HaVoK Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Czyżby to byłA ********** ? ****u***** na ***r** [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 20:31_________________________________________________Kowi w jakim języku piszesz bo mi google tłumaczy jako "warunki głowy gazecie"
Armi Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 FIS, jest w trakcie rezania. Tarcza zostaje US (albo jak kto woli angielskiej). Dziś były poszukiwania kleju a szmata leży i czeka na montaż: Zdjęcie z lampą ale to alkantara na sufit Jutro demontaż i malowanie plastików+oklejanie słupków. Muszę nadrobić w rezaniu czarnej podsufitki Solar mnie wyprzedza
HaVoK Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Hehe wystarczy śledzić temat i nawet nie ma się bardzo co domyślać Rezaj Armi rezaj!
EndriuGiz Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 też skojarzyłem ze było wcześniej pisane o suficie
grn Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Dziś były poszukiwania kleju a szmata leży i czeka na montaż: polecam klej w sprayu tesa z obi 35zł puszka, ja zużyłem dwie i pół
Kowi87 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Obklejajcie okblejacie te sufity nie bawem na lubelskim bede mial rarytas w postaci jasnego sufitu :polew:
grn Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Obklejajcie okblejacie te sufity nie bawem na lubelskim bede mial rarytas w postaci jasnego sufitu :polew: ja zara pojde i ceratą opiertole i sie skończy
Reggi Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 FIS, jest w trakcie rezania. Tarcza zostaje US (albo jak kto woli angielskiej). Dziś były poszukiwania kleju a szmata leży i czeka na montaż: Zdjęcie z lampą ale to alkantara na sufit Jutro demontaż i malowanie plastików+oklejanie słupków. Muszę nadrobić w rezaniu czarnej podsufitki Solar mnie wyprzedza Szara alcantara to do czego ? Maksymalnie po wuju ona jest..chyba najgorsza z całego wzornika kolorów Rada- ostrożnie z klejem..jak Ci przemięknie to masz cały kawałek do wywalenia..na czarnej tak bardzo tego nie widać..ale na jasnych to pomyłkowa pomyłka
Armi Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 FIS, jest w trakcie rezania. Tarcza zostaje US (albo jak kto woli angielskiej). Dziś były poszukiwania kleju a szmata leży i czeka na montaż: Zdjęcie z lampą ale to alkantara na sufit Jutro demontaż i malowanie plastików+oklejanie słupków. Muszę nadrobić w rezaniu czarnej podsufitki Solar mnie wyprzedza Szara alcantara to do czego ? Maksymalnie po wuju ona jest..chyba najgorsza z całego wzornika kolorów Rada- ostrożnie z klejem..jak Ci przemięknie to masz cały kawałek do wywalenia..na czarnej tak bardzo tego nie widać..ale na jasnych to pomyłkowa pomyłka Ragga marudo To czarny, zdjęcie zrobione z lampą.
Reggi Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Ragga marudo To czarny, zdjęcie zrobione z lampą. Chyba latarnią..morską
Armi Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 Ragga marudo To czarny, zdjęcie zrobione z lampą. Chyba latarnią..morską :> Obkleję słupki to wstawię zdjęcia
Reggi Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Ragga marudo To czarny, zdjęcie zrobione z lampą. Chyba latarnią..morską :> Obkleję słupki to wstawię zdjęcia Jak zrobisz słoneczka to wstaw foty..
Armi Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 Ragga marudo To czarny, zdjęcie zrobione z lampą. Chyba latarnią..morską :> Obkleję słupki to wstawię zdjęcia Jak zrobisz słoneczka to wstaw foty.. Słoneczek nie obklejam tylko maluję
Reggi Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Ragga marudo To czarny, zdjęcie zrobione z lampą. Chyba latarnią..morską :> Obkleję słupki to wstawię zdjęcia Jak zrobisz słoneczka to wstaw foty.. Słoneczek nie obklejam tylko maluję amatorr
Armi Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 No pewnie Informacja dla fanów dywanów - to dywan roboczy
mrogal Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 No pewnie Informacja dla fanów dywanów - to dywan roboczy najgorsze przed Toba
Rekomendowane odpowiedzi