Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie powiedźcie mi bo tak się zastanawiam jak na srebrnym polifcie by wyglądały takie lusterka ,mam znajomego co bawi się z takimi foliami :mysli:

Opublikowano

2s8myxv.jpg

chyba mam taki w avancie ale nie jestem pewnien

Gelo mi takie coś obiecał ale w razie czego odezwę się do Ciebie :notworthy::good:

Powinno pasować bo fotele też mam z avanta.

przyjeżdzaj nie jestem obrażalski :decayed:

kupisz piwo na zgodę i będzie git :decayed:

mam wszystkie mocowania wykręcone,

przed chwilą chłopaki wzieli ode mnie dwumase tarcze i docisk

Ja też się nie gniewam :good:

Mocowania mam (te które dały się odkręcić)

Brakuje mi dwóch elementów przynitowanych do "budy".

Takiego czegoś:

P1360442.jpg

to jest, mam zamiar ciąć budę :decayed:
Opublikowano

Panowie powiedźcie mi bo tak się zastanawiam jak na srebrnym polifcie by wyglądały takie lusterka ,mam znajomego co bawi się z takimi foliami :mysli:

W battalionie jest gość, który ma takie lusterka w srebrnym polifcie sedanie.

Opublikowano

Ta folia z Oracala jest troche bardziej swiecaca niz z 3M - jak oklejałem srodek u siebie to miałem obie do wyboru i wybrałem Oracala.

Opublikowano

W battalionie jest gość, który ma takie lusterka w srebrnym polifcie sedanie.

Tylko ja mam ciemną szybę i nie mam chromów wokół szyb i nie wiem jak to bedzie wygladało wtedy znalazłem i u tamtej to fajnie to wygląda

Opublikowano

Z daleka będzie sprawiało wrażenie jakbyś miał czarne matowe lusterka, dopiero przy podejściu bliżej będzie widać, że to pseudo carbon :wink4:

Opublikowano

dlatego się zastanawiam nad tym albo nad nadkładkami in-pro albo w ogóle zostanie tak jak jest

Opublikowano

dlatego się zastanawiam nad tym albo nad nadkładkami in-pro albo w ogóle zostanie tak jak jest

Ja bym nic nie ruszał, chrom na srebrnym zginie :wink4:

Opublikowano

mi zostały kawałki foli to okleję lusterka tylko nie wiem czy zdejmować je z auta :mysli:

Opublikowano

mi zostały kawałki foli to okleję lusterka tylko nie wiem czy zdejmować je z auta :mysli:

Inaczej nie okleisz dokładnie. Tylko demontaż.

Opublikowano

no dobra , tylko powiedz mi jedno jak nagrzeje się ta folia na lusterkach klej nie zacznie puszczać ?

Opublikowano

Znalazłem filmik instruktażowy na youtube :wink4:

co prawda nie lusterka ale może coś pomoże.

Opublikowano

no dobra , tylko powiedz mi jedno jak nagrzeje się ta folia na lusterkach klej nie zacznie puszczać ?

najważniejsze zeby po oklejeniu danego elementu, porządnie go wygrzać :wink4:, bo jak nie wygrzejesz, to gdy dostanie temperatury to bedzie się odklejać :gwizdanie:

Gość Damian A4
Opublikowano

Ja jak obkleje to zrobie mały tutorial i na forum wrzuce :wink4:

Opublikowano

najważniejsze zeby po oklejeniu danego elementu, porządnie go wygrzać :wink4:, bo jak nie wygrzejesz, to gdy dostanie temperatury to bedzie się odklejać :gwizdanie:

Tylko jak będę obklejał lusterka pasuje jak najgłębiej wcisnąć folie za wkład , tylko jak ?

Opublikowano

Myślę, że trzeba wkład zdemontować i obklejać samą obudowę.

Opublikowano

trzeba zrobić tak żeby miało to ręce i nogi

...

Opublikowano

demontujecie lusterko, wycinacie folie z zapasem min 3cm do wnętrza naklejacie i nagrzewacie, jak wytniecie na równi z krawędziami to z czasem bedzie sie odklejać na rogach, ogólnie folia rysuje sie, stwierdzam to po 2 letnim używaniu :gwizdanie:

Opublikowano

Właśnie skończyłem prace w garażu:

-mam nieszczelność w dolocie, a dokładnie w rdzeniu fmica :wallbash::kwasny:

jutro sam IC pojedzie do naprawy, w najgorszym przypadku skończy się kupnem nowego rdzenia :(

- pomalowałem mocowania fmica na srebrno bo wstyd otworzyć maskę (mocowania w rdzy :decayed:)

w sumie dobrze, że wziąłem się za taką pierdołę bo wyszła nieszczelność

tylko dziwne jest to, że wskaźnik doładowania w dalszym ciągu pokazuje doładowanie 2.5 bara :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...