Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Armi kiedy montujesz Fis?

Jak już przykręcę wszystkie plastiki do sufitu :decayed:

Fis pewnie w weekend, w międzyczasie robię przejściówkę pod fis.

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dużo rezania przy tym? Też się zastanawiam ale nie wiem czy dał bym radę.

Opublikowano

Dużo rezania przy tym? Też się zastanawiam ale nie wiem czy dał bym radę.

Okaże się :wink4:

Przy przejściu na licznik z 2000 (białe podświetlenie) jest najwięcej problemów.

Musisz mieć manetki i licznik. A później pobawić się w lutowanie pinów ewentualnie zrobienie przejściówki z licznika 97 na wyższy. Do najprostrzych spraw to nie należy, 150 stron w wątku nie wzięło się bez powodu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=10354.0.

Opublikowano

Ciekawe jak to jest z licznikami w C5 :mysli:

Kusi mnie białe podświetlanie, ale z drugiej strony mam idealny FIS..bez nawet wypalonej kropeczki :kox:

Opublikowano

lepiej popraw żeby się SDI nie robiło :tongue4: a nie się w fisy bawisz (chyba nie masz nic ciekawego do roboty co ?)

Opublikowano

lepiej popraw żeby się SDI nie robiło :tongue4: a nie się w fisy bawisz (chyba nie masz nic ciekawego do roboty co ?)

Poprawione :>

Opublikowano

Poprawione :>

:good:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 11:25_________________________________________________kiedy spocimy jeszcze ?
Opublikowano

kiedy spocimy jeszcze ?

A to wy się razem pocicie ? :decayed::D

Opublikowano

kiedy spocimy jeszcze ?

heh ...

może inaczej (skoro taki czepliwy jesteś) kiedy spotujemy ...>?

Opublikowano

kiedy spocimy jeszcze ?

Nie tylko my :naughty::decayed:

Opublikowano

Ciekawe jak to jest z licznikami w C5 :mysli:

Kusi mnie białe podświetlanie, ale z drugiej strony mam idealny FIS..bez nawet wypalonej kropeczki :kox:

białe podświetlenie jest fpipke :kox: chyba nigdy mi się nie znudzi :) mimo że latam już z tym licznikiem 2 lata to do dzisiaj mi się gęba cieszy jak na niego patrzę :D

Opublikowano

mimo że latam już z tym licznikiem 2 lata to do dzisiaj mi się gęba cieszy jak na niego patrzę :D

Autyzm :decayed:

Opublikowano

mimo że latam już z tym licznikiem 2 lata to do dzisiaj mi się gęba cieszy jak na niego patrzę :D

Autyzm :decayed:

:polew: też :D hahaha więc się nie zdziw jak na Twój widok też będzie mi się cieszyła :D

Opublikowano

:polew: też :D hahaha więc się nie zdziw jak na Twój widok też będzie mi się cieszyła :D

Wątpię :decayed:

Opublikowano

Wątpię :decayed:

fakt :D

Opublikowano

teraz deska do flokowania :naughty:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 22:29_________________________________________________aaaaaa.jpg

image upload

Kowi zrobiłbyś i dla mnie takie VT ? :cool1:

Dawaj dobrą fotke i litanie co tam chcesz :good:
Opublikowano

Jutro zrobię dobrą fotę :wink4:

Opublikowano

Ja tam nie wiedziałem, że na koledze to już się nawet amerykanie wzorują :wink4:

DSC03620.jpg

Opublikowano

co prócz felg jest takie same :decayed:

Opublikowano

co prócz felg jest takie same :decayed:

może opony :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...