WhyMe? Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Oby nowy właściciel dbał o nią jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Została w klubie? Wysłane z mojego GT-N7100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Mówiłem, że daję max tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Została w klubie? Wysłane z mojego GT-N7100 Nie. Kto wie może nowy właściciel założy konto u nas:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Armi wczoraj mówiłem że poleci, gosc sie tylko nią przejdzie:naughty: i sie przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Może jeszcze będę ją widywał bo aż tak daleko nie odjechała - WR:whistling: ---------- Post dopisany at 14:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:47 ---------- Armi wczoraj mówiłem że poleci, gosc sie tylko nią przejdzie:naughty: i sie przejechał Miałeś rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Armi wczoraj mówiłem że poleci, gosc sie tylko nią przejdzie:naughty: i sie przejechał przejechał się na gwincie i mu się podobało? wariat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Maju tego niezniesie, jak mógł tak drogo sprzedać sie rocznik 97:polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Klapa któraś została? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Obie poszły. Takie było życzenie klienta. Człowiek ogarnięty, pewnie na niejeden zlot/spot zawita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Obie poszły. Takie było życzenie klienta.Człowiek ogarnięty, pewnie na niejeden zlot/spot zawita. czyly z mojego grilla mam nadzieje ze jej nowy owner nie spaździerzy jak toporowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 mam nadzieje ze jej nowy owner nie spaździerzy jak toporowej a co jej zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 mam nadzieje ze jej nowy owner nie spaździerzy jak toporowej a co jej zrobił? no co jakies paździerze seriowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 A4 w dobrych rękach, nie martwcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 A4 w dobrych rękach, nie martwcie się jesteś szczęśliwym nabywcą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 A4 w dobrych rękach, nie martwcie się O, witam kolegę z a3-forum Jeśli on jest nabywcą to o furkę się nie martwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 DudsA4 witam Ja wyczaiłem ogłoszenie, brat zakupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Gratulacje Armi, że szybko się sprzedała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 A łezka na pożegnanie była ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Była. W sumie to dopiero teraz do mnie to dociera. Pierwszy samochód, masa wspomnień ale idzie nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi