Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AGB] Rodzinne kombi Kaliego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze o jednej rzeczy pamiętaj: 90* (na takim jednym wskaźniku) :hi::wink4:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja pier**le , żyć chłopakowi nie dadzą :polew: :polew:

Opublikowano

Jeszcze o jednej rzeczy pamiętaj: 90* (na takim jednym wskaźniku)

Pamiętam pamiętam. Tamto to był jednorazowy incydent ale tłumaczyć tego znowu mi się nie chce. auto sprawuje się pięknie :good:

kiedy bedzie hamowanie ?

wątpie że przed świętami się wyrobie ale zaraz po sylwestrze bede chciał juz to zalatwić :)

ja pier***e , żyć chłopakowi nie dadzą :polew: :polew:

Spoko spoko, ja to przyjmuje na miekko. Nie rusza mnie to... :good:

Opublikowano

Pamiętam pamiętam. Tamto to był jednorazowy incydent ale tłumaczyć tego znowu mi się nie chce. auto sprawuje się pięknie :good:

Spoko spoko, ja to przyjmuje na miekko. Nie rusza mnie to... :good:

Luz joke sytuacyjny był :decayed: Wierzę że autko dobrze sie sprawuje :) Żeby nie było OT: Zrobiłeś coś z osłoną pod silnikiem, już Ci tam nic nie wisi tak jak na tej sesji? A no i te przyprogowe listwy drzwiowe? juz jest komplet? :decayed:

Opublikowano

Wisiał kawałek osłony - zostal kulturalnie wyciety nożem ;)

A listwy nie ma. Na wiosne bede chcial cały lakier odnowić, wszystkie ryski, wgniotki itd. Wtedy pouzupelniam tak, żeby było cacy. Może i kolor zmienie auta, zobaczymy co czas, moja fantazja i stan portfela przyniesie :wink4:

Opublikowano

Tak... pomaluj auto, a pozniej bedzie to kolejna "wypadkowa" eSa w momencie sprzedazy :tongue4:

Opublikowano

Coś tam z wczoraj. Kumpel prowadzil pierwszy raz moje auto ale i tak spoko wyszło. Potem pod M1 polataliśmy ale nie udało się nic nakręcić. Może dzisiaj kogoś postawie z kamerą i będzie lepsza relacja :thumbright:

A tak wyglądał tył po powrocie do domu:

zdjcie0166qg.jpg

Opublikowano

filmik słaby ale fota :kox:

Opublikowano

nuuuuudy :kox:

Opublikowano

tym wózkiem wiecej pokazał niż ty :decayed:

Opublikowano

Wczoraj juz było dużo lepiej, więcej miejsca, ja za kółkiem plus bonusowy przejazd w wózku. :naughty: :naughty:

i bonus :kox:

Kali lepiej eS`a czy wózkiem?? :naughty: Tam idealnie masę miałeś rozłożoną :decayed:

Opublikowano

:decayed: A na tym filmiku (końcówka) widać, że nadal stosujesz coś takiego: daj mu i gasimy... :disgust: Nie mają z Tobą życia te turbinki :angry: Nie chodzi mi o to żeby się czepiać tylko chłopie dbaj o ten silnik, bo warto o niego dbać. No chyba, że mój błąd bo filmik słabej jakości i nie słychać zbyt dobrze czy zgasiłeś czy nie, a ta cisza na samym końcu wynika ze słabej jakości aparatu, a Ty siedziałeś w samochodzie i chłodziłeś przez odpowiedni czas, to zwracam honor :wink4:

Opublikowano

Wrzućta na luz..jego auto..jego brocha !

Ale przejazd w koszyku niezły..ale gleba jeszcze lepsza :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wam nigdy ale to nigdy sie nie zdarzylo zgasic samochodu po jakiejs ostrzejszej jezdzie bez wystudzenia ? ... Nie mowie ze jest to dobre dla silnika i ze to pochwalam ale kazdemu sie to zdarza i czasem poprostu nie ma czasu, albo najzwyczajniej sie zapomni..

Nie :) Te kilkadziesiąt sekund zawsze odczekam (to nie jest dużo) lub spokojny dojazd na miejsce na luzie na wolnych obrotach, nawet jak mi się bardzo śpieszy. Być może dlatego jeżdżę dieslem i nie stać mnie na utrzymanie takiego S4 (przynajmniej w tej chwili) i na zmianę turbinki co 0,5 roku :) Ale ponieważ w przyszłości chciałbym kupić sobie taką "zabaweczkę" to nie chciałbym trafić na tak użytkowany egzemplarz :wink4: Zgadzam się z Tobą że może robić co chce, bo to jego samochód, ale znając życie zacznie mu się psuć i sprzeda, a potem ktoś z nas mógłby kupić i mieć problemy. Tak nie zachowuje się miłośnik marki i człowiek, który twierdzi że dba o auto... Nie mówię konkretnie, że Kali jest jakimś rzeźnikiem aut czy coś, wierzę mu że dba o auto, ale niech wystrzega się takich sytuacji, bo jak na tą chwilę widzę 2 filmik i znowu powtórka z "rozrywki". I na jednym i na drugim filmiku nigdzie mu się nie śpieszyło...

Opublikowano

:decayed: A na tym filmiku (końcówka) widać, że nadal stosujesz coś takiego: daj mu i gasimy... :disgust: Nie mają z Tobą życia te turbinki :angry: Nie chodzi mi o to żeby się czepiać tylko chłopie dbaj o ten silnik, bo warto o niego dbać. No chyba, że mój błąd bo filmik słabej jakości i nie słychać zbyt dobrze czy zgasiłeś czy nie, a ta cisza na samym końcu wynika ze słabej jakości aparatu, a Ty siedziałeś w samochodzie i chłodziłeś przez odpowiedni czas, to zwracam honor :wink4:

skoro nie słychac zbyt dobrze to na ciul piszesz takie pierdoły. S4 na seryjnym wydechu ma to do siebie ze nie słychac jej jak chodzi na wolnych. Tamta akcja z zimnym była jednorazowa a po za nią umiem obchodzić się autem z turbo. Nie wiem coście się tak dojeballli, może fajnie czuć się lepszym od innego ale juz mnie to wkórwia. I nie wiem czy mam napierdaalaaać za to czy co.

rafalekx prosze Cie grzecznie, zamknij dziub jak nie wiedzisz dobrze jak było. I nie bój się, jak bede sprzedawał swoją eSe to napewno nie Tobie, uchronie Cie przed tą zajechaną sztuką.

Opublikowano

uchronie Cie przed tą zajechaną sztuką.

To ta blondyna z ciężkim cycem ? :decayed:

Rafał..nosz dowaliłeś się jak szczerbaty do sucharów :wink4: Jego auto , jego turbo.. Każdy traktuje auto jak mu się podoba.. Ty tam głaskasz delikatnie pedała ( :decayed:)..a on dusi.. każdy ma inny styl jazdy i inne podejście do życia :decayed:

Zluzujta bo wpierdolę po kropku i się rozejdzie towarzystwo :decayed::naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...