boniu Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 nie widac,bo nawet nie zaczalem ;/ stopki z amora sa juz odciete ale nie mam czasu z tym robic [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 15:19_________________________________________________Jak znajde tylko czas w tym tygodniu to dospawam stopki do amorow i powinno byc gites a o to nowy bajer ktory dzis doszedl kurierem bedzie troche trzeba podrezac zeby spasowac ale jak to sie mowi jak sie popiesci to sie zmiesci ... jezeli bede mial w sobote czas lub teraz wieczorami to bede sie bawil ... jezeli bedzie kiczowato wygladac to zderzak pojdzie na sprzedaz i wyladuje Esowy bo i tak musze malowac A tu kolejna nowosc nie nowosc bo odnowione ale inaczej Ranty jeszcze nie gotowe ale calosc bedzie robic swoja robote ... Na sezon planuje miec zrobiona ta dokladke,fele i airride jak dam rade... i chyba nic wiecej nie bede modzil bo budowa czeka... no moze jeszcze fmic wrzuce bo tip i test pipe juz jest [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 15:27_________________________________________________a no i lampki valeo zawedruja na dniach do autka
mrogal Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 nie widac,bo nawet nie zaczalem ;/ stopki z amora sa juz odciete ale nie mam czasu z tym robic [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 15:19_________________________________________________Jak znajde tylko czas w tym tygodniu to dospawam stopki do amorow i powinno byc gites a o to nowy bajer ktory dzis doszedl kurierem bedzie troche trzeba podrezac zeby spasowac ale jak to sie mowi jak sie popiesci to sie zmiesci ... jezeli bede mial w sobote czas lub teraz wieczorami to bede sie bawil ... jezeli bedzie kiczowato wygladac to zderzak pojdzie na sprzedaz i wyladuje Esowy bo i tak musze malowac A tu kolejna nowosc nie nowosc bo odnowione ale inaczej Ranty jeszcze nie gotowe ale calosc bedzie robic swoja robote ... Na sezon planuje miec zrobiona ta dokladke,fele i airride jak dam rade... i chyba nic wiecej nie bede modzil bo budowa czeka... no moze jeszcze fmic wrzuce bo tip i test pipe juz jest [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 15:27_________________________________________________a no i lampki valeo zawedruja na dniach do autka no kolka w koxie :kox:
boniu Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 a to dopiero bez rantow na dniach wysylam srubki do chromowania lub zlocenia
maja-m Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Uuu te aluski teraz to miód będziesz się teraz bujał jak batman w bat mobilu
boniu Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 lampki juz zmienione i zawitaly valeo
.Szczepan. Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Ładnie modzisz. Wszystkie zmiany na + Teraz tylko wyglądać wiosny
boniu Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 dalej nic ;/ jak wracam z pracy o 16 to sie zajmuje mala do poki zona nie wroci z pracy a potem mi sie juz nie chce bawic :/
boniu Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 mam przod amory i narazie tak zostanie ... narazie nie mam kasiury na kompresor i reszte rzeczy...mam warzniejsze wydatki ... jedynie zrobie tak ze przod zaloze i bedzie on dzialal na zasadzie takiej ze np sam upuszczam powietrze popuszczajac wentyl...i dopompowanie kompresorem takim zwyklym
slepy Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 mam nadzije że do czasu aż uzbierasz resztę gratów :gwizdanie:
boniu Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 No i wkoncu fele poskrecalem dzis ... teraz tylko oponki zalozyc i czekac na wiosne
moicz Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 No i wkoncu fele poskrecalem dzis ... teraz tylko oponki zalozyc i czekac na wiosne pięknie wyglądają
The_Dzejms Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Konkretne! Jak cała reszta oprócz CA
boniu Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 James Ty dalej to CA... narazie nie mam kasy na to ... mam inne priorytety w tym roku i narazie tak ono dalej zostanie
wojciu0308 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 No i wkoncu fele poskrecalem dzis ... teraz tylko oponki zalozyc i czekac na wiosne o ja wygladaja mega za***iście :kox:
boniu Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 juz sie nie moge doczekac jak je wrzuce na autko
Rekomendowane odpowiedzi