nex Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 no co :decayed: było przyjechać Cieniasie Czy Wszyscy cali i zdrowi do domku dojechali - meldunki proszę :!: jarko akurat to było niemozliwe, Moja kobieta miała szkołe w sob i niedziele do 18 od rana. Nie moze opuscic cwiczen, tzn moze zrobic to tylko raz, a bedzie potrzebowała opuscic zajecia za 2 tyg bo wtedy wlasnie musimy isc na nauki przedlubne. Wiecej niz raz nie moze opuscic bo niezaliczy semestru. Zycie ale niestety. Dobrze wiesz ze ja bym chętnie pojechał.. takie zycie. COś za coś
Flyer Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 nex, a to bez kobiety nie mozna sie ruszac z domu?
nex Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 nex, a to bez kobiety nie mozna sie ruszac z domu? a myslisz ze by mnie puściła? hah zapomnij :decayed: zresztą nawet bym bez niej nie pojechał
nex Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 co robisz gały , nie mogł bym jej zrobić takiej przykrości :gwizdanie:, jest między nami za duza więź
Norbi Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Na tą więź jest nawet zdaje się jakieś określenie
nex Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Czepiacie się, na letni na pewno pojedziemy
Reggi Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Na tą więź jest nawet zdaje się jakieś określenie Mowa o części garderoby ?
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Na tą więź jest nawet zdaje się jakieś określenie btw - kasa doszła Norbi, w piątek po południu :shocked:
kokos Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Na tą więź jest nawet zdaje się jakieś określenie Mowa o części garderoby ? chyba nie
Norbi Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Na tą więź jest nawet zdaje się jakieś określenie btw - kasa doszła Norbi, w piątek po południu :shocked: :> ładnie
Italiano Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 No dojechałem. Ale było :kox: Jak tam chłopaki? Klimatronik dał radę was oziębić? Pozdrawiam wszystkich, i dziękuję za miło spędzony czas. :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: P.S. Była jedna mała draka, ktoś nie umiał odliczać od 30 w dół. :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 No dojechałem. Ale było :kox: Jak tam chłopaki? Klimatronik dał radę was oziębić? Pozdrawiam wszystkich, i dziękuję za miło spędzony czas. :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: P.S. Była jedna mała draka, ktoś nie umiał odliczać od 30 w dół. :gwizdanie: umiał, tylko skończył przed czasem
kokos Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 No dojechałem. Ale było :kox: Jak tam chłopaki? Klimatronik dał radę was oziębić? Pozdrawiam wszystkich, i dziękuję za miło spędzony czas. :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: P.S. Była jedna mała draka, ktoś nie umiał odliczać od 30 w dół. :gwizdanie: umiał, tylko skończył przed czasem podejrzewam ze mu sie po prostu nie chcialo czekac do jedynki :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Z Azunią właśnie przed chwilą dotarliśmy szczęśliwie do domku. Było przefajnie, dzięki wszystkim za super zabawę i atmosferę
Guregoru Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 No i w domku (trochę szkoda ) Podziękowania dla kolegi który puścił dziś przed ośrodkiem na CB info o zegarku na recepcji bo to był bracika
Suli Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Też dojechałem odstawiając Tomaszusta i Letallca. Po drodze zaliczyliśmy spotkanie z czarną vectrą z wrażego klubu blue Panowie gangsta misie pozbawili mnie 500 złociszy a w zamian dali 10 punkcików :wallbash: I jeszcze zabrali mi dowodzik, bo mi przegląd w lutym upłynął :gwizdanie: Ale poza tym zlocik był za :!: ebisty Panowie Jarko, Cuber, TrueOgre, Themon i reszta Kraków Team - ryspekt :notworthy: Btw - Jarko i Sławek - gratulacje
Adas Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 czesc ekipy Poznan juz wrocila tzn Ja, reszta niedlugo
marcin j Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 braklo 0,5 metra i zaliczyłbym w zakopcu słupek na parkingu po krokwią, co niektórzy widzieli uffffffff
Rekomendowane odpowiedzi