mrogal Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Za $ jakie włożyłem w to auto jeździł bym już B7:decayed: bardzo dużo się nauczyłem, diesel nie ma już przede mną tajemnic. Większość robiłem sam i nigdy na aucie nie oszczędzałem. Wiadomo nikt tego nie odda i w sumie nawet tego nie wymagam bo rynek jest jaki jest. Modyfikacje są grube, to nie jest auto typu felga+gleba+ parę naklejek czy innych modyfikacji niskobudżetowych a cena jak za S4. Na majóvwkę tym autem nie jadę. nie podoba mi sie Twoje podejscie, nie wiem co chcesz w ten sposob udowodnic, chyba ze lakiernik sie nie wyrobil.... szkoda czarna miala by fajne pozegnanie ale twoj wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Nie mam czasu jej ogarnąć, jeżdżę w poszukiwaniu nowego auta. Praktycznie codziennie miałem wyjazd. Szczerze mówiąc to miałem nadzieję, że zdążę z kupnem B6. Znalazłem dobrą sztukę ale okazała się zaniedbanym, poobijanym gratem Ale to co oglądam to jakaś masakra. Moja B5 to lalka, to nówka sztuka z salonu. Ludzie takie paście sprzedają i jeszcze zdziwieni, że ktoś może być niezadowolony, że BIP-y na pompkach wysokie albo że do malowania jest zderzak przód+tył+klapa+ dokładka zderzaka. btw, oglądałem też 2.5 V6 180KM z Q ale chyba jednak boje się tego silnika:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nie mam czasu jej ogarnąć, jeżdżę w poszukiwaniu nowego auta. Praktycznie codziennie miałem wyjazd. Szczerze mówiąc to miałem nadzieję, że zdążę z kupnem B6.Znalazłem dobrą sztukę ale okazała się zaniedbanym, poobijanym gratem Ale to co oglądam to jakaś masakra. Moja B5 to lalka, to nówka sztuka z salonu. Ludzie takie paście sprzedają i jeszcze zdziwieni, że ktoś może być niezadowolony, że BIP-y na pompkach wysokie albo że do malowania jest zderzak przód+tył+klapa+ dokładka zderzaka. btw, oglądałem też 2.5 V6 180KM z Q ale chyba jednak boje się tego silnika:facepalm: co Ty chcesz w czarnej ogarniac?kuzwa zajales sie nie tym co trzeba, zamiast zajac sie czarna na jej pozegnanie to pojechales na sile szukac b6 przed ułężem ja rezam na czas dzis w deszczu chce woskowac zeby sie tylko zalapac na ladnie z fiurami z klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Mam inne priorytety A zlot to podobno ludzie a nie samochody:decayed: Dziś przyjadę A3, jak w międzyczasie odbiorę A4 to A4 w sobotę, specjalnie dla mrogala:wink: Chociaż w taką pogodę to chyba nikomu i niczym nie chce się jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Mam inne priorytetyA zlot to podobno ludzie a nie samochody:decayed: Dziś przyjadę A3, jak w międzyczasie odbiorę A4 to A4 w sobotę, specjalnie dla mrogala Chociaż w taką pogodę to chyba nikomu i niczym nie chce się jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 nie wnerwiaj ludzi masz być B5 w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audiobel Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Lato 2010. Takie same felgi posiadam, bo szukałem samochodu z takimi felgami w tysiącach ogłoszeń. Takie więc Audi posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Lato 2010. Takie same felgi posiadam, bo szukałem samochodu z takimi felgami w tysiącach ogłoszeń. Takie więc Audi posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Lato 2010. Takie same felgi posiadam, bo szukałem samochodu z takimi felgami w tysiącach ogłoszeń. Takie więc Audi posiadam. http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/734838_475625865829139_929112504_n.jpg odnieśliśmy to samo wrazenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Lato 2010. Takie same felgi posiadam, bo szukałem samochodu z takimi felgami w tysiącach ogłoszeń. Takie więc Audi posiadam. http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/734838_475625865829139_929112504_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Armi mieniami sie za lacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Na chwilę obecną nie ma takiej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Cos tam zakupil? Poka:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Armi kiedy do mnie przyjedziesz b5? wysłane snickersem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wszystko w swoim czasie. Jade na wakacje, wroce w lipcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 kupiłeś od Czestera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Tak:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 jeszcze raz gratuluję wierzę, że w Twoich rękach to auto będzie jeszcze bardziej będzie dopieszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michrafal Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Przepiękna ta Audica tylko trochę ja oszpeciłeś ta ilością naklejek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi