KoJ@K Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 Tutaj pompeje na czarnuchu w chrome shadow 1
karolek_ust Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 czarny kolor pomniejsza koło i to bardzo , poszukaj zdj tego samego kola srebreno i czarnego i mega roznica wizualna
KoJ@K Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 Murzyny są czarni, a jakoś nie narzekają, że kolor ciemny im pomniejsza
karolek_ust Opublikowano 14 Lutego 2020 Opublikowano 14 Lutego 2020 19 godzin temu, KoJ@K napisał: Murzyny są czarni, a jakoś nie narzekają, że kolor ciemny im pomniejsza hehe za to każdy z nich ma bielutkie żeby a to tylko złudzenie hehe , a co ma zrobić skóry nie zmieni , my możemy sie wytatułować o być czarni a oni już nie
07_yeti Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Opublikowano 15 Lutego 2020 Mały modzik Gwizdki banga w słupku drzwi zamontowane ? Polecam ? Jak ktoś by miał blendy B&O to chętnie przygarnę ? jak również dekory black piano z chromem
karolek_ust Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 pasuje wszystko p&P duza roznica w dzwieku ?
07_yeti Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Opublikowano 16 Lutego 2020 2 godziny temu, karolek_ust napisał: pasuje wszystko p&P duza roznica w dzwieku ? Pod blenda jest oryginalnie miejsce na gwizdek banga no jest różnica - słychać od razu ? jeszcze muszę w nadszybiu wymienić gwizdki na sredniotonowe (tylko muszę kostki znaleźć) i będzie git, później kolejne ? tu masz elegancki opis ??
tomi790 Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Przede mną montaż srodkowego w desce i bocznych z podszybia na bangowe ? Zobaczymy jaka będzie zmiana ?
Ninja Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Na czym polegało polepszenie dźwięku? Z tego co wiem B&O jest system aktywnym i każdy głośnik ma wyznaczoną częstotliwość odtwarzania dźwięku. Niekoniecznie musi pokrywać się z innym systemem. Zdecydowanie lepszym pomysłem byłoby wygłuszenie drzwi, a w kolejnym kroku montaż na dystansach głośników średnio-niskotonowych.
Tomafx Opublikowano 19 Marca 2020 Opublikowano 19 Marca 2020 Witam, fajna a4. Co do audio. Polecam te głośniki plus wygłuszenie. Oczywiście samemu zainstalować. Efekt mega a głośniki seryjne to badziew w porównaniu z tym. 1
07_yeti Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Opublikowano 20 Marca 2020 W dniu 5.03.2020 o 21:21, tomi790 napisał: Przede mną montaż srodkowego w desce i bocznych z podszybia na bangowe ? Zobaczymy jaka będzie zmiana ? I jak tam Ci się udało ?
07_yeti Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) 7 godzin temu, Tomafx napisał: Witam, fajna a4. Co do audio. Polecam te głośniki plus wygłuszenie. Oczywiście samemu zainstalować. Efekt mega a głośniki seryjne to badziew w porównaniu z tym. Z pewnością gra kozacko ale to tez inna półka cenowa akurat udało mi się skompletować te wszystkie glosniczki Banga (5szt.) Za 260zl wiec jestem zadowolony z efektu cena/jakość. A Ty sam wygłuszenie robiłeś ? Edytowane 20 Marca 2020 przez 07_yeti
Tomafx Opublikowano 20 Marca 2020 Opublikowano 20 Marca 2020 Tak. Prosta sprawa. Tylko czas trzeba mieć. Maty butylowe wewnątrz i na zewnątrz i boczki pianka akustyczna.
KoJ@K Opublikowano 20 Marca 2020 Opublikowano 20 Marca 2020 Możesz napisać jakie to dokładnie maty? Ew linki. Jaki koszt oklejenia 4 drzwi ?
Tomafx Opublikowano 20 Marca 2020 Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Robiłem to z 2 łata temu. Ogólne były to maty butylowe, nie jakieś mega profesjonalne, raczej średnia półka. Z tego co pamiętam to na 4 drzwi maty i pianka na boczki to wydałem ok. 400-450zł. Maty butylowe były w arkuszach 100mm/50 min. Ale są różne. Szukaj w miarę grubsze, nie te najcieńsze. Wiadomo, jak chcesz iść w profesjonalne maty itd to wyjdzie więcej za tą przyjemność. Ps. Zrobienie takiego wygłuszenia to audio gra o niebo lepiej jak na seryjnych głośnikach - które są ogólnie słabe. Edytowane 20 Marca 2020 przez Tomafx
tomi790 Opublikowano 20 Marca 2020 Opublikowano 20 Marca 2020 15 godzin temu, 07_yeti napisał: I jak tam Ci się udało ? Tak, centralny iboczne z deski wymienione. Jesr mega różnica, teraz słychać, że to gra. Zupełnie inna jakość drzwięki. Wystarczy porównać wyglad głośników ? 1
07_yeti Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) 8 godzin temu, tomi790 napisał: Tak, centralny iboczne z deski wymienione. Jesr mega różnica, teraz słychać, że to gra. Zupełnie inna jakość drzwięki. Wystarczy porównać wyglad głośników ? Dokładnie tak robiłeś kodowanie radia ? jeszcze gwizdki sobie dorzuć do słupków ? Edytowane 21 Marca 2020 przez 07_yeti
07_yeti Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Opublikowano 10 Maja 2020 Już jakiś czas temu wpadły sredniotonowe Banga do podszybia 3szt oraz w końcu długo wyczekiwane dekory Black Piano z chromem P.S. - posiada ktoś może przypadkiem blendy Banga do gwizdków w słupku drzwi ? Chłop mi wysłał razem z tymi z podszybia - niestety okazało się, że były to z A5 i nie pasują.
Rekomendowane odpowiedzi