Opublikowano 17 Stycznia 20224 l Autor 1 godzinę temu, Lolek napisał: Byłem zobaczyłem umarlem czytając ten temat nasuwa mi się tylko jedno - kolego @NelsonPL proszę przyznaj się w koncu, że masz 12 lat i jesteś tylko autorem tej fantazy, a właścicielem który nie ma zielonego pojęcia co się tu odkutasza jest twój ojciec/dziadek - ten siwy jegomość ze zdjęć powyżej To że Ty tak masz, nie znaczy że ktoś inny też. Więc jesteś w błędzie. Edytowane 17 Stycznia 20224 l przez NelsonPL
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l 37 minut temu, NelsonPL napisał: To że Ty tak masz, nie znaczy że ktoś inny też. Więc jesteś w błędzie. Kłóciłbym się, ale nie będę xD my mamy inne wartości życiowe niż walenie konia do starej padaki, którą będziemy golić jajeczka za 20 lat lub wcześniej Edytowane 17 Stycznia 20224 l przez BLENDEK
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l Autor 16 minut temu, karolek_ust napisał: Wróci wkoncu autohold Tak. To świetny system. Zawsze z niego korzystam.
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l 2 minuty temu, NelsonPL napisał: Tak. To świetny system. Zawsze z niego korzystam. No, w manualu przydatny jak u świni siodło...
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l Autor 12 minut temu, kamelus_ napisał: No, w manualu przydatny jak u świni siodło... Tak, bardzo przydatny. Tak samo jak Webasto. Jeśli chodzi o Insignie to nie korzystałem i mnie wkurzał system AutoStop Kontrola trakcji i ostrzeganie przed kolizją czyli odległość od poprzedzającego auta bardzo fajne. Czujniki parkowania przód i tył oraz aktywny tempomat też spoko. Edytowane 17 Stycznia 20224 l przez NelsonPL
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l 1 minutę temu, NelsonPL napisał: Tak, bardzo przydatny. Tak samo jak Webasto. Nie rozumiem co ma webasto do AHA. Webasto dla parkujących pod chmurką jest przydatne. AHA w manualu praktycznie nie ma zastosowania.
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l Autor 2 minuty temu, kamelus_ napisał: Nie rozumiem co ma webasto do AHA. Webasto dla parkujących pod chmurką jest przydatne. AHA w manualu praktycznie nie ma zastosowania. To chyba nie wiesz do czego służy Auto Hold skoro piszesz że nie ma zastosowania. Cały czas z niego korzystam i bardzo pomocny to system. Ps.Auto parkuje w garażu. Webasto przydaje się w trasie. Milo jest wsiadać do ciepłego auta. Edytowane 17 Stycznia 20224 l przez NelsonPL
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l 4 godziny temu, NelsonPL napisał: Insignia - kilka zimowych fotek: człowieku po jakiego uja wstawiasz tu fotki tego kondona oplowskiego? dobrze, pojeździłeś, podnieciłeś się i zostaw wrażenia dla siebie i dla swojej rodziny
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l 11 minut temu, NelsonPL napisał: To chyba nie wiesz do czego służy Auto Hold skoro piszesz że nie ma zastosowania No... nie mam zielonego pojęcia... uświadom mnie proszę
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l 1 godzinę temu, kamelus_ napisał: No... nie mam zielonego pojęcia... uświadom mnie proszę Nie ogarniesz. AHA jest genialne, a ACC I full PDC co najwyżej " też spoko"
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l PANIE Nelson ten zwrot "z OC Sprawcy" jest już obsesyjnie powtarzany.
Opublikowano 18 Stycznia 20224 l 11 godzin temu, tobias napisał: człowieku po jakiego uja wstawiasz tu fotki tego kondona oplowskiego? dobrze, pojeździłeś, podnieciłeś się i zostaw wrażenia dla siebie i dla swojej rodziny przynajmniej real foto:P 9 godzin temu, pawel72689 napisał: PANIE Nelson ten zwrot "z OC Sprawcy" jest już obsesyjnie powtarzany. Ku*** i koks tez z OC sprawcy?
Opublikowano 18 Stycznia 20224 l Proponuje zlewać temat, przecież koleś ma mentalność 3 letniego dziecka
Opublikowano 18 Stycznia 20224 l 23 godziny temu, NelsonPL napisał: To że Ty tak masz, nie znaczy że ktoś inny też. Więc jesteś w błędzie. Kurde rozgryzłeś mnie sherlocku, ale przynajmniej zachowuję to dla siebie i nie robię z siebie pośmiewiska na forum.
Opublikowano 18 Stycznia 20224 l Autor Insignia II Grand Sport dziś została oddana do wypożyczalni. Moja Piękność wróciła z ASO Audi Wszystko zrobione idealnie. 1091441688_S4ULTRAWELCOME.mp4
Opublikowano 19 Stycznia 20224 l Zapomniałeś o najważniejszym... Wszystko zrobione idealnie z "OC sprawcy"
Opublikowano 19 Stycznia 20224 l obejrzałem do samego końca i czuję rozczarowanie oraz niedosyt. Mógłbyś wstawić jeszcze jeden filmik, ale taki, w którym jakieś z przydrożnych drzew się obala na to twoje biedne a4? p.s. jak się kłamie, to trzeba brnąć w swoich kłamstwach. Jak pisałeś, że kupiłeś kamery za ponad 2k, to dorysuj je na nagraniu, bo coś ich nie widzę Edytowane 19 Stycznia 20224 l przez gagat3k
Opublikowano 19 Stycznia 20224 l Autor 4 godziny temu, Malec napisał: Zapomniałeś o najważniejszym... Wszystko zrobione idealnie z "OC sprawcy" Dokładnie. Jak to się mówi ,,karma wraca'' Fajnie było pośmigać nowiutką Insignia II Grand Sport na koszt sprawcy. Edytowane 19 Stycznia 20224 l przez NelsonPL
Opublikowano 19 Stycznia 20224 l 31 minut temu, NelsonPL napisał: Fajnie było pośmigać nowiutką Insignia II Grand Sport na koszt sprawcy Tankował też sprawca?