zwiras Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 co tu taka cisza! Jakie macie plany na weekend majowy? ja chyba jade do olsztyna za czestochowe jest na skalkach jakas impreza, bedzie okazja nawalic sie jak szmata :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 a jakie blachy ma ten avant;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 co tu taka cisza! Jakie macie plany na weekend majowy? ja chyba jade do olsztyna za czestochowe jest na skalkach jakas impreza, bedzie okazja nawalic sie jak szmata :/ Ty jak impreza to może też bym się tam bujnął tylko w jaki dzień jest wiesz? ja myślałem karnąć się jeszcze do niejakiej Stępini czy czegoś takiego zob. bunkier Hitlera ale jeszcze nie wiem czy ta wyprawa dojdzie do skutku a jakie blachy ma ten avant;> Sorry, ale ja nie pamiętam. A swoją drogą efcio zaszczycisz nas swoją obecnością jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 i koniec :/ wszędzie trąbią że jeszcze tylko jutro łada pogoda a od soboty kaszana Ah ten polski klimat i złośliwość natury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 To lipton szczerze nawet pogody nie słuchałem bo nie chciałem się wkur**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 postaram sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 postaram sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ma ktoś jakiś pomysł na majówkę? Chciałbym zabrać dziewczynę na sobotę - nocleg - niedziela ?nocleg? - poniedziałek do domu, wiem że troche późno o tym myślę ale nie wiedziałem jak będę stać z sałatą. Najlepiej gdzieś niedaleko ok. 200km od radomska, ciekawe romantyczne miejsce. :gwizdanie: edit: panowie przepraszam najszczerzej ale dzisiaj mnie nie bedzie, niestety mam straszne jazdy z moja dziewczyna :/ i musze pilnowac zwiazku a nie zabaw cos sie pier**li i musze zalagodzic sytuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Panowie Co tu taka cisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Dzięki Panowie że byliście 1. zwiras 2. _QBaAa_ Mam nadzieję, że inni nam zazdroszczą a swoją drogą to nie wiedziałem zwiras, że masz takie problemy z dziewczyną trzeba było mówić napewno bysmy zrozumieli i nie trzymali Cię tak długo dzięki Wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dzięki Wam Również Miło było poznać. Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 A dla Grzes A4 i efcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 my z grzesiem ze tak powiem mielismy mala glajche co ma wisiec nie utonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 my z grzesiem ze tak powiem mielismy mala glajche co ma wisiec nie utonie Teraz to podpadliście a my stali na parkingu o suchych pyskach ale next time ustalamy jakieś posiedzenie barowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 grzes namowil mnie do tego zlego czynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 grzes namowil mnie do tego zlego czynu To Grześ bedzie stawiał flaszkę w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 panowie z moja dziewczyna nic sie nie stanie jak dziewczyna chwile pokwitnie w samochodzie zresztą sama chciała żebym jechał, mówiłem jej że napisałem że najprawdopodobniej nie wpadnę jednak nie chce mnie blokować zresztą mi też się coś od życia należy. Również dziekuje za spota jak dla mnie to super ekipa może być z ludzi których poznajemy na spotach . Apropo! ACHTUNK ATENCION! Następny spot panowie najlepiej by było gdyby wyglądał tak: -umawiamy się w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie -każdy załatwia sobie transport, jak ktoś będzie mieć problem z dojazdem 507-538-059 dzwonić to mój numer (proszę nie dawać dziewczyną i nie dzwonić po 1 w nocy będąc w stanie upojenia - chyba że z propozycją wyciągnięcia mnie) podjadę po spotowicza bez problemu -każdy bierze dowód -idziemy na posiedzenie barowe, gdzie pic będziemy i spożywać alkohol coby milej się rozmawiało i coby lepiej się zapoznać -transportem się zajmę więc nie ma problemu bo wszyscy dotrą do domków cali i najebani pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 panowie z moja dziewczyna nic sie nie stanie jak dziewczyna chwile pokwitnie w samochodzie zresztą sama chciała żebym jechał, mówiłem jej że napisałem że najprawdopodobniej nie wpadnę jednak nie chce mnie blokować zresztą mi też się coś od życia należy. Również dziekuje za spota jak dla mnie to super ekipa może być z ludzi których poznajemy na spotach . Apropo! ACHTUNK ATENCION! Następny spot panowie najlepiej by było gdyby wyglądał tak: -umawiamy się w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie -każdy załatwia sobie transport, jak ktoś będzie mieć problem z dojazdem 507-538-059 dzwonić to mój numer (proszę nie dawać dziewczyną i nie dzwonić po 1 w nocy będąc w stanie upojenia - chyba że z propozycją wyciągnięcia mnie) podjadę po spotowicza bez problemu -każdy bierze dowód -idziemy na posiedzenie barowe, gdzie pic będziemy i spożywać alkohol coby milej się rozmawiało i coby lepiej się zapoznać -transportem się zajmę więc nie ma problemu bo wszyscy dotrą do domków cali i najebani pozdrawiam :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zwiras lepiej nie mogłeś tego opisać :good: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 jednak udało mi się zorganizować weekend dla mnie i mojej kochanicy jedziemy do zakoca moze malo oryginalne ale sprawdzone Paweł zrobiłeś mi smaka na kasprowy i nie przepuszcze mu teraz! Jak na razie jest ostro bo na zakopiance juz godzine siedzimy w korku, mi noga chce odpasc od wciskania sprzegła i prowadzi Paulina. :gwizdanie: przesyłam pozdrowienia w moim imieniu jak i Misia z zzz.... 9 km korku :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi