kroliek Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zamówione tył i przód _________________________________________________ PS. Chłopaki gdzie kupie w Elblągu gumki i nakrętki od osłony silnika? Pozdro.
dziadek Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 PS. Chłopaki gdzie kupie w Elblągu gumki i nakrętki od osłony silnika? Pozdro. seat proponuje
dziadek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 :hi: dziadek jedziemy tą drogą można [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 09:17_________________________________________________Patryk a o której chcecie ruszać?
Patrykbor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 sam nie wiem Według navi wychodzi że jedziesz niecałe 3h to myślałem tak koło 12
GRazny Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 :hi: dziadek jedziemy tą drogą że niby czyszczenie układu wydechowego??
Patrykbor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 :hi: dziadek jedziemy tą drogą że niby czyszczenie układu wydechowego?? i nawet się bardzo krótko obciąłem żeby Aga mi włosów nie rwała
alvaro Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zna ktoś ten wóz?? http://otomoto.pl/audi-a6-audi-a6-avant-2-5-tdi-okazja-C20273590.html
alvaro Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 do ciągania przyczepki idealny... wujek w szopie pomaluje i będzie git tylko musi być sprawny mechanicznie a ta "jedynka" BORYGO pod maską daje do myślenia...
kbibi Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ja myślałem że moja C4 jest z orana ale ta to masakra ciekawie jak w środku
GRazny Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 no i w końcu nadszedł ten dzień rozrząd na contitechu + ina wielorowkowy contitech + ina nowy alternator valeo nowy EGR wahacze te co było trzeba (i tu uśmiech do Adasia bo jeszcze coś tam trzeba :gwizdanie: a podobno ma) świece żarowe motul spec + 2 x Mann płyn chłodnicy FEBI no i czyszczenie kolektora ssącego (plus uszczelka), rur z EGR do intercoolera i płukanie jego samego (rurka z turbinki do intercoolera sucha jak pieprz ) niestety poducha pod silnikiem się zbiera do wymiany bo czymś czerwonym puszcza... a zostało wahacze górne na stronie prawej (choć są niby ok), amortyzatorki Sachsa na przód bo był problem ze ściągaczem :gwizdanie: , strumienica z plecionką, płyny hamulcowy i wspomagania... zeszło niestety bo górną śrubę ukręcilim i musieliśmy wszystko na zewnątrz wywalić (z półosią) żeby ją wybić jakoś jeszcze za tydzień dzionek i będzie PS: faktura za rozrząd i amorki z października 2009
Patrykbor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 jak tam zlot :decayed nie pytaj
adadur Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No to zjechałem z urlopu wypocząć jak widać w dobrym momencie a jeszcze wczoraj smażyłem się popijając :beer1:
Rekomendowane odpowiedzi