Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 caha 19' Czarny ryj S-line Biled Koito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, KoJ@K napisał:

Zdjęciel Mariusza

Screenshot_20200224-110450_Chrome.jpg

Oooo jaka magia tutaj się działa, z przycisków chromowanych mmi wyszły nakładki na pedały :decayed:

Opublikowano
22 minuty temu, KoJ@K napisał:

Zdjęciel Mariusza

Nice. 

Ma już program ?

Opublikowano
  • Autor

Tak ma,  zrobiona na 205KM

Screenshot_20200312-064941_Gallery.jpg

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano
  • Autor

"Pierwsze" lepsze mycie i odsmalanko.

No i stwierdzam po kilku dniach, że jazda z takimi jasnymi szybami to nie dla mnie... czuje się obserwowany, wszystko widać w środku, no zero intymności no ... wniosek - przyciemka musi wlecieć jeszcze szybciej niż filtry, oleje i ceramika :dance:

20200312_063741.jpg

20200312_063928.jpg

20200312_064203.jpg

20200312_064305.jpg

Opublikowano

Powolne odszczurzanie ale robi roboteee ;)

Opublikowano

Mati a ja bym chciał, żebyś napisał kilka słów o przesiadce na B8... jak z miejscem, jak z jakością materiałów itd... jak układ jezdny, zachowanie auta na drodze... jest to duży przeskok technologiczny... Sam kiedyś pewnie będę celował w B8 :P

Opublikowano
  • Autor

Małymi kroczkami składają się lampiony ...

20200312_100347.jpg

20200312_100208.jpg

Opublikowano
13 godzin temu, MaciekPL napisał:

Oooo jaka magia tutaj się działa, z przycisków chromowanych mmi wyszły nakładki na pedały :decayed:

Hehe , nie nakładki wróciły , tylko panel mmi RS faktycznie został zmieniony . Nikt nie chciał za niego zapłacić więc poszedł jak ciepła bułeczka :D . Reszta tak jak w temacie , ma wszystko . Zostały tylko jakieś fanaberie do zrobienia . Mycie , a dla intymności można roletki zasunąć , bo są :wink:  ... no można folię nakleić , ale dla mnie beznadziejne widoczne kropki czy jak tam zwał , na tylnej szybie jest niedopuszczalne więc folia nie wleciała . Jest oczywiście klapa z oryginalną przyciemnianą szybą , ale Mateusz nie chciał :decayed: . 

Mateusz  :thumbup1:

Opublikowano

Jaki zawiast tu siedzi Mateusz? S-line, Pro Kit , czy Sportline ? Tak widzę optymalnie jest na zdjęciach, ale ciężko poznać :mysli:

Edytowane przez -ERNI-

Opublikowano
  • Autor

Mimo roletek jednak nadal jest za jasno w tym akwarium :decayed:

Przed chwilą wleciały kolejne gadżeciarskie gadżety, nikomu do niczego nie potrzebne - tylna kanapa z siedziskiem w jeszcze lepszym stanie niż była, w sumie to ideolo stan, oparcie z tunelem i podłokietnikiem Mc Donald oraz schowki pod przednie fotele :whistling:

Nie przykręcałem tego, ani nie składałem, bo jutro najprawdopodobniej fotele będę prał.

20200312_175207.jpg

20200312_175247.jpg

20200312_175256.jpg

20200312_175505.jpg

20200312_180002.jpg

Opublikowano

Nice, ładnie lecisz z modami :D Kasa widzę się nie skończyła tak bardzo :decayed: Ten podłokietnik da się sam wymienić? Ubolewam nad brakiem McDonaldów :thumbdown:

Opublikowano
9 godzin temu, -ERNI- napisał:

Jaki zawiast tu siedzi Mateusz? S-line, Pro Kit , czy Sportline ? Tak widzę optymalnie jest na zdjęciach, ale ciężko poznać :mysli:

C45BA762-7B57-462A-8918-5C5B4F810242_1_201_a.jpeg

Opublikowano
14 godzin temu, KoJ@K napisał:

Małymi kroczkami składają się lampiony ...

20200312_100347.jpg

20200312_100208.jpg

Sklejaj to jestem ciekaw :) do Dąbrowy rzut beretem w razie w :grin:

Opublikowano
  • Autor

Kasa się skończyła tak jak pisałem, ale bardzo dużo gratów pokupowałem sobie już wcześniej, zanim było B8. Nie przekładałem samego podłokietnika tylko całe oparcie z kanapą, a że wczoraj klient przyjeżdżał po komplet widoczny na zdjęciu full elektryki to sobie na szybko pooglądałem co i jak wygląda, w jakim dtanie no i cyk fuch cicha podmianka :dance:

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Leszczonka napisał:

Sklejaj to jestem ciekaw :) do Dąbrowy rzut beretem w razie w :grin:

Sklejałbym to już, ale musze troche posiedzieć jeszcze, bo wyszły nowe biledy i to je chce do tych lamp upchnąć, a jest tam przy nich co robić :cool1:

Opublikowano
Godzinę temu, KoJ@K napisał:

Sklejałbym to już, ale musze troche posiedzieć jeszcze, bo wyszły nowe biledy i to je chce do tych lamp upchnąć, a jest tam przy nich co robić :cool1:

Ja mogę zapomnieć o biledach,podobno do skrętnych lamp nie wrzucają bo cieżko to ogarnąć żeby to banglało,tak wyczytałem tu na forum a czy to prawda to nie chce mi się testować na swoich ?

Opublikowano

A powiedzcie czy żarówkę od skrętnych idzie zmienić na jakiegoś leda? Jaka tam żarówka wchodzi?

Opublikowano
1 godzinę temu, szafa napisał:

A powiedzcie czy żarówkę od skrętnych idzie zmienić na jakiegoś leda? Jaka tam żarówka wchodzi?

H7 tam idzie.

Opublikowano
  • Autor

Nowe fotele to i muszą wyglądać jak nowe i do pakietu nowe ori gumowe dywaniki.

20200313_083719.jpg

20200313_082024.jpg

20200313_120926.jpg

20200313_120940.jpg

20200313_110113.jpg

20200313_090516.jpg

Opublikowano

Czyli zawias Pro Kit, jak u mnie. Ale tył lepiej siedzi, u mnie była walka z gumą nad sprężyną (podpatrzony patent u Leszczonki :thumbup1:), żeby też tak wyglądało i poszło jeszcze 8 mm w doł, chociaż na początku wydawało się, że nic to nie dało... Za to przód leży u mnie jak sportline, aż szukałem opony w nadkolu jak założyłem ;) Dzwoniłem nawet do Eibacha to sami byli zdziwieni... Ogólnie zawsze z tym ProKitem miałem przygody, w poprzednim samochodzie tył leżał, a przód jak motorowka... Szkoda, że na Śląsku bywam już okazjonalnie, to bym wpadł do Was na spota z miłą chęcią :( 

Edytowane przez -ERNI-