Opublikowano 12 Stycznia 20215 l Autor 13 godzin temu, Barti_ napisał: Przecież widać, że to model w skali 1:43.. mocno uszkodzona z przodu? Lepsza/gorsza niż ta pierwsza? Poszło priv, dokładniejsze zdjęcie. Ocierka przód, maska cała, do kupienia zderzak ( nie będzie to takie proste..) błotnik i lampa, bo pękła. Co do stanu to trzeba rozebrać sprawdzić co i jak, jak motor itp. Gwint jest, custom wydech jest, historia serwisowa jest. Myśle, ze będzie dobrze
Opublikowano 13 Stycznia 20215 l Autor 9 godzin temu, marky2552 napisał: uuu kolejne widzę powiedz sprowadzałeś to z US ? Tak, sprowadzam fury ze stanów
Opublikowano 16 Lutego 20215 l Autor Tak wszędzie narzekają na te 4.2 w S4, że tak się grzeją, ze gubią konie... Ja nie zaobserwowałem Zdjęcie po 40 minutach jazdy do pracy, olej skakał koło 80 stopni, podczas jazdy -11 w dolocie, na postoju -9 Następnego dnia po zrobieniu zakupów w jednym z bardziej ekskluzywnych sklepów na rynku polskim, stojąc w kolejce do wyjazdu pod górkę z parkingu, nie chcąc tracić czasu na przeglądanie FB postanowiłem trochę poodśnieżać. Kilka godzin później dostałem takiego MMSa: Edytowane 16 Lutego 20215 l przez HOLMATRO
Opublikowano 16 Lutego 20215 l Autor Wyłączyłem dźwięk, bo na nagraniu nie słychać bulgotu V8 tylko piłowanie HDI... które wyło w niebogłosy tuż obok kamerzysty, którego zresztą nie widziałem.
Opublikowano 18 Lutego 20215 l Gość z cytryny poszedł jak dzik , miło popatrzeć jak q kręci kółeczka , tak dostojnie z klasą
Opublikowano 23 Lutego 20215 l Autor Miało być na spokojnie tej wiosny. Znowu mi nie wyszło. Jak zwykle zawinił szwagier @dayd_4. Już wkrótce, na ulicach Doliny Biedy zawita...
Opublikowano 25 Lutego 20215 l W dniu 23.02.2021 o 18:40, HOLMATRO napisał: Miało być na spokojnie tej wiosny. Znowu mi nie wyszło. Jak zwykle zawinił szwagier @dayd_4. Już wkrótce, na ulicach Doliny Biedy zawita... No to szwagier następne foty robimy już na dwie B2
Opublikowano 25 Lutego 20215 l Autor Godzinę temu, dayd_4 napisał: No to szwagier następne foty robimy już na dwie B2 Taki jest plan i zamysł.. Narazie moje Audi 4000 S Quattro Tornado Red stoi w Los Angeles
Opublikowano 4 Kwietnia 20215 l Autor Dawno nic nie aktualizowałem. Nie jest tak, że się nic nie dzieje z autem, pomimo braku czasu na cokolwiek nie umiałem się powstrzymać i zakupiłem trochę gratów i modów do 25QUATTRO chociaż zamysł był taki, że zostaje w oryginale. Nie zostanie... Jeden z elementów układanki: BIXENONY SKRĘTNE z soczewkami z B8,5, świeżymi odbłyśnikami, customową przysłoną, malowaniem wnętrza na czarno. Przy okazji, choć nie było potrzeby, nowe żarniki D1S Osram Night Braker Lasr Xenarc. Lampy przygotował @KoJ@K, żarniki jak większość gratów do aut od @dzik. STAY TUNED, w zanadrzu jeszcze 3 mody czekają na światło dzienne. Jak poprosicie, uchylę tajemnicy..