rafalekx Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 xebon świeci a siusków ni ma I kto to mówi... armistead pakiet diodowego oświetlenia? Że wnętrze?
Kowi87 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 xebon świeci a siusków ni ma I kto to mówi... armistead pakiet diodowego oświetlenia? Że wnętrze? U wujka mu sie spodobało i wyrezał u siebie podobne Pokaż fotke przejściową wczoraj byłem i widziałem co sie dzieje
Armi Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Fotkę przejściową zrobię w nocy. Siuśki będą jak ogarnę tę pompę bo próbowałem zmieniać dawkę rozruchową ale nic to nie dało. Dalej kiepsko odpala, i w ogóle te dawki paliwa nie chcą się zmieniać. Wstyd straszny, parkuję gdzieś - ludzie się patrzą na auto (myślą - fajne). Wracam, chce odpalić - budą telepie, odpala po 10s, ludzie myślą - ale grat.
suhy Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 A kolege to chyba widziałem LRY 16LF? Pod koniec marca;p w Dęblinie;) Wyjeżdżałeś z jednostki? Moja adelka stała pod sztabem szkolenia;) Kolega służy? A fureczka kozak;)
joker-lukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Wstyd straszny, parkuję gdzieś - ludzie się patrzą na auto (myślą - fajne). Wracam, chce odpalić - budą telepie, odpala po 10s, ludzie myślą - ale grat. co tam za wstyd.. raz widziałem jak małolat szpanował się alfą oczywiście czarna alu szyby przyciemnione muza na full.. a po godzinie go holowali to dopiero był wstyd i już tak odważnie nie wyglądał za kierownicą wrzuć foty tego oświetlenia wnętrza
Armi Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Które kupiłeś ledy :?: Te co wszyscy Nosb, Dawids, Mcm. http://allegro.pl/item1007023223_lampy_nowe_audi_a4_94_00_red_led_diody_tuning_w_wa.html Wcześniej chorowałem na takie: ale jak zobaczyłem je na żywo (na aucie) to mi się odechciało. Piękne są tylko na zdjęciu z aukcji. _________________________________________________ Oświetlenie wnętrza mam ukończone w połowie bo nie pasują mi wszystkie żarówki. Poza tym, wywala bezpieczniki i wczoraj nieświadomie jeździlem bez świateł stop
_Solar_ Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 zakładaj lampy po II lifcie i bedzie
Armi Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 zakładaj lampy po II lifcie i bedzie Te które kupiłem są jak poliftowe tylko, że ledy. Ostatnio tak popatrzyłem na moje obecne lampy i powiedziałem sobie: że przód wygląda ładnie ale tył gorzej, więc kupuje ledy żeby była równowaga
_Solar_ Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 diody i płomienie to sobie bardzo cenie :polew:
Armi Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Czas pochwalić się najnowszym zakupem Szybka sesja z nowymi lampami led. Wreszcie tył nie odbiega wizualnie od przodu Oczywiście najlepszy efekt jest w nocy. Te lampy to jeden z najlepszych moich modów :cwaniak1:
_Solar_ Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 aligancko zakładaj duze lusterko bo trochu dziwnie wygląda :gwizdanie: jedno duzie drugie małe
Michał Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 fajne lampki Osram Diadem w tylne kierunki i będzie malyna :naughty:
miniekzgr Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Witam kolego!!Powiedz Mi jak zrobiles te zólte przeciwmgielne z przodu:))
Armi Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 Witam kolego!!Powiedz Mi jak zrobiles te zólte przeciwmgielne z przodu:)) Nakleiłem żółtą folię [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 09:46_________________________________________________Muszę coś z zrobić z tymi amortyzatorami, żeby posadzić tył auta. Taka gleba za mną chodzi (worki z cementem w bagażniku ):
aju Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 tylko żeby tył jednak stał wyżej niż przód ostatnio widziałem a6 która miała wyżej przód niż tył... no tragedia
Armi Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 Nierówno na podwórku jest i to dlatego _________________________________________________ Moje nowe dzieło: Było: Jest:
Kowi87 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 tylko żeby tył jednak stał wyżej niż przód ostatnio widziałem a6 która miała wyżej przód niż tył... no tragedia heheh mój tak ma Nierówno na podwórku jest i to dlatego _________________________________________________ Moje nowe dzieło: Było: Jest: pokaż fotke jaką rzeźbe zrobiłes z żarówką
Armi Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 Przelutowałem. W ten sposób zmieniłem bieguny Niedługo wstawię fotostory.
Kowi87 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Przelutowałem. W ten sposób zmieniłem bieguny Niedługo wstawię fotostory. to tak ale w światełku tylnym czy dałes spokój i włozyłeś normalnego LEDa
Rekomendowane odpowiedzi