Armi Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 To taki nieład, ale wiem gdzie co mam
Dev Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 ja mam tak samo :polew: :polew: po zrobieniu porządków nic nie moge znaleśc :polew: :polew:
mrogal Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 zamontuje sobie spryskiwacze do xenonow bo dobre chlopaki ci dowod zawiora:D Tobie powinni zabrac za ta smole z tyłu :gwizdanie:
Armi Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Znów zgubiłem hokej :gwizdanie: Już w głowie miałem dokładkę od cupry ale "niestety" dziada znalazłem
mrogal Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Znów zgubiłem hokej :gwizdanie: Już w głowie miałem dokładkę od cupry ale "niestety" dziada znalazłem ktory hokej?
Armi Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Znów zgubiłem hokej :gwizdanie: Już w głowie miałem dokładkę od cupry ale "niestety" dziada znalazłem ktory hokej? Przednia dokładka zderzaka
mrogal Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Znów zgubiłem hokej :gwizdanie: Już w głowie miałem dokładkę od cupry ale "niestety" dziada znalazłem ktory hokej? Przednia dokładka zderzaka i co zamiast niej miales zakladac dokladke z cupry? jak zgubiles ten hokej?
Armi Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Kiedyś trafiłem zająca i od tamtej pory zdarza mu się odpaść. A to zostanie na krawężniku albo na jakiś wielkich dołach. Ciężko jest taką dokładkę wyrwać bo ludzie wolą sprzedać cały zderzak a nie hokej. A dokładkę od cupry miałbym z ciągu kilku dni.
aju Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 mi też odpada ten hokej jak gdzieś tylko lekko nim zahaczę, zaczęło się od zjazdu z krawężnika na którym go zostawiłem, od tamtej pory bardzo łatwo się go ściąga
mrogal Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Kiedyś trafiłem zająca i od tamtej pory zdarza mu się odpaść. A to zostanie na krawężniku albo na jakiś wielkich dołach. Ciężko jest taką dokładkę wyrwać bo ludzie wolą sprzedać cały zderzak a nie hokej. A dokładkę od cupry miałbym z ciągu kilku dni. no ale zamiast hokeja dokladke od cupry? jakby to wygladalo...
Armi Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Kiedyś trafiłem zająca i od tamtej pory zdarza mu się odpaść. A to zostanie na krawężniku albo na jakiś wielkich dołach. Ciężko jest taką dokładkę wyrwać bo ludzie wolą sprzedać cały zderzak a nie hokej. A dokładkę od cupry miałbym z ciągu kilku dni. no ale zamiast hokeja dokladke od cupry? jakby to wygladalo... Jak kiepsko to bym nie wziął _________________________________________________ Tak teraz u Dawidsa patrzę, że dokładka od cupry jest wpinana pod hokej. Pług! Pierwszy przejazd przez tory i było by po dokładce. Eee myślałem, że ona jest zamiast hokeja.
binio-stg Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Mi też hokej łatwo się ściągał. Przykręciłem od spodu na 3 wkręty których nie widać i trzyma się jak trzeba.
Kowi87 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Mi też hokej łatwo się ściągał. Przykręciłem od spodu na 3 wkręty których nie widać i trzyma się jak trzeba. Ja mam tak dokładke i dwie osłony do siebie poskręcane
KANAL Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 One nie sa z kwasowki... dla tych co pisali ze zrobia sie brzydkie... jak sie okopca wystarczy psiknac preparatem do mycia silnika. Brud schodzi od razu i sa jak nowe. Juz z 10osob ma je na forum
pitman Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 ciekawe jak po zimie będą wyglądały u siebie też będę zakładał tylko że ultera n1-70rs
Armi Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 ultera n1-70rs Ładne ale dla mnie trochę za duża średnica (70mm). Te końcówki mają 60mm i (jeszcze bo pewnie niedługo się przyzwyczaję) wydają się spore. Czekam aż się okopcą Dziś zrobię normalne zdjęcia bo na razie mam tylko takie:
PABLO Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 ultera n1-70rs Ładne ale dla mnie trochę za duża średnica (70mm). Te końcówki mają 60mm i (jeszcze bo pewnie niedługo się przyzwyczaję) wydają się spore. Czekam aż się okopcą Dziś zrobię normalne zdjęcia bo na razie mam tylko takie: Gdzie tam za duża, do B5 moim zdaniem najlepiej zapodać 80mm i właśnie na takie się zdecydowałem Tu masz podgląd jak coś http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=688696272d2f99a7
Armi Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 ultera n1-70rs Ładne ale dla mnie trochę za duża średnica (70mm). Te końcówki mają 60mm i (jeszcze bo pewnie niedługo się przyzwyczaję) wydają się spore. Czekam aż się okopcą Dziś zrobię normalne zdjęcia bo na razie mam tylko takie: Gdzie tam za duża, do B5 moim zdaniem najlepiej zapodać 80mm i właśnie na takie się zdecydowałem Tu masz podgląd jak coś http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=688696272d2f99a7 Do mocnej benzyny pasuje duży wydech. Do mojego (jeszcze) słabego diesla nie bardzo Chciałem wydech w takim stylu: schowane i okopcone dwie rurki jak w nowym bmw serii 5 albo w A4 B8:
Michał Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 A jak tam sprawa sprzęgła się rozwija? AWX na pokładzie czy to niewykonalne?
krzysiek23 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 A jak tam sprawa sprzęgła się rozwija? AWX na pokładzie czy to niewykonalne? no wlasnie tez jestem ciekaw...bo jest do kupienia awx w dobrej kasie i dalej sie zastanawiam i czekam na ciebie
Rekomendowane odpowiedzi