efendi Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Moje autko sprowadzono w grudniu zeszlego roku pierwsza rejestracja luty 1999r. jestem pierwszym wlascicielem na chwile obecna jestem calkiem zadowolony co do wyposazenia to standart: -klimatronik -elektryczne przednie szyby -ABS -wspomaganie kierownicy -centralny zamek -elektryczne lusterka -4 poduchy i takie tam a poza tym zawieszenie gwintowane ale nie wiem jakie bo takiego kupilem i nie grzebalem jeszcze zeby sprawdzic w planach: -lekkie sciemnienie szybek -moze jakis chip tuning -wymiana oslony pod silnikiem / nastepny tydzien bo czekam na nowa / -zmiana opon na funkel nówki a z czasem moze cos wiecej http://www.postimage.org/gx2mPTlJ.jpg' alt='gx2mPTlJ.jpg'> [/img] pozdro
soolek Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 :gwizdanie: Więcej komentarzy nie oczekuj, bo ... glebę masz, fele conajmniej 17' masz, światła po lifcie, alu listwy w środku... LIPA - nie ma się do czego przyczepić A przepraszam, karzą Ci zmienić grill na ori, np. S4 No i może dokupić znaczki OOOO na fele. A tak wogóle to fajna furka
MARCIN607 Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 ja bym jeszcze na fotele na kubełek zmienił ale tak to piękne autko-fela gleba kolorek -wszystko zaje się prezentuje
Kowi87 Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Fajna furka widać już doinwestowana Co do zmian to zostało jej wstawic jeszcze skórke Ściema szybek powinna pasować ale delikatna wszystkich Ale niestety z planowanym chipem to nic nie zrobisz jeśli to 1.8 zwykłe Jeśli nie planujesz body S4 to możesz zawsze dokładki zderzaków chlapnąć w kolor
efendi Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Opublikowano 20 Marca 2009 a co do tych kubelkow to moze macie jakies propozycje bo ja szukalem i jakos nic mi nie wpadlo w oko
Kowi87 Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 a co do tych kubelkow to moze macie jakies propozycje bo ja szukalem i jakos nic mi nie wpadlo w oko np tego typu ale najlepiej jak by były ciemne http://www.allegro.pl/item577368922_audi_a4_jasne_skory_woj_mazowiecki.html Powiem Ci ze chwilowo mały wybór jest na alegro to trzeba ciagle sprawdzać bo zdażają sie dobre okazje
MARCIN607 Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 właśnie teżją dzisiaj widziałęm-ładna nawet nie zniszczona bardzo a co do tych kubelkow to moze macie jakies propozycje bo ja szukalem i jakos nic mi nie wpadlo w oko np tego typu ale najlepiej jak by były ciemne http://www.allegro.pl/item577368922_audi_a4_jasne_skory_woj_mazowiecki.html Powiem Ci ze chwilowo mały wybór jest na alegro to trzeba ciagle sprawdzać bo zdażają sie dobre okazje
mrogal Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Moje autko sprowadzono w grudniu zeszlego roku pierwsza rejestracja luty 1999r. jestem pierwszym wlascicielem na chwile obecna jestem calkiem zadowolony co do wyposazenia to standart: pozdro chlopie co to jest? ekstra to jest nic dodac nic ujac kozaczek choruje na taki look
T-żółw Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 furka silnik niestety nie rozwojowy lepiej zainwestowć w fajne fotele, inny grill a reszta malinka
Gość Brytol Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Autko rewelacja! Nie ma to jak srebrny sedanik z dobrą glebą i słusznymi felami! Stylistycznie poza szybkami ja bym nic nie ruszał...
Longer Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 maszynka rewelka.dobre koło i zawiecha to jest to
GranuL Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Właśnie coś na twój styl planuję zrobić ze swoim tyle,że bez gleby bo w moim mieście nie da się jeździć na glebie.
David Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 audi kozak felgi ogromne jak dla mojego dziurawego miasta tylko przyciemic szyby i pomalowac dol w kolor tj zderzaki i listwy progowe i wszystko
Rekomendowane odpowiedzi