Patrykbor Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Patryk a co tam się stanęło? turbo się wysrało czy przeładowuje ? Tak przeładowywało od roku , a od dwóch dni zaczęło obudowę wycierać To moze lepiej uzywke kupic niz regenerowac? Moja będzie miała cały środek nowy tylko korpus stary .Łożyska wzmocnione wrazie jak by mi się zachciało chipa
vauxhall95 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Patryk a co tam się stanęło? turbo się wysrało czy przeładowuje ? Tak przeładowywało od roku , a od dwóch dni zaczęło obudowę wycierać To moze lepiej uzywke kupic niz regenerowac? Moja będzie miała cały środek nowy tylko korpus stary .Łożyska wzmocnione wrazie jak by mi się zachciało chipa :naughty:
dziadek Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 ...wrazie jak by mi się zachciało chipa kurde zrobiłbym se chipa też tylko skąd mnie wiedziećile ta bunia jeszcze u mnie będzie a nie będę robił prezentu następnemu właścicielowi jak zrobiłem w b6-stce
adadur Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Patryk a co tam się stanęło? turbo się wysrało czy przeładowuje ? Tak przeładowywało od roku , a od dwóch dni zaczęło obudowę wycierać To moze lepiej uzywke kupic niz regenerowac? Moja będzie miała cały środek nowy tylko korpus stary .Łożyska wzmocnione wrazie jak by mi się zachciało chipa Zlogujemy i zobaczymy jak pompuje ps. szkoda że twojej starej nie zlogowaliśmy ... byłby ciekawy materiał pewnie
GRazny Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Patryk a co tam się stanęło? turbo się wysrało czy przeładowuje ? Tak przeładowywało od roku , a od dwóch dni zaczęło obudowę wycierać To moze lepiej uzywke kupic niz regenerowac? Moja będzie miała cały środek nowy tylko korpus stary .Łożyska wzmocnione wrazie jak by mi się zachciało chipa :naughty: że niby każdemu tak mówią
Patrykbor Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Zlogujemy i zobaczymy jak pompuje ps. szkoda że twojej starej nie zlogowaliśmy ... byłby ciekawy materiał pewnie Stare logi gdzieś Grzesiek miał A nowe się zrobi jak rurkę kupie bo po dzisiejszym złożeniu wszystkiego do kupy taśma puściła . Jutro zawiąże znowu zobaczymy ile da rade , ale autko przyspiesza równo , szybko i jak świszczy .[br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 20:40_________________________________________________ co tam slychac u was siemka mam nowe turbo
Buszek Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 siemka mam nowe turbo no wlasnie czytalem :decayed: oby smigalo jak najlepiej, bo pamietam Twoja to niezly okaz jak na skladaka :decayed: ja teraz smigam iveco daily z lodowa, przebranzowilem sie na kierowce
adadur Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Marek to widziałeś? ile za jedem płaciłeś tu masz 3 stuki na pozostałe drzwi. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=205275.0
GRazny Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 ja teraz smigam iveco daily z lodowa, przebranzowilem sie na kierowce a co tam jakieś trzęsienie ziemi było?? Ty na własnej działalności tam chyba działałeś...
Buszek Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 ja teraz smigam iveco daily z lodowa, przebranzowilem sie na kierowce a co tam jakieś trzęsienie ziemi było?? Ty na własnej działalności tam chyba działałeś... no no ale malo oplacalne bo robota 10 miesiecy w roku, no i koles robote zalatwiajacy zawsze cos bral dla siebie, jak deszcz pada to tez lipa itp. a tu robota na kontrakt 12 miechow 5 dni po 7h za wieksze pieniadze
adadur Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Dziś wymieniłem filtr paliwa - jak spr. historię okazuje się że po przebiegu jakiś 90 tyś km ... z ciekawości rozcięłem go by zobaczyć w środku stan ... za***iście czarny wewnątrz a nowy wkład był zółciutki - także dobrze że wymieniłem bo bardzo nieciekawie wyglądał.
Patrykbor Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 ja jak swój rozciąłem to była jakaś maż w środku ale to było w zeszłym roku i chyba trzeba kupić już drugi choć km zrobiłem tyle co kot napłakał
adadur Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Patryk musisz wybrać się do sklepu z lakierami i kupić takie specjalne filtry jednorazowe dla lakierników.
Patrykbor Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 16:36_________________________________________________ :wallbash: dopiero załapałem bańki czyste
GRazny Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=213835.0 dziwne że tego sprzedać nie może... cena już 50zł w dół
adadur Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 No to chyba jebła mi sprężyna z tyłu z lewej strony - autko siadło jakieś 5-10mm
dziadek Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 No to chyba jebła mi sprężyna z tyłu z lewej strony - autko siadło jakieś 5-10mm co za ciężary ty tam wozisz
alvaro Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Szukam dla siebie jakąś B4 w TDI-ku z klimą albo 100-tkę też 2,5 z klimą albo Paska B4 1,9TDI teżz klimą, wszystko najlepiej kombi, jakby ktoś coś słyszał to proszę o info
Rekomendowane odpowiedzi