normalnej jezdzie tem stoi na 90-100st
lapek85 Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 prawie 120 było, ale nie dobiło, ale jakbyś zobaczył jaki ogień był w szopie to byś się zdziwił [br]Dopisany: 29 Październik 2011, 14:45_________________________________________________Piotrek, pojeżdze dzisiaj wiecej i wszystko będe dokładniej wiedział,
przemciotorun Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 110-120 to i ja mam a czujnik wkrecony w podstawe filtra
lapek85 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Dziś wieczorem nie było co robić to wpadł ulepszony pakiet nocny, oświtlający podłożę przód jedna czerwona i dwie białe (lampki białe pochodzą z passata b5) tył tylko jedna biała, więcej nie ma sensu ładować - za krótkie drzwi
Michał Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 fajny mod u mnie te lampki leżą już z pół roku, zmotywowałeś mnie
MARCIN607 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ŁApek fajny mod- ma u siebie te lampki za każdym razem jak otwieram drzi przy wysiadaniu to się cieszę
lapek85 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 dzisiaj nadszedł czas na zimowy setup teraz stoi na felach 16" tzw. biedronki i oponki goodyear ultragrip 7+. Jeździłem na nich w ubiegłym sezonie to po roku zimowej jazdy, tj. 16844km przebiegu przednie mają 5.5mm wysokości bieżnika, gdzie tył ma 7,5mm. Nie wiem czy w przyszłości kupię jeszcze goodyeary, jak dla mnie to za szybko się zużywają, fakt, że dobrzę kleją się do drogi. Poniżej parę fotek zrobionych kalkulatorem, bixenony, jeden z najbardziej ulubionych modów światła do jazdy dziennej pakiet światełek wnętrze niedawno dołożyn pełen FIS i wskaźnik boost firmy VDO, mechaniczny, fajny bajer do obserwacji suszarki
przemciotorun Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 ta kratke z wskaznikiem doladowania sam przerabiales? ona jest w skorze? czy malowana?
Rekomendowane odpowiedzi