bronson Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 Ja jadę z małym... za chwilę będę ruszał... tylko niech ktoś na CB na nasłuchu będzie bo ja mogę być chwilę po 17.00 a się gdzieś zwiniecie... będę szukał...
adadur Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 lukaszr obra, to możemy się wstępnie umówić na sobotę za tydzień.Niestety tym razem będę robił trasę odwrotną: Warszawa-Bydgoszcz-Elbląg-Warszawa smiley Także sobotę wieczór mam wolną - można by posiedzieć przy browarku. jestem za chyba da się to załatwic [br]Dopisany: 24 Listopad 2007, 19:47 _________________________________________________zapodalem foty: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,7418.new.html#new dziekuje tym co byli mysle ze bylo OK
Maniusiek28 Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 no i spocik się odbył,6 autek przybyło.....było miło....troszkę się pogadało....troszkę logi porobiło!!! Więcej takich imprez panowie. oto kilka fotek (marne bo zimno i ciemno jak w d*pie było)
lukaszr Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 W którym miejscu się spotkaliście ???
bronson Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 no i ja wróciłem cało z młodym do domu po wyżerce po drodze w McDonaldzie bo marudził że głodny a potem jak ciągneliśmy na Malbork to marudził że się nudzi i żebym szybciej jechał.... a na budziku i tak 110 fajnie było się spotkać może grono było kameralne ale jak na I żuławski to i tak niezle.... 73 dla was koledzy... pokupujcie sobie te radyjka... bo w net bym nie trafił na ten spot
andrzej710127 Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 no szybko widzę pojawiły się relację ,trzeba następnym razem wybrać jasniesze miejce, bo ktos pomyśli że to gang e-ki[br]Dopisany: 24 Listopad 2007, 22:00 _________________________________________________Miejce było tak jak na początku ustalone
alvaro Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 no i ja w końcu jestem było cool frekwencja nie najgorsza - podobna do tej e 3M było zimno i ciemno (jak na fotki) ale i tak było fajnie móc się z wami spotkać i pogadać o W którym miejscu się spotkaliście ??? na starówce przy kanale Elbląskim (tak jak było napisane w 1. poście) oto moich kilka fotek : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,7418.msg240105.html#msg240105 Maniusiek28 logi doszły ???
bronson Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 na zdjęciach też nie widać moich bocznych kierunków... muszę sprawdzić czy mi ich ktoś nie zawinął :>
Maniusiek28 Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Maniusiek28[/color][/b] logi doszły ??? doszły wielkie dzięki (tylko jeszcze nie wiem jak je posortować)
Darek36 Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Jak jechalem z Alwaro do Elblaga to zeby go dogonic to momentami musialem ciac 2 paki z powrotem bylo nie duzo mniej
lukaszr Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Jak jechalem z Alwaro do Elblaga to zeby go dogonic to momentami musialem ciac 2 paki z powrotem bylo nie duzo mniej Bo to wariat Alv ja Tobie miałem powiedzieć - Ty uważaj na zimówkach jak jest cieplej, bo kiepsko się trzymają drogi, a Ty jeszcze je masz z lekka zjechane
alvaro Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 lukaszr Bo to wariat grinAlv ja Tobie miałem powiedzieć - Ty uważaj na zimówkach jak jest cieplej, bo kiepsko się trzymają drogi, a Ty jeszcze je masz z lekka zjechane smiley daję radę ale dzięki że się o mnie martwisz... Darek36 Jak jechalem z Alwaro do Elblaga to zeby go dogonic to momentami musialem ciac 2 paki Darek nie łam się nic już nie jeden właściciel 2,5 TDI się lekko zdziwił ale Twój silniczek pracuje wzorowo - zmień tylko ten olej i będzie gites...
adadur Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 Łukasz i Przemak mam wasze logi poukładane jak należ mówcie czy wrzucać do analizy na forum no i zapodajcie emaile na PW to wam poprzesyłam.[br]Dopisany: 26 Listopad 2007, 08:21 _________________________________________________ Jak jechalem z Alwaro do Elblaga to zeby go dogonic to momentami musialem ciac 2 paki z powrotem bylo nie duzo mniej 2 paki z letnich oponkach - ty już z alvaro sie nie umawiaj tylko wyjedz wcześniej. Generalnie zawsze jadąc w grupie najlepiej jak wolniejszy jedzie pierwszy.
alvaro Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Opublikowano 26 Listopada 2007 Adas były 3 moje logi i 4 Maniuśka tak ??
adadur Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 mam poukładane logi jak chcecie to pisałem dawajcie emiale na PW ... jeden log wspólny - patrz w połowie będzie taki jak na górze nagłowek z godziną 17:xx...
lukaszr Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Kurcze, chyba nie wypali mi ten wyjazd na week teraz. Jeszcze do końca nie wiem, ale chyba nie dam rady.
KAMILsztum Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Siemanko wlasnie przeczytałem zaproszenie, napewno bym wpadł ale jestem w wojsku i nie dalem rady. Czekam na inne moze akurat bede w domu. pozdrowienia
alvaro Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 Kamil ale ten spot to był już jakiś czas temu...
bronson Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Panowie... to ja mobilizuje... może kolejne spotkanko.... może w Malborku przy zamku??? chociaż do Elbląga też pewnie bym się przejechał...
adadur Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 W niedzielę byłem u Alvaro coś o spocie wspominaliśmy ale narazie bez konkretów. Może coś w oklicy walentynek by się zorganizowało.
Rekomendowane odpowiedzi