_QBaAa_ Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 No i to by było na tyle tej pouczającej lekcji Ostatnio zabiegany jestem i nie ma nawet czasu, żeby na forum coś napisać Obiecuje poprawę
pawelp2208 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ostatnio zabiegany jestem i nie ma nawet czasu, żeby na forum coś napisać Obiecuje poprawę Trzymamy za słowo
zwiras Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ja również prezesie [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 09:11_________________________________________________ Panowie !!!!! Czy mnie sie zdaje wydawać czy w tym tygodniu są dni radomska? Może zrobimy spota audi? Podjedziemy ładnie furami zaparkujemy gdzieś, postoimy, pośmiejemy się i przejdziemy do nieoficjalnej części spota AAudi.
_QBaAa_ Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 09:11_________________________________________________ Panowie !!!!! Czy mnie sie zdaje wydawać czy w tym tygodniu są dni radomska? Może zrobimy spota audi? Podjedziemy ładnie furami zaparkujemy gdzieś, postoimy, pośmiejemy się i przejdziemy do nieoficjalnej części spota AAudi. Dni radomska są 25-27 czerwca :> Wiem, bo to pierwszy wakacyjny weekend
zwiras Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 :polew: no to mogło mi się pomypierdolić ;]
pawelp2208 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 http://www.radomsko.pl/ Krzysiu ma rację Kuba chyba będziesz miał wcześniej wakacje
_QBaAa_ Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 http://www.radomsko.pl/ Krzysiu ma rację Kuba chyba będziesz miał wcześniej wakacje O cholera! Zostałem wprowadzony w bład :gwizdanie: Sorki Krzysiu
zwiras Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 no to postanowione! Panowie tylko tak z kultura koło godziny 17 w sobotę ? Ładnie zajmiemy miejsca na parkingu, miejsce sobie wylosujemy moze w koncu uda sie przejechac kolumna przez nasze szlaki handlowe
_QBaAa_ Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Efcio to Ty jechałeś 20 minut temu koło ekonomika?
efcio Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 matula wziela ode mnie auto wiec pewnie ona :gwizdanie:
Grzes A4 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 pewnie i wszystko by wypaliło ale a i efcio robimy do 18 w weekend i jeszcze nie wiadomo czy bedziemy az tak zjebanie zeby sie nie stawic mamy zamiar zabobic duzo cińdziorów takze przynajmniej ja jeszcze zobacze jesli dam rade to ok i stawie sie ale o piciu w sobote nie mam mowy bo w niedziele na 6 rano wiec piździawa za to mozna pomyśleć nad niedzielą :gwizdanie:
zwiras Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 No panowie naprawiłem klapę bagażnika, gdybym miał kanał przed robotą pewnie i wydech bym pospawał :polew: teraz zastanawiam się czy z braku zajęcia nie pomalować klapy u siebie w kiblu .
pawelp2208 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2010 Elo Pany, u mnie też sobota odpada bo, mam impre u moich chrześniaków+siostry imieniny i za cholerę nie dam rady, za to nd może może :gwizdanie: Kuba widziałem Cię wczoraj na wiadukcie, kiwnąłem ręką, ale chyba nie zauważyłeś Pogoda zajebi*** aż na jakiego grilla nabiera się ochoty :gwizdanie:
_QBaAa_ Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Kuba widziałem Cię wczoraj na wiadukcie, kiwnąłem ręką, ale chyba nie zauważyłeś Pogoda zajebi*** aż na jakiego grilla nabiera się ochoty :gwizdanie: Widziałem Cię. Odmachałem Ci ale jednak za późno Może zrobimy dzisiaj koło 19 szybkiego spota pod wiaduktem? Dawno waszych mord nie widziałem ;(
pawelp2208 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2010 Sorki, ja dzisiaj nie podjadę, bo mam robote
_QBaAa_ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Halo!! Pany! Żyjecie? Co tu taka cisza? Byliście na Dniach Radomska?
zwiras Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 byliscie :] ale chłam jak cholera, cala sobote przestalem gdzies z boku pijac piwsko a niedziele w piaskownicy w parku oczywiscie chlejac piwsko.... jestem taki zjebany dzisiaj . Slabiusio kilka lat do tylu jakos milej wspominam tego rodzaju imprezy teraz gdzies to przestalo mnie bawic
pawelp2208 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Cholera ja też gdzieś milej wspominam te imprezy, ale parę lat do tyłu.... teraz to była niezła kiszka , ale ale w przyszły weekend mają być dni bełchatowa a tam podobno m.in T.Love i bynajmniej ja napewno tam zawitam
_QBaAa_ Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Slabiusio kilka lat do tylu jakos milej wspominam tego rodzaju imprezy teraz gdzies to przestalo mnie bawic Też byłem z 10 minut w sobotę i z 15 w niedziele Również jestem tego zdania, że kicha straszna
pawelp2208 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 O kur** dzisiejszego pięknego dnia zaserwowałem Niuni mycie+woskowanie ręka napier**** mnie zdrowo, ale efekt zajebi*** świeci się jak cholera aż boje się żeby kogoś nie oślepić.... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi