kbibi Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 mam cos dla ciebie, renault 19 18 benzyna, 93r, 5 drzwiowa fiolet metalik, fura mojego dziadka, od 10 lat w jednych rekach, przebieg 165000km stan ok za dwa tysie rozważę tylko czy ja to później opchne bez problemu? tak do KORKUCIA
alvaro Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 dziadekblack jak idą poszukiwania B8-ki ??
dawidos89 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Bartek a może coś takiego http://moto.allegro.pl/bardzo-szybkie-audi-rs6-578km-740nm-i1919638887.html ??
dziadek Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 dziadekblack jak idą poszukiwania B8-ki ?? oj ciężko - nic mi nie pasuje a najbardziej nocowanie u teściów bo nie ma jak dojechać z domu do roboty chwilowo w delegacji to od nich odpoczywam ale za małymi tęsknie ;( Bartek a może coś takiego http://moto.allegro.pl/bardzo-szybkie-audi-rs6-578km-740nm-i1919638887.html ?? Stary ja tym codziennie z Pasłęka do pracy muszę dojechać co mi średnio 50-60KM dziennie wychodzi więc w założeniu jest żeby autko paliło średnio 8-9 litrów na 100-we.
grzechu79 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 przepraszam koledzy ale mimo szczerych chęci nie pokaże sie na spocie 9 list. wyjazd mam pod radom do rodzinki
bielik Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 cześć chłopaki. ja się pokaże na spocie i mam prośbę żeby ktoś zabrał VAG-a ze sobą. muszę sprawdzić który czujnik ABS mi padł.
Patrykbor Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 cześć chłopaki. ja się pokaże na spocie i mam prośbę żeby ktoś zabrał VAG-a ze sobą. muszę sprawdzić który czujnik ABS mi padł. ile komplet wahaczy febi u ciebie
dziadek Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 cześć chłopaki. ja się pokaże na spocie i mam prośbę żeby ktoś zabrał VAG-a ze sobą. muszę sprawdzić który czujnik ABS mi padł. coś kupił chwal się ile komplet wahaczy febi u ciebie :naughty nie kupuj pakowacza
Patrykbor Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ile komplet wahaczy febi u ciebie :naughty nie kupuj pakowacza
dziadek Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ile komplet wahaczy febi u ciebie :naughty nie kupuj pakowacza Coś słyszałem że Febi teraz tylko pakuje inne produkty i albo masz szczęści jak trafisz na dobry albo nie - no ale to tak ze słyszenia - w sumie nie potwierdzona info - może pytnij TOM77
Patrykbor Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 pytałem tylko o cene Tomka ale że takie kwiatki to pierwsze słysze
adadur Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ile komplet wahaczy febi u ciebie :naughty nie kupuj pakowacza nie słuchaj go ... on nie jeździ Audi ... więcej teraz niczym nie jeździ ... ps.jak poszukiwania, u mnie w robocie jeden kupił B8 170KM TDI kupuj FEBI bez obaw jeśli nie zamierzasz kupować LM ... a co teraz dół potrzebny?
Rekomendowane odpowiedzi