Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

pawelp2208

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

co tu taka cisza! Jakie macie plany na weekend majowy? ja chyba jade do olsztyna za czestochowe jest na skalkach jakas impreza, bedzie okazja nawalic sie jak szmata :/ :kox:

Ty jak impreza to może też bym się tam bujnął :naughty: tylko w jaki dzień jest wiesz? ja myślałem karnąć się jeszcze do niejakiej Stępini czy czegoś takiego zob. bunkier Hitlera :cool1: ale jeszcze nie wiem czy ta wyprawa dojdzie do skutku :cool1:

a jakie blachy ma ten avant;>

Sorry, ale ja nie pamiętam. A swoją drogą efcio zaszczycisz nas swoją obecnością jutro? :cool1:

ma ktoś jakiś pomysł na majówkę? Chciałbym zabrać dziewczynę na sobotę - nocleg - niedziela ?nocleg? - poniedziałek do domu, wiem że troche późno o tym myślę ale nie wiedziałem jak będę stać z sałatą. Najlepiej gdzieś niedaleko ok. 200km od radomska, ciekawe romantyczne miejsce. :gwizdanie:

edit:

panowie przepraszam najszczerzej ale dzisiaj mnie nie bedzie, niestety mam straszne jazdy z moja dziewczyna :/ i musze pilnowac zwiazku a nie zabaw :disgust: cos sie pier**li :confused4: i musze zalagodzic sytuacje.

Dzięki Panowie że byliście

1. zwiras

2. _QBaAa_

Mam nadzieję, że inni nam zazdroszczą ;) a swoją drogą to nie wiedziałem zwiras, że masz takie problemy z dziewczyną trzeba było mówić napewno bysmy zrozumieli i nie trzymali Cię tak długo ;)

dzięki Wam :notworthy:

my z grzesiem ze tak powiem mielismy mala glajche :decayed: co ma wisiec nie utonie :decayed:

Teraz to podpadliście a my stali na parkingu o suchych pyskach :slina: ale next time ustalamy jakieś posiedzenie barowe :naughty::decayed:

panowie z moja dziewczyna nic sie nie stanie jak dziewczyna chwile pokwitnie w samochodzie :good: zresztą sama chciała żebym jechał, mówiłem jej że napisałem że najprawdopodobniej nie wpadnę jednak nie chce mnie blokować :disgust: zresztą mi też się coś od życia należy. :cool1:

Również dziekuje za spota :good: jak dla mnie to super ekipa może być z ludzi których poznajemy na spotach :hi:.

Apropo!

ACHTUNK ATENCION!

Następny spot panowie najlepiej by było gdyby wyglądał tak:

-umawiamy się w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie

-każdy załatwia sobie transport, jak ktoś będzie mieć problem z dojazdem 507-538-059 dzwonić to mój numer (proszę nie dawać dziewczyną :polew: i nie dzwonić po 1 w nocy będąc w stanie upojenia - chyba że z propozycją wyciągnięcia mnie) podjadę po spotowicza bez problemu :good:

-każdy bierze dowód :naughty:

-idziemy na posiedzenie barowe, gdzie pic będziemy i spożywać alkohol coby milej się rozmawiało i coby lepiej się zapoznać

-transportem się zajmę więc nie ma problemu bo wszyscy dotrą do domków cali i najebani :decayed::drunk::banan:

pozdrawiam :)

panowie z moja dziewczyna nic sie nie stanie jak dziewczyna chwile pokwitnie w samochodzie :good: zresztą sama chciała żebym jechał, mówiłem jej że napisałem że najprawdopodobniej nie wpadnę jednak nie chce mnie blokować :disgust: zresztą mi też się coś od życia należy. :cool1:

Również dziekuje za spota :good: jak dla mnie to super ekipa może być z ludzi których poznajemy na spotach :hi:.

Apropo!

ACHTUNK ATENCION!

Następny spot panowie najlepiej by było gdyby wyglądał tak:

-umawiamy się w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie

-każdy załatwia sobie transport, jak ktoś będzie mieć problem z dojazdem 507-538-059 dzwonić to mój numer (proszę nie dawać dziewczyną :polew: i nie dzwonić po 1 w nocy będąc w stanie upojenia - chyba że z propozycją wyciągnięcia mnie) podjadę po spotowicza bez problemu :good:

-każdy bierze dowód :naughty:

-idziemy na posiedzenie barowe, gdzie pic będziemy i spożywać alkohol coby milej się rozmawiało i coby lepiej się zapoznać

-transportem się zajmę więc nie ma problemu bo wszyscy dotrą do domków cali i najebani :decayed::drunk::banan:

pozdrawiam :)

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

jednak udało mi się zorganizować weekend dla mnie i mojej kochanicy :) jedziemy do zakoca :P moze malo oryginalne ale sprawdzone :good: Paweł zrobiłeś mi smaka na kasprowy :P i nie przepuszcze mu teraz! Jak na razie jest ostro :P bo na zakopiance juz godzine siedzimy w korku, mi noga chce odpasc od wciskania sprzegła :P i prowadzi Paulina. :gwizdanie:

przesyłam pozdrowienia w moim imieniu jak i Misia z zzz.... 9 km korku :D:polew: :polew: