grippen Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ta gałka ładnie wygląda nie jest opciachowa na dotak ona jest tak połączona że mogę ją przyciemniać tak jak podświetlenie licznika
fayera Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ta gałka ładnie wygląda nie jest opciachowa na dotak ona jest tak połączona że mogę ją przyciemniać tak jak podświetlenie licznika grippen a gdzie to podpiąłes?i czym regulujesz podswietlenie
grippen Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 tyłu za radiem jest wiązka kabli tam jest plus po włączonych światłach i myśle że ten plus ma coś wspólnego z przyciemnianiem na desce rozdzielcej bo mam pod to podopięte podświetlane nawiewy i gałkę . I jak ruszam pokrętłem przy liczniku to przyciemnia się gałka, nawiewy i licznik więc musisz poszukać tam tego kabelka napewno jest bo jest w ori instalacji
adas2004 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ja mam taka podswietlana gałeczke zmiany biegow ze zdjeciem swojej dziwczyny podswietlenie mam czerwone i bardzo ladnie sie komponuje z wszystkimi podswietleniami nic nei razi po oczach a wyglada elegancko a podlaczone mam pod zapalniczkie wiec problemow tez nie bylo z ciagnieciem kabli ani z demontazem kokpitu itp. jesli ma ktos jakies pytanie to pytac chcetnie podpowiem jak bede umial pozdrawiam
grippen Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 na zdjęciach zawsze wyjdzie dziwnie taka gałka ale live wygląa super niech ykk sie wypowie bo widział u mnie jak świeci [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 12:20_________________________________________________
Poki Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 czy ktos moglby mi pomoc ? chcialbym sie dowiedziec jak zamontowac podswietlana galke pod zapalniczke... tak zebym niczego nie zniszczyl... czy ktos bedzie tak dobey i wyjasni mi krok po kroku jak to zrobic i ktoredy puscic kable ?
grippen Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 poszukaj w dziale warsztat jest tam opis krok po kroku co i jak
frugodh Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Ja mam taką galeczke w b6. Powiem tak, wykonanie profi, skórke można sobie kolor wybrać jaki się chce, nitke także a nawet element podświetlany. Ja zamówiłem sobie szarą przeszytą biała nicią i do tego mieszke bo miałem zniszczony na allegro od goscia o nicku janekaudi czy janek_audi jakoś tak. Mieszek lepszej jakości niż ori, grubsza skóra. Podświetlenie czerwone identyczna barwa jak reszty elementów we wnętrzu więc wszystko wyglada jakby tak było fabrycznie. Podpiąłem się pod podświetlenie przedniej popielniczki, chyba najprościej w b6
grubcio1980 Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Cała robota jest w "warsztacie" , a poza tym "Janek" to nasz klubowicz ,więc pomagajmy sobie!Tez u Niego brałem
Marcino87 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja juz mam od dawna galke podwietlana na czerwono. Muszę powiedziec ze wszystko komponuje sie ladnie kolor taki sam jak w ori podswietlenie radia i przyciskow jak najbardziej polecam cos takiego jak ktos chce moge wrzucic fote jak to wyglada ja mam taka: 1 3 5 S line 2 4 R
hirszupl Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Aluminium, skóra, super wykonanie. Naprawdę polecam, założyłem i jestem w szoku. To powinien być patent AUDI. http://moto.allegro.pl/audi-podswietlana-led-galka-biegow-a4-a6-b4-b3-80-i1622322681.html
niekrasz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 co za spam a pewnie zbieznosc ze jestes z Torunia i sprzedwca także, calkowicie przypadkowa
Adam.S Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Takiego czegoś bym nie założył nawet za darmo
Kabar Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Kiedyś klientowi taką montowałem. Gałka wytoczona z drewna i obszyta średniej jakości skórą. Ogólnie w skali 1-6 dałbym 3.
Remik-A4 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Aluminium, skóra, super wykonanie. Naprawdę polecam, założyłem i jestem w szoku. To powinien być patent AUDI. http://moto.allegro.pl/audi-podswietlana-led-galka-biegow-a4-a6-b4-b3-80-i1622322681.html
jacek28 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 faktycznie niezły czad,to ciekawe czemu audi tego nie wprowadza...
prikrize Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja mam podobną jednak swoją wykonywałem u gościa na zamówienie dałem za nią 80zł ale jest o wiele lepsza bo kolega sobie taka kupił i wywalił i kupił taka jak ja
Remik-A4 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 zeby byla jasnosc preferuje tylko ori jezeli chodzi o galy ale jak wlasciciel uwaza, ze chce macac takiego leda jego samochod , jego sprawa
danielo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja mam podobną jednak swoją wykonywałem u gościa na zamówienie dałem za nią 80zł ale jest o wiele lepsza bo kolega sobie taka kupił i wywalił i kupił taka jak ja To wrzuć zdjęcie Twojej dla porównania jak to świeci wieczorem
Rekomendowane odpowiedzi