pioteros Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 odwiedziłem oddział krwiodawstwa
pioteros Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 nic nie wyleci! mam dobrych dentystow w robocie xD
pioteros Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 a kto lubi, chociaz ostatnio chodzilem 2-3 razy na miesiac (2 x kanałowe po 5-6 wizyt na zą i jakos da rade sie przyzwyczaic
Korzeń Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Pany! Gdzie robicie przeglądy? Ja od zawsze robie na starzyńskiego za pizzerią campą. Plus jest taki, że raz w roku mozna przyjechac i bezplatnie zrobic badanie czy cos w zawieszeniu czy hamulcach nie jest do wymiany. No ale, od momentu kiedy pracuje tam taki stary dziad, to odechcialo mi sie tam jezdzic Jest tak nie przyjemny i nie mily ze nie chce go wiecej ogladac. Gdzie podjechac na stacje zrobic przeglad i miec z tego jakis profit? W oplu chyba myli auto, gdzies tam dawali jakis kupon. Jakies sugestie?
kalik Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ja od zawsze robię w Zbuczynie, bonusów żadnych nie ma, więc nie pomogę....
pioteros Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 nic za darmo w dzisiejszych czasach
biggman Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ja robiłem ostatnio w Skodzie i żadnych bonusów nie ma
pioteros Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 raz na 5 lat jezdze w strone sokolowa, ale akurat musial byc dziś wypadek w drodze, korek na 2km i objazd przez jakies wsie... żal troche chipsów poszło http://podlasie24.pl/wiadomosci/sokolow-podlaski/wypadek-na-przejezdzie-w-bielanach-9f30.html bezmyslnosc kierowcy TIRa
kalik Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Koło Siemiatycz śmiertelny. Kierowca stał w korku chyba ze 2h. Babina wjechała skoda pod beczkowóz z mlekiem. ---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:29 ---------- 3 lata temu jak wracałem z wakacji na morzem przed samymi Mokobodami wywaliła się cysterna z gazem. 4 rano... max wkurwienia, objazd przez jakieś dziury, oczy już mi się kleiły... Do domu prawie godzinę później wróciłem....
pioteros Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 u mnie to samo, doly, dziury, a samochod po szyby uwalony w piachu i blocie
Korzeń Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 ...jeszzce mi psikutass fotel przestawił!
kalik Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dzień dobry, Weekend w Kielcach zaliczony Ich żule bardzo przypominają naszych, cześć ich dróg jest tak samo dziurawa jak nasza..., ale duża część jest taka, jakich my nigdy nie zobaczymy...
pioteros Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 wracales przez radom i wawe? tam jest fajny kawalek
kalik Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wracałem przez Warkę, bo sporo bliżej chyba.... ale droga S7 to jest to! Uczepiłem się c7 w 3.0tdi i 150 -160 km/h za nią sunąłem... w niecałe 3h byłem w domu.
dymek127 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Piotrek to ja nie wiem gdzie ty jesteś bo za moim oknem do rana mżawka i zimno. Grzesiek fakt ichniejsze drogi momentami są dużo lepsze niż w naszej okolicy, chociaż i to się poprawia choć za wolno
pioteros Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 pogoda dobra, na spanie w dzien, a to sie przydaje kiedy idzie sie na noc do roboty ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- ma ktos znajomosci przy wycinaniu elementow CNC? chodzi o adaptery pod zwrotnice na zaciski 4tloczkowe ^^ napalilem sie na pewien projekt
Rekomendowane odpowiedzi