pawelp2208 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 panowie to już dziś! Nie nawalać Nawet podjazd na 10 minut jest mile widzany Popieram zwiras dzisiaj 18 pod wiaduktem, jakby ktoś nie wiedział gdzie to jest to mapka jest umieszczona na stronie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 sory panowie ale ja zaraz wylatuje do bydgoszczy... wypadl mi nieoczekiwany wyjazd i lipa w kazdym badz razie zycze milego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 sory panowie ale ja zaraz wylatuje do bydgoszczy... wypadl mi nieoczekiwany wyjazd i lipa w kazdym badz razie zycze milego wieczoru Nie załamuj trudno to do zobaczenia następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jak tam Panowie? Frekwencja w miarę? Dorwałem Audiczke po 19. Pomyślałem, że podjadę na chwilę pod wiadukt, przywitam się itp, ale was już nie było Szybki ten spocik był Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 hm... do 19 z Pawłem staliśmy i spotowaliśmy , następnie podskoczyliśmy do mnie i na tą chwilę nasz prezes ma już oznaczony pocisk . Jak dla mnie było bomba i panowie mamy mała propozycję coby nasze spoty nabrały śmiałości i życia . I nie ma zmiłuj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 hm... do 19 z Pawłem staliśmy i spotowaliśmy , następnie podskoczyliśmy do mnie i na tą chwilę nasz prezes ma już oznaczony pocisk . Jak dla mnie było bomba i panowie mamy mała propozycję coby nasze spoty nabrały śmiałości i życia . I nie ma zmiłuj ! Ja proponuje spocik może w pierwszy piątek po weekendzie majowym Albo jeżeli komuś pasuje to 30 kwietnia również mogę być Skoro staliście do 19 to widocznie spóźniłem się kilka minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 hm... do 19 z Pawłem staliśmy i spotowaliśmy , następnie podskoczyliśmy do mnie i na tą chwilę nasz prezes ma już oznaczony pocisk . Jak dla mnie było bomba i panowie mamy mała propozycję coby nasze spoty nabrały śmiałości i życia . I nie ma zmiłuj ! Dokładnie tak było ja też jestem zadowolony z naszego spota nie sądziłem, że może być tak fajnie także na dniach ustalimy termin kolejnego Krzysiu masz u mnie duże piwo za naklejkę... DZIĘKI, hm... do 19 z Pawłem staliśmy i spotowaliśmy , następnie podskoczyliśmy do mnie i na tą chwilę nasz prezes ma już oznaczony pocisk . Jak dla mnie było bomba i panowie mamy mała propozycję coby nasze spoty nabrały śmiałości i życia . I nie ma zmiłuj ! Ja proponuje spocik może w pierwszy piątek po weekendzie majowym Albo jeżeli komuś pasuje to 30 kwietnia również mogę być Skoro staliście do 19 to widocznie spóźniłem się kilka minut Kuba faktycznie musiałeś się spóźnić parę minut a co do następnego spota to wymyśliliśmy z Krzyśkiem, że następny może zrobimy w środku tygodnia np. w środę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Kuba faktycznie musiałeś się spóźnić parę minut a co do następnego spota to wymyśliliśmy z Krzyśkiem, że następny może zrobimy w środku tygodnia np. w środę?? U mnie środy odpadają kompletnie Chyba, że pierwsza po weekendzie majowym kiedy będą matury Po za środami mogę się zjawić: Poniedziałek, Czwartek, Piątek, Sobota Ja proponuje zrobić jakiś spocik w pierwszym tygodniu maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 U mnie środy odpadają kompletnie Chyba, że pierwsza po weekendzie majowym kiedy będą matury Po za środami mogę się zjawić: Poniedziałek, Czwartek, Piątek, Sobota Ja proponuje zrobić jakiś spocik w pierwszym tygodniu maja To może w czwartek ta sama godzina to samo miejsce. Co wy na to? Zwiras moje radyjko to Audi Concert a naklejka zajebi**e się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 czwartek mi pasuje oczywiście się zjawię. Paweł zaraziłeś mnie tym swoim osprzętem muzycznym i już kombinuje żeby do swojego coś takiego spasować . A naklejeczki zostały mi jeszcze 2 Ci co pierwsi na spota dojadą dostaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Tak więc decyzja odnośnie następnego spota zapadła.... CZWARTEK 29.04.2010 GODZ. 18 PARKING POD WIADUKTEM Zapraszamy wszystkich chętnych Jak zawsze na 100% będą: 1. pawelp2208 2. zwiras ....... To spot ustalony prosimy potwierdzać uczestnictwo Krzysiu mnie też to audio hipnotyzuję coś pomyślimy nad Twoim sprzętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 z radoscia stwierdzam ze pojawie sie w czwartek, i jedna naklejka jest moze :tongue4: dozoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Czyli mamy.....jak narazie 1. pawelp2208 2. zwiras 3. Grzes A4 ..... _QBaAa_ piszesz się? czy jeszcze nie wiesz, czy będziesz , miał dostępne autko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Czyli mamy.....jak narazie 1. pawelp2208 2. zwiras 3. Grzes A4 ..... _QBaAa_ piszesz się? czy jeszcze nie wiesz, czy będziesz , miał dostępne autko? Ja bardzo chętnie przyjadę Dam dzisiaj wieczorem konkretną odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 co za dzien dzisiaj do pracy z buta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 co za dzien dzisiaj do pracy z buta Właśnie nie widziałem kolegi audiczki koło sklepu i myślę sobie wolne czy co a tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_QBaAa_ Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Będę Zarezerwowałem dzisiaj Audika Więc teraz lista wygląda tak: 1. pawelp2208 2. zwiras 3. Grzes A4 4. _QBaAa_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Będę Zarezerwowałem dzisiaj Audika Więc teraz lista wygląda tak: 1. pawelp2208 2. zwiras 3. Grzes A4 4. _QBaAa_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Paweł widziałem wczoraj tego avanta z ramkami A4 klub jakiś starszy gość z wąsem ja prowadził, stał obok mnie na skrzyzowaniu na piastowskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A już myślałem, że gościa zwerbujemy może po prostu kupił już z ramkami A4 klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi