KonradA4troop Opublikowano 26 Marca 2022 Opublikowano 26 Marca 2022 5 godzin temu, rafalpe napisał: Odpowiadaj na pytanie dlaczego nie kupujesz wahaczy w aso? Kamerki, Gałka i inne rzeczy muszą być z aso, bo to must have, ale opony, wahacze itp. już mogą być w zamienniku. :V No tak, to logiczne... swoją drogą też robie zawieszenie teraz przód, ale ja na twoim miejscu wrzuciłbym lemfordera, tak jak na 1 montaż szedł. 2
Tomek_091019 Opublikowano 26 Marca 2022 Opublikowano 26 Marca 2022 Niech zgadnę... wahacze też zamówiłeś z Niemiec, choć na allegro są identyczne i też sprzedawane przez producenta...?
NelsonPL Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Opublikowano 26 Marca 2022 39 minut temu, Tomek_091019 napisał: Niech zgadnę... wahacze też zamówiłeś z Niemiec, choć na allegro są identyczne i też sprzedawane przez producenta...? Nie zgadłeś. Zakup w sklepie motoryzacyjnym. TRW to dobra Niemiecka firma. Już sprawdziłem bo kupowałem dawniej części TRW. Mam zwyczaj nic nie kupować na alledrogo itp Nigdy tam nic nie kupiłem i nie kupie.
george Opublikowano 26 Marca 2022 Opublikowano 26 Marca 2022 9 minut temu, NelsonPL napisał: Mam zwyczaj nic nie kupować na alledrogo itp Nigdy tam nic nie kupiłem i nie kupie. Kupiłem podświetlenie tablicy rejestracyjnej na Allegro z ASO Wrocław. Popełniłem błąd. 1
Qesti Opublikowano 26 Marca 2022 Opublikowano 26 Marca 2022 Teraz, george napisał: Kupiłem podświetlenie tablicy rejestracyjnej na Allegro z ASO Wrocław. Popełniłem błąd. Karygodny błąd kolego alledrogo się nie liczy nawet to ASOwe
pelonek1 Opublikowano 26 Marca 2022 Opublikowano 26 Marca 2022 Nie widać końca bicia piany w tym temacie
Muskel1 Opublikowano 26 Marca 2022 Opublikowano 26 Marca 2022 Trochę przeliczyłeś swoje kompetencje. Kim myślisz że jesteś, że możesz tutaj jakimiś gierkami z podstawówki dyktować warunki? Przewiń kilka stron wstecz i zobacz kto tu naprawdę ciągle wypisuje i jest "syfem" - tak, widać głównie ciebie i jescze dwóch innych, którzy najwidoczniej za cel życiowy obrali sobie spamowanie bzdetami w tym temacie. 9
NelsonPL Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) I dotarły z Niemiec ledy. Jutro czas zamontować. Edytowane 29 Marca 2022 przez NelsonPL
vvalery Opublikowano 29 Marca 2022 Opublikowano 29 Marca 2022 52 minuty temu, NelsonPL napisał: I dotarły z Niemiec ledy. Jutro czas zamontować. Też tak myślałem, ale nie wytrzymałem i zamontowałem w ten sam dzień. Będzie Pan zadowolony. 1
NelsonPL Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Opublikowano 29 Marca 2022 3 minuty temu, Muskel1 napisał: To montuj, nie czekaj Zaraz wychodzę do pracy. Jutro to ogarnę. Jak świecą? Super? Masz je Vvalery? Nie wyskakują żadne błędy przepalonej żarówki itp?
vvalery Opublikowano 29 Marca 2022 Opublikowano 29 Marca 2022 11 minut temu, NelsonPL napisał: Zaraz wychodzę do pracy. Jutro to ogarnę. Jak świecą? Super? Masz je Vvalery? Nie wyskakują żadne błędy przepalonej żarówki itp? Świecą super. Dużo jaśniej niż chińskie podróby. Nic nie wyskakuje, żadne błędy. Odłączysz stare i zamontujesz sobie te wg instrukcji lub ogarnij filmik na TouTube, . 1
NelsonPL Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Opublikowano 30 Marca 2022 Lampy LED tablic już zamontowane. Czekam aż się ściemni by zobaczyć efekt. 1
NelsonPL Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) 50 minut temu, Muskel1 napisał: Wrzuć fotkę po zmroku. Wrzucę. Wszystko zajęło mi dosłownie 15 min roboty. Wszystko zrobione tak jak w instrukcji. Osłony na kabelek zamontowane itd. Prosta robota. W przyszłym tygodniu zamawiam projektory do tyłu z Niemiec. Sam to ogarnę, bo ASO nie potrafiło przez kilka miesięcy ich ściągnąć z Niemiec. Twierdzili, że nie ma. Jak nie chcą zarobić to ich strata. Ja znalazłem nowe oryginalne w 2 minuty. Edytowane 30 Marca 2022 przez NelsonPL
george Opublikowano 30 Marca 2022 Opublikowano 30 Marca 2022 2 godziny temu, NelsonPL napisał: Ja znalazłem nowe oryginalne w 2 minuty. Kolega @_małyTM_ pracuje w ASO Audi i jak trzeba to zamawia z DE.
NelsonPL Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Opublikowano 30 Marca 2022 Ledy - oświetlenie tablic. Efekt wspaniały. Widać co oryginalne to oryginalne. Jestem mega zadowolony. 1
marky2552 Opublikowano 30 Marca 2022 Opublikowano 30 Marca 2022 kurła świeci teraz elegancko. jak w karetce pogotowia
vertus69 Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 Idealnie współgra z żarówkami w lampach. 3
Rekomendowane odpowiedzi