Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie masz pół fis :mysli:

Ja bym sprawdził czujniki, porównał ich wskazania ze wskazaniami z climatronica._________________________________________________

Zastanawiam się czy nie sprawić sobie takiego urządzenia:

http://allegro.pl/kamera-do-auta-wideorejestrator-na-sd-i-hc-do-32gb-i1807653772.html

Jadę sobie spokojnie prawym pasem obok mnie jedzie stary rupiec, zrównał się ze mną i buch na prawy pas.

Bez kierunkowskazu, bez spojrzenia w lusterko.

Prawie mnie wepchnął na latarnie :wallbash: Już widziałem audika na słupie :kwasny:

Gość pewnie by odjechał i tyle bym go widział. I znów sprawa w sądzie, znów bujanie się z jakimś baranem :wallbash: a tak kamerka jest i wszystko rejestruje :mysli:

Jedno jest pewne - człowiek zacznie patrzeć w lustrka bo wylecieliśmy do niego na następnych światłach :decayed:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 21:21_________________________________________________

mi się kojarzy z wiochą te chromy na liczniku to samo co na grillu tak to odbieram. Lepiej byłoby w kolorze satynowym albo aluminium

podzielam zdanie :wink4:, mój młody wziął licznik od a6 i tam ma ori ramki, i są za***iste, w satynie :good:

Jak kupowałem to nie było w satynie :disgust:

Zastanawiam się czy ich nie pomalować w czarny mat coś jak ramki w liczniku od rs4.[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 21:23_________________________________________________Coś takiego:

C15443856_8.jpg

takiego efektu napewno nie bedzie, ale bedzie dużo lepiej niż teraz :wink4:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jakbyś papierem ściernym wodnym je lekko przetarł? Zmatowił byś trochę na pewno

Opublikowano

Qrfa zapomniałem, że ramkę na fis przykleiłem na poxipol :wallbash::kwasny:

Opublikowano

Adaś jak sie bawic to pomalowac to w ciemny antracyt, czarne szału nie zrobią :wink4:

Opublikowano

a cóż to za aparat ? to może chociaż dobry telefon ?

Opublikowano

a cóż to za aparat ? to może chociaż dobry telefon ?

LUMIX G3

kupię tę kamerkę bo mam dość idiotów na drogach.

Opublikowano

to będziesz miał przy okazji fajne urządzenie do video z jazdy ;-) zorientuj się tylko czy takie nagranie może być dowodem w sądzie, bo teoretycznie tego kto prowadził pewnie nie będzie widać, a tobie będzie to trochę ograniczało widoczność. Ciekawe jak to się sprawdza w nocy.

Opublikowano

to będziesz miał przy okazji fajne urządzenie do video z jazdy ;-) zorientuj się tylko czy takie nagranie może być dowodem w sądzie, bo teoretycznie tego kto prowadził pewnie nie będzie widać, a tobie będzie to trochę ograniczało widoczność. Ciekawe jak to się sprawdza w nocy.

a dozwolone jest w ogóle filmowanie w taki sposób? żeby nie było tak że przypalą jeszcze mandatem albo czym gorszym jak pały zobaczą.

Opublikowano

a dozwolone jest w ogóle filmowanie w taki sposób? żeby nie było tak że przypalą jeszcze mandatem albo czym gorszym jak pały zobaczą.

Dozwolone. Dowodem w sądzie może być.

Ostatnio był jakiś artykuł nt. temat w Auto Świecie, a poza tym eLki ezgaminacyjne tak nagrywają i już zdarzało się wykorzystywanie takich nagrań do ścigania piratów.

Swego czasu też myślałem o takim czymś, ale wku... mnie jak mi coś przy szybie wisi.

Opublikowano

jak tam prace nad fis-em ? :naughty:

ramki na żywo jak wyglądają, polecasz ? :gwizdanie:

zostawiasz tarcze od prędkościomierza jak jest czy zmieniasz na Europe?

Opublikowano

Armi dzisiaj reza co innego na całego :evil:

Opublikowano

Moze rzuci dzisiaj jakies spyfoto :naughty: poki co nic nie pisze :przebiegly:

Opublikowano

ciekawe co mógł wymyślić nowego :naughty: aż jestem ciekaw :evil:

Opublikowano

Czyżby to byłA ********** ? :kox:

Opublikowano

juz chyba tez sie domyślam :naughty:

Opublikowano

tak to była ona 頭條新聞 :kox:

Opublikowano

****u*****

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...