vvalery Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Opublikowano 24 Listopada 2019 1 godzinę temu, MaciekPL napisał: Nie będzie wstydu zima To na lato ? Na zimę oryginały RS 18” są założone. thx Wojtek. Najlepsze, że to są felgi dedykowane do S4 produkowane przez GMP Italia. Z deklem audi i oponami w ASO:
Korton555 Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 12 godzin temu, vvalery napisał: To na lato ? Na zimę oryginały RS 18” są założone. thx Wojtek. Najlepsze, że to są felgi dedykowane do S4 produkowane przez GMP Italia. Z deklem audi i oponami w ASO: Jakie ET maja te felgi?
vvalery Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Opublikowano 25 Listopada 2019 3 godziny temu, Korton555 napisał: Jakie ET maja te felgi? Oryginały mają ET40 a te moje od GMP Italia ET35. ? 1
black4 Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 Optimum. W B9 już się nie poszaleje tak z szerokimi kołami i niskimi ET jak w starszych modelach ? Pozdrawiam 1
vvalery Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Opublikowano 25 Listopada 2019 Może i 20” dałoby rady, ale niestety czasami muszę wjechać w dupny teren ? 1
vvalery Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Opublikowano 25 Listopada 2019 49 minut temu, black4 napisał: Ostatnia fotka ? Szkoda, że to nie ja tylko mój młody ? 1
MaciekPL Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 Mogli by ogarnąć te napisy KBA trochę wiocha heh 1
mlody020 Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) Ten sam felunek ma u siebie w furmance, tylko w 20 calach w setupie letnim (na troopb8 jest nawet zdjęcie). Koło robi robotę zwłaszcza jak jest dystans. U Ciebie chyba z dystansem nie poszalejesz. Czy się mylę ? Edytowane 26 Listopada 2019 przez mlody020
vvalery Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Opublikowano 26 Listopada 2019 24 minuty temu, mlody020 napisał: Ten sam felunek ma u siebie w furmance, tylko w 20 calach w setupie letnim (na troopb8 jest nawet zdjęcie). Koło robi robotę zwłaszcza jak jest dystans. U Ciebie chyba z dystansem nie poszalejesz. Czy się mylę ? ET jest 35 więc 5mm będą bardziej wystawać niż oryginał. Wystarczy.?
bar72 Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) ten w powietrzu też sprzęcik widzę z górnej półeczki S-works klocki do swojej też zmieniałem kupiłem brembo przód i tył i teraz jeden klocek czasem popiskuje sobie jak tak delikatnie się toczę np w korkach nie zawsze , dam mu jeszcze z 1 tys km , jak nie to podaje do ASO niech lukną Edytowane 28 Listopada 2019 przez bar72
vvalery Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Opublikowano 28 Listopada 2019 Godzinę temu, bar72 napisał: ten w powietrzu też sprzęcik widzę z górnej półeczki S-works klocki do swojej też zmieniałem kupiłem brembo przód i tył i teraz jeden klocek czasem popiskuje sobie jak tak delikatnie się toczę np w korkach nie zawsze , dam mu jeszcze z 1 tys km , jak nie to podaje do ASO niech lukną Bartek klocek pewnie Ci przestanie, bo miałem takie odczucia, jak powolutku w korku, że też coś słyszę, po wymianie TRW? Teraz cisza jak makiem zasiał. Po tego S-worksa jechałem 500 km w jedną stronę, bo młody sprzedał commencala v3 i znalazł w Lubinie to „cudo”?. Dziewczyna właściciela była w szoku, że taki kawał po rower .... Wytłumaczyłem, że ten sport uprawiają zakręceni. Ja też byłem zadowolony, bo sobie nowym autem mogłem pośmigać i zamknąć licznik na highwayu. ?
bar72 Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) miałem S-Worksa zielonego do lasu i czarnego na szosę masz b. ładną furmaknę gratki ! , ja się nudzę i kombinuję w swojej zmienić emblematy na czarne bo mam pakiet black Edytowane 28 Listopada 2019 przez bar72 1
vvalery Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) 12 godzin temu, bar72 napisał: miałem S-Worksa zielonego do lasu i czarnego na szosę masz b. ładną furmaknę gratki ! , ja się nudzę i kombinuję w swojej zmienić emblematy na czarne bo mam pakiet black Dzięki :-) Ja na razie wezmę trochę oddechu po zakupie opon, który mnie czeka w najbliższym czasie. Trochę mi ta pompa wody namieszała i nieprzewidziany wydatek 3600zł. W sumie z hakiem, felgami, oponami zimowymi i letnimi uzbiera się blisko 15K inwestycji :-( P.S. S-works to jest to !!! A carbon to jeszcze więcej. xd Wyjazdy i siedzenie w lesie czy górach, czasem imprezka ! Super !!! Zmieniaj te emblematy i się pochwal !!! Edytowane 29 Listopada 2019 przez vvalery
krystian3769 Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 Fajna zajawka, tym bardziej że zaszczepione młodsze pokolenie ? Co zakładasz na drugi setup ?
vvalery Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) 22 minuty temu, krystian3769 napisał: Fajna zajawka, tym bardziej że zaszczepione młodsze pokolenie ? Co zakładasz na drugi setup ? Krystian, miałem kiedyś kolegę wysoko postawionego w Goodyear Dębica i załatwiał mi coś tam... Kilka lat temu przeszedł do Yokohamy i lekko mnie zaszczepił. Mam dwie opcje: 1. Dunlop Sp Sport Maxx RT2 załatwione od pracownika firmy oponiarskiej dużo taniej 2. Yokohama Advan Fleva V701 - promo :-) P.S. Młodzi na rowerach, a nie przy komputerach !!! :-) Edytowane 29 Listopada 2019 przez vvalery
krystian3769 Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 Jak jest możliwość potaniości to super. Na Oponeo Dunlop prawie przez pół ceny Yoko ?
krystian3769 Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 19 minut temu, vvalery napisał: P.S. Młodzi na rowerach, a nie przy komputerach !!! :-)
vvalery Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Opublikowano 29 Listopada 2019 8 minut temu, krystian3769 napisał: Jak jest możliwość potaniości to super. Na Oponeo Dunlop prawie przez pół ceny Yoko ? Nic, czekam na propozycje pracowników Dębicy (mieszkało się tam większość życia :-) ) na opony z deputatu i wtedy się zobaczy. Może to będzie również Goodyear.
Rekomendowane odpowiedzi