H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Ciekawe czy pójdzie niżej to co da radę vcdsem zrobić.
K4rol81 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Piękna sztuka , zakładaj to szybko i rób foty ,ciekaw jestem jak zejdzie nisko
kamelus_ Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 5 godzin temu, WojtekA4B8 napisał: Do jutra jeszcze jest Promocja 700€ Normalnie 850€ Masakra Kasa jak za dobry gwint. Oczywiście pneumatyka to inna liga ale nie sądziłem że customowe sterowanie jest tak drogie
WojtekRS5 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 25 minut temu, H4mm3R napisał: Ciekawe czy pójdzie niżej to co da radę vcdsem zrobić. Na każdym Trybie auta można ustawić to do -60/+20 a dodatkowo jest jest jeszcze tryb ,,Show mode" który oczywiście działa tylko na postoju i kładzie całkiem Auto na glebę , VCDS aż tak nisko nie zejdziesz , a moduł daje ten komfort że możesz wszystko ustawiać z App z telefonu i w każdej chwili wszystko można zmienić
WojtekRS5 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, kamelus_ napisał: Masakra Kasa jak za dobry gwint. Oczywiście pneumatyka to inna liga ale nie sądziłem że customowe sterowanie jest tak drogie Są jeszcze droższe ten jest rozsądnej jeszcze cenie Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez WojtekA4B8
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 22 minuty temu, WojtekA4B8 napisał: Na każdym Trybie auta można ustawić to do -60/+20 a dodatkowo jest jest jeszcze tryb ,,Show mode" który oczywiście działa tylko na postoju i kładzie całkiem Auto na glebę , VCDS aż tak nisko nie zejdziesz , a moduł daje ten komfort że możesz wszystko ustawiać z App z telefonu i w każdej chwili wszystko można zmienić Tak twierdzi producent, ale gdzieś czytałem że ktoś to kupił i produkt okazał się przereklamowany. Tak czy owak czekam na Twoją relację.
WojtekRS5 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 15 minut temu, H4mm3R napisał: Tak twierdzi producent, ale gdzieś czytałem że ktoś to kupił i produkt okazał się przereklamowany. Tak czy owak czekam na Twoją relację. Z tego co widzę na Niemieckich grupach to jedzie grubbo w dół , ale tak jak mówisz , zobaczymy co wyjdzie u mnie Mam 9j i et 35 tak że powinno się koło schować
tazzi Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Co prawda ja mam moduł innej firmy ale schodzi bardzo fajnie Pełnej gleby nie uzyskasz modułem, ale koło ładnie chowie się w nadkole I co najważniejsze masz pełną funkcjonalność samochodu
WojtekRS5 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2021 10 godzin temu, tazzi napisał: Co prawda ja mam moduł innej firmy ale schodzi bardzo fajnie Pełnej gleby nie uzyskasz modułem, ale koło ładnie chowie się w nadkole I co najważniejsze masz pełną funkcjonalność samochodu Z jakiej firmy masz dokładnie moduł ...Ceta? Powiedz mi orientujesz się może czy jeżeli mam założone krótsze drążki teraz i auto siedzi już 30mm niżej , to jak założę moduł to będę mógł uzyskać jeszcze większą glebę na postoju ? Czy lepiej wrócić do oryginalnych drążków i wtedy próbować kłaść ją przez sam moduł ? Wyślij jakieś zdjęcie jak to siadło u Ciebie na Show mode ?
WojtekRS5 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Teraz, WojtekA4B8 napisał: Z jakiej firmy masz dokładnie moduł ...Ceta? Właśnie dlatego kupiłem ten moduł żeby mieć pełną funkcjonalność Auta w każdej chwili... Powiedz mi orientujesz się może czy jeżeli mam założone krótsze drążki teraz i auto siedzi już 30mm niżej , to jak założę moduł to będę mógł uzyskać jeszcze większą glebę na postoju ? Czy lepiej wrócić do oryginalnych drążków i wtedy próbować kłaść ją przez sam moduł ? Wyślij jakieś zdjęcie jak to siadło u Ciebie na Show mode ?
Norbas Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Jeszcze listwa pod grillem na czarno jak w s-line z pakietem black i przód będzie miodzio ?
WojtekRS5 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) 5 godzin temu, Norbas napisał: Jeszcze listwa pod grillem na czarno jak w s-line z pakietem black i przód będzie miodzio ? Już też o tym myślałem No i po głowie chodzą mi cały czas ciemne lampy Matrix z Wersji RS Tutaj fotka jak odbierałem swoją to gość miała już pod domem RS6 i takie lampy bym z chęcią przygarnął Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez WojtekA4B8 6
marcin_o23 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 lampy z rs-a robią robotę, też mam w planach 2
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 3 godziny temu, WojtekA4B8 napisał: Już też o tym myślałem No i po głowie chodzą mi cały czas ciemne lampy Matrix z Wersji RS Tutaj fotka jak odbierałem swoją to gość miała już pod domem RS6 i takie lampy bym z chęcią przygarnął piękny zastawik
tazzi Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 W dniu 9.04.2021 o 07:40, WojtekA4B8 napisał: Z jakiej firmy masz dokładnie moduł ...Ceta? Powiedz mi orientujesz się może czy jeżeli mam założone krótsze drążki teraz i auto siedzi już 30mm niżej , to jak założę moduł to będę mógł uzyskać jeszcze większą glebę na postoju ? Czy lepiej wrócić do oryginalnych drążków Mam tylko foto na ustawieniu według programu -50mm. Show mode bedzie pewnie niewielka różnica. Co do łączników możesz spróbować tak i tak. Możliwe że uda zejść Ci się niżej na module wtedy 3
WojtekRS5 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Moduł na pokładzie siadło tak jak chciałem wrzucę więcej fotek jak umyje trochę auto ,ale pogoda ostatnio nie dopisuje... 9
Rekomendowane odpowiedzi