Opublikowano 6 Lutego 20215 l Autor Muskel1 i kamelus Dokładnie tak jak piszecie. Jeśli ktoś nigdy w ASO nie był to nic dziwnego, że wypisuje głupoty. W ASO na samym wstępie rozmowy zawsze pytają o numer VIN Edytowane 6 Lutego 20215 l przez NelsonPL
Opublikowano 6 Lutego 20215 l 35 minut temu, rafalpe napisał: Blachy powinny być BARAN NO1 Czy Ty sobie postawiłeś za cel życia trolowanie tutaj? Opamiętaj się w końcu.
Opublikowano 7 Lutego 20215 l 15 godzin temu, rafalpe napisał: Blachy powinny być BARAN NO1 Rozumiem trolowanie, ale chamstwa już nie. Dlatego zgłosiłem ten post, póki co bez odzewu. Pamiętajcie jedno, autor tematu jest Legendą
Opublikowano 7 Lutego 20215 l Panowie, trochę kultury. Są naprawdę ciekawsze zajęcia niż "bicie piany". Proszę o wyhamowanie z tymi wpisami
Opublikowano 7 Lutego 20215 l 1 minutę temu, rafalpe napisał: Chłopie gdzie tu widzisz jakieś chamstwo? Kilka postów wyżej został nazwany jeleniem i to też chamstwo? Jeleń czy baran co za różnica Poza tym dziwie się, że nikt nie reaguje na te wszystkie kłamstwa i ściemy, które wciska nam ten osobnik Nie został nazwany jeleniem. To było pytanie.
Opublikowano 7 Lutego 20215 l Autor Moje podsumowanie roku 2020, jeśli chodzi o moje autko. Lipiec 2020 zakup auta. (Dortmund -Niemcy) Po zakupie zrobione od razu: -- Wymiana oleju + wszystkie filtry. Sprawdzenie klimy itd -Drobne poprawki: 1. Uszkodzony uchwyt na trójkąt ostrzegawczy - wymieniony na nowy. 2.Uszkodzona prawa tylna osłona głośnika - wymieniona na nową. Dodatkowe prace : 3. Wgrana polska wersja językowa. -- doświetlanie zakrętów -- obracanie wskazówek (bajer podczas uruchamiania auta) --aktualizacja map itd itd (pl lektor) Zamontowano: 4. Nowe oryginalne dywaniki tył i przód (guma) 5. Zamontowana osłona tunelu tylnego 6. Zamontowane oryginalne nakładki na wydech. 7.Nowe wycieraczki Bosch Aero Twin 8. Nowe nakładki na pedały + podstopnica 9.Indywidualne tablice oczywiście na początku + oprawki (Depeche Mode) W przyszłym tygodniu: Chromowane oryginalne nakładki. Za 3 tygodnie: Dyffuzor tył + Nakładka przód Dalsze plany: Rejestratory (Kamery) Edytowane 7 Lutego 20215 l przez NelsonPL
Opublikowano 7 Lutego 20215 l W dniu 18.12.2020 o 22:20, NelsonPL napisał: Po świętach kolejne elementy układanki.... Tym razem takie cacuszka: Przód i tył
Opublikowano 8 Lutego 20215 l 12 godzin temu, marcin_o23 napisał: No widzisz, przed świętami już było zdjecie pudełka, a tu znowu nagle czeka na "dalsze plany"
Opublikowano 8 Lutego 20215 l Autor W dniu 8.02.2021 o 10:35, gagat3k napisał: No widzisz, przed świętami już było zdjecie pudełka, a tu znowu nagle czeka na "dalsze plany" Wszystko w swoim czasie. Mi się nie pali.. W dniu 8.02.2021 o 09:03, kristof91 napisał: Może po Wielkanocy? Podpowiem Na walentynki , przecież jestem w niej zakochany. Edytowane 9 Lutego 20215 l przez NelsonPL
Opublikowano 22 Lutego 20215 l @NelsonPL wspominałeś wcześniej że miałeś kupować ori wideorejstrator:
Opublikowano 22 Lutego 20215 l 15 minut temu, cysiek18 napisał: @NelsonPL wspominałeś wcześniej że miałeś kupować ori wideorejstrator: Co ty mu proponujesz, przecież pisał że interesują go tylko zakupy w ASO...
Opublikowano 22 Lutego 20215 l Autor Nie interesują mnie rzeczy bez gwarancji itd Mam w zwyczaju nigdy nie kupować takich rzeczy od prywatnych osób. Zawsze kupuje w sklepach (nowe) Kupuje komplet w ASO (przód-tył) Edytowane 22 Lutego 20215 l przez NelsonPL
Opublikowano 23 Lutego 20215 l 17 godzin temu, kamelus_ napisał: Co ty mu proponujesz, przecież pisał że interesują go tylko zakupy w ASO... A może kolega co sprzedaje ten rejstrator jest właścicielem ASO i lubi czasem coś na forum wystawić taniej i z gwarancją