pit07 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 16 godzin temu, vvalery napisał: Dwa, bo wożone są tylko dość ciężkie zjazdówki. Z trzema zwykłymi rowerami nie byłoby najmniejszego problemu. Na autostradzie jak młody złamał rękę do szpitala z dwoma rowerami 200 km/h i nic nie odpadło.? No własnie miałem podpytać o prowadzenie na autostradzie z bagażnikiem + dwa rowery, ale z tego co piszesz to wychodzi, że jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Godzinę temu, pit07 napisał: No własnie miałem podpytać o prowadzenie na autostradzie z bagażnikiem + dwa rowery, ale z tego co piszesz to wychodzi, że jest ok Prowadzi się super. 140-160 jedziesz i nie czujesz, że masz coś z tyłu. Współczujesz tylko tym co wożą rower na dachu, co dla mnie jest masakrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit07 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 13 minut temu, vvalery napisał: Prowadzi się super. 140-160 jedziesz i nie czujesz, że masz coś z tyłu. Współczujesz tylko tym co wożą rower na dachu, co dla mnie jest masakrą. hak, fajna rzecz, dobrze że trafił się ORI, nie trzeba wydawać dodatkowo kilku tys. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Koszt w opcji haka jest nie wielki w porównaniu do koszty montażu po zakupie auta. W NO jak się nie mylę była kampania na hak w cenie auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Koszt montażu po zakupie oryginalnego haka w PP Auto to 2k. W Aso 7k. Nie sadze żeby w opcji było taniej niż 2k. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Cena haka w konfiguratorze to 990€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) 43 minuty temu, Muskel1 napisał: Cena haka w konfiguratorze to 990€ Co to za hak ? Mój wygląda lekko inaczej, a ten na składany śrubokrętem a nie elektrycznie.? Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Pisze, że mechanicznie składany ale innych oryginalnie nie było niż te na przycisk. Też mam fabryczie hak na przycisk i wygląda podobnie do tego z konfiguratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Aż zejdę zobaczyć bo z rok nie otwierany. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 No looknij, ciekawe jak u Ciebie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit07 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 mój fabryczny taki sam jak Muskela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Dziwne jakieś te haki.... Mam jakieś mieszane uczucia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 12 minut temu, Dev napisał: Dziwne jakieś te haki.... Mam jakieś mieszane uczucia.... Tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 W dniu 23.04.2022 o 10:53, vvalery napisał: Koszt montażu po zakupie oryginalnego haka w PP Auto to 2k. W Aso 7k. Nie sadze żeby w opcji było taniej niż 2k. ? Chodziło mi o ASO... obecna cena to jakoś 4,5kpln wiec jest mniej jak przy doposażeniu. Co do montażu poza aso to nie wiem co oni tam wkładają... nie wydaje mi się ze za 2kpln masz z guzika hak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 25.04.2022 o 00:04, Norbas napisał: Chodziło mi o ASO... obecna cena to jakoś 4,5kpln wiec jest mniej jak przy doposażeniu. Co do montażu poza aso to nie wiem co oni tam wkładają... nie wydaje mi się ze za 2kpln masz z guzika hak. Teraz to już 3200. Ja zakładałem dwa lata temu za 2k u Patryka. Wszystko jak w oryginale. ASO wówczas wolało koło 5-6 k. Trzeba jeszcze zauważyć różnicę bo ja miałem auto fabrycznie przygotowane do montażu haka, czyli układ chłodzenia i wycięcie od spodu. P.S. Muskel hak jest taki sam jak u Ciebie Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez vvalery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, vvalery napisał: P.S. Muskel hak jest taki sam jak u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) W połowie miesiąca wpada ten na zdjęciu mniejszy brat. Już się nie mogę doczekać, żeby pożyczyć od młodego ??? Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez vvalery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 (edytowane) I już wpadł młodszy brat (może nie młodszy a mniejszy ?). Nawet pod kolor. ??? Edytowane 20 Sierpnia 2022 przez vvalery 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Jak się sprawują obie fury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) 18 godzin temu, wampir napisał(a): Jak się sprawują obie fury? Audi bezproblemowo. W golfie musiałem wymienić sprężarkę klimatyzacji, światła tył na valeo led, tarcze, klocki i teraz zrobiłem przegląd z wymianą olejów i filtrów wymieniłem własnie oponki na letnie i młody gotów do startu jak poniżej. Czasami wezmę golfa dla fanu. Pozdrawiam. Edytowane 20 Marca 2023 przez vvalery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi