slepy Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Pewnie masz pół fis Ja bym sprawdził czujniki, porównał ich wskazania ze wskazaniami z climatronica._________________________________________________ Zastanawiam się czy nie sprawić sobie takiego urządzenia: http://allegro.pl/kamera-do-auta-wideorejestrator-na-sd-i-hc-do-32gb-i1807653772.html Jadę sobie spokojnie prawym pasem obok mnie jedzie stary rupiec, zrównał się ze mną i buch na prawy pas. Bez kierunkowskazu, bez spojrzenia w lusterko. Prawie mnie wepchnął na latarnie Już widziałem audika na słupie Gość pewnie by odjechał i tyle bym go widział. I znów sprawa w sądzie, znów bujanie się z jakimś baranem a tak kamerka jest i wszystko rejestruje Jedno jest pewne - człowiek zacznie patrzeć w lustrka bo wylecieliśmy do niego na następnych światłach [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 21:21_________________________________________________ mi się kojarzy z wiochą te chromy na liczniku to samo co na grillu tak to odbieram. Lepiej byłoby w kolorze satynowym albo aluminium podzielam zdanie , mój młody wziął licznik od a6 i tam ma ori ramki, i są za***iste, w satynie Jak kupowałem to nie było w satynie Zastanawiam się czy ich nie pomalować w czarny mat coś jak ramki w liczniku od rs4.[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 21:23_________________________________________________Coś takiego: takiego efektu napewno nie bedzie, ale bedzie dużo lepiej niż teraz
RafuZG Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 a jakbyś papierem ściernym wodnym je lekko przetarł? Zmatowił byś trochę na pewno
Armi Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Qrfa zapomniałem, że ramkę na fis przykleiłem na poxipol
Kowi87 Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Adaś jak sie bawic to pomalowac to w ciemny antracyt, czarne szału nie zrobią
OGr Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 _________________________________________________ Zastanawiam się czy nie sprawić sobie takiego urządzenia: http://allegro.pl/kamera-do-auta-wideorejestrator-na-sd-i-hc-do-32gb-i1807653772.html wystarczy Ci uchwyt do szyby do aparatu fotograficznego i też masz filmiki - pytanie jeszcze jaki masz aparat i czy nie ma ograniczeń czasowych ;-)
Armi Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 _________________________________________________ Zastanawiam się czy nie sprawić sobie takiego urządzenia: http://allegro.pl/kamera-do-auta-wideorejestrator-na-sd-i-hc-do-32gb-i1807653772.html wystarczy Ci uchwyt do szyby do aparatu fotograficznego i też masz filmiki - pytanie jeszcze jaki masz aparat i czy nie ma ograniczeń czasowych ;-) Nie ma ograniczeń czasowych ale aparat jest chyba zbyt ciężki żeby się utrzymać na takich uchwycie
OGr Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 a cóż to za aparat ? to może chociaż dobry telefon ?
Armi Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 a cóż to za aparat ? to może chociaż dobry telefon ? LUMIX G3 kupię tę kamerkę bo mam dość idiotów na drogach.
OGr Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 to będziesz miał przy okazji fajne urządzenie do video z jazdy ;-) zorientuj się tylko czy takie nagranie może być dowodem w sądzie, bo teoretycznie tego kto prowadził pewnie nie będzie widać, a tobie będzie to trochę ograniczało widoczność. Ciekawe jak to się sprawdza w nocy.
pastaldo Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 to będziesz miał przy okazji fajne urządzenie do video z jazdy ;-) zorientuj się tylko czy takie nagranie może być dowodem w sądzie, bo teoretycznie tego kto prowadził pewnie nie będzie widać, a tobie będzie to trochę ograniczało widoczność. Ciekawe jak to się sprawdza w nocy. a dozwolone jest w ogóle filmowanie w taki sposób? żeby nie było tak że przypalą jeszcze mandatem albo czym gorszym jak pały zobaczą.
soolek Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 to będziesz miał przy okazji fajne urządzenie do video z jazdy ;-) zorientuj się tylko czy takie nagranie może być dowodem w sądzie, bo teoretycznie tego kto prowadził pewnie nie będzie widać, a tobie będzie to trochę ograniczało widoczność. Ciekawe jak to się sprawdza w nocy. a dozwolone jest w ogóle filmowanie w taki sposób? żeby nie było tak że przypalą jeszcze mandatem albo czym gorszym jak pały zobaczą. Dozwolone. Dowodem w sądzie może być. Ostatnio był jakiś artykuł nt. temat w Auto Świecie, a poza tym eLki ezgaminacyjne tak nagrywają i już zdarzało się wykorzystywanie takich nagrań do ścigania piratów. Swego czasu też myślałem o takim czymś, ale wku... mnie jak mi coś przy szybie wisi.
EndriuGiz Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 jak tam prace nad fis-em ? ramki na żywo jak wyglądają, polecasz ? :gwizdanie: zostawiasz tarcze od prędkościomierza jak jest czy zmieniasz na Europe?
Kowi87 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Armi dzisiaj reza co innego na całego
Kowi87 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Moze rzuci dzisiaj jakies spyfoto poki co nic nie pisze
EndriuGiz Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ciekawe co mógł wymyślić nowego aż jestem ciekaw
Kowi87 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Czyżby to byłA ********** ? tak to była ona 頭條新聞
EndriuGiz Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Czyżby to byłA ********** ? ****u*****
Rekomendowane odpowiedzi