K2 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ladenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Armi jutro widzimy się na spocie Mam nadzieję że przewieziesz mnie swoim autem, bo chciałem zobaczyć jak to jest na sportowym zawiasie i 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ladenie :notworthy: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 00:29_________________________________________________ Armi jutro widzimy się na spocie Mam nadzieję że przewieziesz mnie swoim autem, bo chciałem zobaczyć jak to jest na sportowym zawiasie i 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Żona mi zdjęcie zrobiła, jestem mega dumny nie ma lipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loq Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dobre zdjęcie autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ladenie Lux Prośki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na której to feldze to foto zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Na prosiakach: 235/40/18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a na 17' miałeś może dystanse z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a na 17' miałeś może dystanse z tyłu? Nie, dopiero teraz będę załatwiał dystanse na tył. Z przodu tragedia, po nierównej drodze praktycznie nie da się jeździć bo opony 235/40 trą o nadkola z tyłu jest zapas. Muszę szybko zmienić opony. _________________________________________________ A co chcesz do swoich 17" wrzucić dystans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a na 17' miałeś może dystanse z tyłu? Nie, dopiero teraz będę załatwiał dystanse na tył. Z przodu tragedia, po nierównej drodze praktycznie nie da się jeździć bo opony trą o nadkola z tyłu jest zapas. A co chcesz do swoich 17" wrzucić dystans? właśnie się zastanawiam, bo zwłaszcza z tyłu jakieś takie schowane są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a na 17' miałeś może dystanse z tyłu? Nie, dopiero teraz będę załatwiał dystanse na tył. Z przodu tragedia, po nierównej drodze praktycznie nie da się jeździć bo opony trą o nadkola z tyłu jest zapas. A co chcesz do swoich 17" wrzucić dystans? właśnie się zastanawiam, bo zwłaszcza z tyłu jakieś takie schowane są ET45 robi swoje Dystans 5 albo 10 na pewno by pomógł ale nie czy już do 10 nie trzeba by było dać dłuższych śrub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Raczej napewno dłuższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no przy 10 to już raczej stare śruby by nie podeszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no przy 10 to już raczej stare śruby by nie podeszły Też mi się wydaje, że nie Chociaż ja się na tym w ogóle nie znam, myślałem że prosiaki sobie elegancko założe a tu zonk bo śruba robi tylko 3,5 obrotu. Seryjna śruba jest za krótka o 5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Arni, kupiłeś nowe opony w rozmiarze 235 ? czy mi się coś pozdawało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Arni, kupiłeś nowe opony w rozmiarze 235 ? czy mi się coś pozdawało ? Kupiłem prosiaki na takich oponach, sezon można by przelatać ale jak w zimę założyłem i pokręciłem się u siebie to na dołkach czasem mi tarło o nadkola. Mówię, o nie trzeba zmienić opony na węższe. Kupiłem 225/40 ale jeszcze ich nie przełożyłem. Teraz parę razy wyjechałem w trasę i tylko się przekonuję, że dobrze zrobiłem kupując węższe opony. Z przodu trze na byle nierówności [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:05_________________________________________________Na dniach jadę do wulkanizatora przełożyć opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jestem dziś coś zamulony i aż się zdziwiłem czytając o 235 bo wiem że miałeś kupować nowe oponki 225 to idealny rozmiar, a jeszcze lepiej było by na 215 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Trochę szkoda mi felg na 215. Na 235 rant nawet nie jest osłonięty. Wiadomo to zależy też od producenta i modelu opony ale jakoś mi się ich szkoda zrobiło [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:09_________________________________________________Ja to już spadam spot mnie wykończył [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________Człowiek wchodzi do domu zmęczony po służbie, a tu taki mały rozweselacz leży: i już spać się nie chce a jutro urlop i rezanie [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 15:26_________________________________________________KAWUL dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no i pięknie ;-) ciekawe jak będzie z miękkością tego gwintu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi