Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 4G Avant 3.0 V6T Bi-Turbo 326ps 650Nm Competition Sepang Blue Audi Exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe czy pójdzie niżej to co da radę vcdsem zrobić.

Opublikowano

Piękna sztuka , zakładaj to szybko i rób foty ,ciekaw jestem jak zejdzie nisko :wink:

Opublikowano
5 godzin temu, WojtekA4B8 napisał:

Do jutra jeszcze  jest Promocja 700€ 

Normalnie 850€ 

Masakra :facepalm:

Kasa jak za dobry gwint.

Oczywiście pneumatyka to inna liga ale nie sądziłem że customowe sterowanie jest tak drogie

Opublikowano
25 minut temu, H4mm3R napisał:

Ciekawe czy pójdzie niżej to co da radę vcdsem zrobić.

Na każdym Trybie auta można ustawić to do -60/+20 a dodatkowo jest jest jeszcze tryb ,,Show mode" który oczywiście działa tylko na postoju i kładzie całkiem Auto na glebę , VCDS aż tak nisko nie zejdziesz , a moduł daje ten komfort że możesz wszystko ustawiać z App z telefonu i w każdej chwili wszystko można zmienić :smiley:

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, kamelus_ napisał:

Masakra :facepalm:

Kasa jak za dobry gwint.

Oczywiście pneumatyka to inna liga ale nie sądziłem że customowe sterowanie jest tak drogie

Są jeszcze droższe ten jest rozsądnej jeszcze cenie :wink:

Edytowane przez WojtekA4B8
Opublikowano
22 minuty temu, WojtekA4B8 napisał:

Na każdym Trybie auta można ustawić to do -60/+20 a dodatkowo jest jest jeszcze tryb ,,Show mode" który oczywiście działa tylko na postoju i kładzie całkiem Auto na glebę , VCDS aż tak nisko nie zejdziesz , a moduł daje ten komfort że możesz wszystko ustawiać z App z telefonu i w każdej chwili wszystko można zmienić :smiley:

Tak twierdzi producent, ale gdzieś czytałem że ktoś to kupił i produkt okazał się przereklamowany. Tak czy owak czekam na Twoją relację.

Opublikowano

fajna sprawa - duży ma margines

Opublikowano
15 minut temu, H4mm3R napisał:

Tak twierdzi producent, ale gdzieś czytałem że ktoś to kupił i produkt okazał się przereklamowany. Tak czy owak czekam na Twoją relację.

Z tego co widzę na Niemieckich grupach to jedzie grubbo w dół , ale tak jak mówisz , zobaczymy co wyjdzie u mnie :)

Mam 9j i et 35 tak że powinno się koło schować :naughty: 

Opublikowano

Co prawda ja mam moduł innej firmy ale schodzi bardzo fajnie :D

Pełnej gleby nie uzyskasz modułem, ale koło ładnie chowie się w nadkole :D

I co najważniejsze masz pełną funkcjonalność samochodu :P

Opublikowano
10 godzin temu, tazzi napisał:

Co prawda ja mam moduł innej firmy ale schodzi bardzo fajnie :D

Pełnej gleby nie uzyskasz modułem, ale koło ładnie chowie się w nadkole :D

I co najważniejsze masz pełną funkcjonalność samochodu :P

Z jakiej firmy masz dokładnie moduł ...Ceta?

Powiedz mi orientujesz się może czy  jeżeli mam założone krótsze drążki teraz i auto siedzi już 30mm niżej , to jak założę moduł to będę mógł uzyskać jeszcze większą glebę na postoju ? Czy lepiej wrócić do oryginalnych  drążków i wtedy próbować kłaść ją przez sam moduł ?

Wyślij jakieś zdjęcie jak to siadło u Ciebie na Show mode ? 

Opublikowano
Teraz, WojtekA4B8 napisał:

Właśnie dlatego kupiłem ten moduł żeby mieć pełną funkcjonalność Auta w każdej chwili...

Powiedz mi orientujesz się może czy  jeżeli mam założone krótsze drążki teraz i auto siedzi już 30mm niżej , to jak założę moduł to będę mógł uzyskać jeszcze większą glebę na postoju ? Czy lepiej wrócić do oryginalnych  drążków i wtedy próbować kłaść ją przez sam moduł ?

Wyślij jakieś zdjęcie jak to siadło u Ciebie na Show mode ? 

Opublikowano

Jeszcze listwa pod grillem na czarno jak w s-line z pakietem black i przód będzie miodzio ?

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Norbas napisał:

Jeszcze listwa pod grillem na czarno jak w s-line z pakietem black i przód będzie miodzio ?

Już też o tym myślałem  :)

No i po głowie chodzą mi cały czas ciemne lampy Matrix z Wersji RS:naughty:

Tutaj fotka jak odbierałem swoją to gość miała już pod domem RS6 i takie lampy bym z chęcią przygarnął :kox:IMG_20210409_142911.jpg

Edytowane przez WojtekA4B8
  • Pomoc techniczna 6
Opublikowano

Zacny widok. :kox:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

lampy z rs-a robią robotę, też mam w planach 

• Pomoc techniczna 2
Opublikowano
3 godziny temu, WojtekA4B8 napisał:

Już też o tym myślałem  :)

No i po głowie chodzą mi cały czas ciemne lampy Matrix z Wersji RS:naughty:

Tutaj fotka jak odbierałem swoją to gość miała już pod domem RS6 i takie lampy bym z chęcią przygarnął :kox:IMG_20210409_142911.jpg

piękny zastawik

Opublikowano

W dniu 9.04.2021 o 07:40, WojtekA4B8 napisał:

Powiedz mi orientujesz się może czy  jeżeli mam założone krótsze drążki teraz i auto siedzi już 30mm niżej , to jak założę moduł to będę mógł uzyskać jeszcze większą glebę na postoju ? Czy lepiej wrócić do oryginalnych  drążków 

Mam tylko foto na ustawieniu według programu -50mm. Show mode bedzie pewnie niewielka różnica. 

Co do łączników możesz spróbować tak i tak. Możliwe że uda zejść Ci się niżej na module wtedy :)

Screenshot_20210410-161729_Gallery.jpg

• Pomoc techniczna 3
Opublikowano

Moduł na pokładzie:dance: siadło tak jak chciałem:smiley: wrzucę więcej fotek jak umyje trochę auto ,ale pogoda ostatnio nie dopisuje...

IMG_20210418_135401.jpg

• Pomoc techniczna 9
Opublikowano

Super :thumbup1::wub:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Nieźle :thumbup1:

• Pomoc techniczna 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...