Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 1.8 TFSI Avant karolek_ust | S-line | 19" | Gwint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawaj lotkę, bo tak jakoś pusto u góry :). Auto nietuzinkowe i robione z pomysłem, brawo :gicior:. Obserwuje z zaciekawieniem.

Opublikowano
2 minuty temu, monthrey12 napisał:

Dawaj lotkę, bo tak jakoś pusto u góry :). Auto nietuzinkowe i robione z pomysłem, brawo :gicior:. Obserwuje z zaciekawieniem.

Będzie lotka z czasem napewno, może jeszcze lampy polift tył zobaczymy

Opublikowano

no fajnie, ale brakuje mi tego czegoś, może jakieś lasery itd, widziałem na forum ktoś ogarnia filmiki z laserami, jest szał :whistling:

• Pomoc techniczna 2
Opublikowano

Proponuję kupić gimbal, to usuniesz 1 z 2 rzeczy, która kuje w oczy w tym filmiku. 

Drugie to słabe luty przy edycji filmu. Za mocno poszedłeś z nimi, a tak ogółem, to spoko. 

Opublikowano
7 minut temu, gagat3k napisał:

Proponuję kupić gimbal, to usuniesz 1 z 2 rzeczy, która kuje w oczy w tym filmiku. 

Drugie to słabe luty przy edycji filmu. Za mocno poszedłeś z nimi, a tak ogółem, to spoko. 

Nagrywane telefonem. Wiem muszę kupić gimbal i nagrywać lustrzanka. Nic nie edytowałam robiłam quik go pro. Muszę poszukać jakiś program na PC może coś masz fajnego

Opublikowano
W dniu 10.10.2021 o 20:53, karolek_ust napisał:

Nagrywane telefonem. Wiem muszę kupić gimbal i nagrywać lustrzanka. Nic nie edytowałam robiłam quik go pro. Muszę poszukać jakiś program na PC może coś masz fajnego

niestety nic bezpłatnego. Jak już coś potrzebuje, to w pracy ediusa używam. 

Gimbal na telefon tez daje rade. :) ja do telefonu używam dji osmo. Generacja bez znaczenia.

Opublikowano
28 minut temu, gagat3k napisał:

niestety nic bezpłatnego. Jak już coś potrzebuje, to w pracy ediusa używam. 

Gimbal na telefon tez daje rade. :) ja do telefonu używam dji osmo. Generacja bez znaczenia.

Ja mam lustrzanke i GoPro Hero6 muszę tym się pobawic

Opublikowano

GoPro super sprawa....Tez mam.

Opublikowano

Czas się zabrać za zimowe felgi. Renowacja start... 

IMG_20211019_123244.jpg

Opublikowano
W dniu 17.08.2021 o 14:05, karolek_ust napisał:

Zapowiedź kolejnego moda

IMG_20210817_140355.jpg

dobrze widzę, że do zderzaka polift s line wystarczy kratkę zmienić na podwójny wydech.? 

Opublikowano

już obcziałem trzeba cały dyfuzor na dwie fifki;d 

Opublikowano

Ciekawy kolor, ale chyba rozmiar trochę za mały na jakieś mega wow.

Opublikowano

No kolorek ciekawy :) Tylko mam pytanko czy to jest gładkie wykończenie? Bo wygląda na taką satynową/matową strukturę i ciekaw jestem jak będzie 'chłonąć' zabrudzenia i pył z klocków :D 

Opublikowano
21 minut temu, szafa napisał:

Ciekawy kolor, ale chyba rozmiar trochę za mały na jakieś mega wow.

Za mały tzn to są 18 z A5 nie chce większych na zimę 

19 minut temu, Skowrix napisał:

No kolorek ciekawy :) Tylko mam pytanko czy to jest gładkie wykończenie? Bo wygląda na taką satynową/matową strukturę i ciekaw jestem jak będzie 'chłonąć' zabrudzenia i pył z klocków :D 

To jest lakierowane bezbarwnym lakierem mat premium. Więc nie ma problemu z myciem tego

Opublikowano

No pomysł z tym kolorem bardzo ciekawy, na pewno oryginalny. Ciekawy jestem jak to na aucie siądzie.

Opublikowano
3 godziny temu, karolek_ust napisał:

Za mały tzn to są 18 z A5 nie chce większych na zimę... 

Rozumiem, chodziło mi że jak byś tak pomalował jakieś 20stki to efekt bylby 100 razy lepszy, tu niestety grubość gumy zabije efekt wow ? co nie zmienia faktu że czekam na przymiarki ?

Opublikowano
1 godzinę temu, szafa napisał:

Rozumiem, chodziło mi że jak byś tak pomalował jakieś 20stki to efekt bylby 100 razy lepszy, tu niestety grubość gumy zabije efekt wow ? co nie zmienia faktu że czekam na przymiarki ?

No wiadomo ze na niskiej gumie byłoby mega woow a jednak tutaj guma będzie 40 . Ale już myślę jak by lato pomalować na kolejny sezon. Bo juz srebrne były dwa sezony heh

• Pomoc techniczna 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...