Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 4G Avant 3.0 V6T Bi-Turbo 326ps 650Nm Competition Sepang Blue Audi Exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, Udała30 napisał:

Wojtek wiesz co...

...już się nie mogę doczekać aż będzie moja 

:banan:

Pamiętam , pamiętam , ale tak jak mówiłem będziesz musiał jeszcze trochę poczekać...:decayed:

Opublikowano
W dniu 8.05.2021 o 20:20, WojtekA4B8 napisał:

Dzięki ,miejsce fajne ,ale fotograf ze mnie żaden :grin:

Chciałem inne felgi na lato ,podobają mi się bardzo wklęsłe felgi , myślałem o jakiś Forget , lub Concaver ,ale wszystko co fajne nie pasuje z przodu na zacisk i odpuściłem temat na ten sezon ,

Zewnątrz planuje  zrobić jeszcze tylko emblematy V6T na czarno i dokładkę pod grillem na czarno i raczej już nic nie będę kombinował , w środku nie bawem wrzucę zdjęcia z nowych  delikatnych modyfikacji...

Raczej odpuszczę dokładanie jakiś dokładek typu Maxton, ABT,  lub stylizacji na RS ...

Co do felg temat jest cholernie ciężki jeżeli chodzi o duzy concave,temat zmiany hebli również był przerabiany i nie za dużo to pomaga. Przy 21 wkleslosc niestety nigdy nie będzie taka duża jaką byś my chcieli bo tutaj już średnica koła nie puszcza wizualnie :/

Zostaje jedynie kwestia customow pod zamówienie. Ale do takiego auta myślę że nie ma się co zastanawiać tylko odkładać kasę :D

Co do pakietów zewnętrznych, pakiet rs jest oklepany i porównując go z liftem nie ma szału, sam bym zostawił  ori. Jeżeli chodzi o mnie mi do gustu przypadł pakiet maxtona z tym że dobrze mieć do niego jakieś srogie koło :decayed:

Opublikowano
W dniu 10.05.2021 o 12:45, tazzi napisał:

Co do felg temat jest cholernie ciężki jeżeli chodzi o duzy concave,temat zmiany hebli również był przerabiany i nie za dużo to pomaga. Przy 21 wkleslosc niestety nigdy nie będzie taka duża jaką byś my chcieli bo tutaj już średnica koła nie puszcza wizualnie :/

Zostaje jedynie kwestia customow pod zamówienie. Ale do takiego auta myślę że nie ma się co zastanawiać tylko odkładać kasę :D

Co do pakietów zewnętrznych, pakiet rs jest oklepany i porównując go z liftem nie ma szału, sam bym zostawił  ori. Jeżeli chodzi o mnie mi do gustu przypadł pakiet maxtona z tym że dobrze mieć do niego jakieś srogie koło :decayed:

Jakieś propozycje z tych castomow:) ?

To koło też dobrze siedzi , ale chyba nie chce różnych et :kwasny:

Screenshot_2021-05-08-13-11-55-683_com.google.android.youtube.jpg

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
W dniu 8.05.2021 o 21:02, Hugo napisał:

Jeszcze emblemat quattro na klapie zmieniaj. U mnie dzisiaj wleciał :grin:

IMG_20210508_114336.jpg

@Hugopodeślesz nr tego znaczka quattro?

Opublikowano
23 godziny temu, WojtekA4B8 napisał:

Jakieś propozycje z tych castomow:) ?

To koło też dobrze siedzi , ale chyba nie chce różnych et :kwasny:

Screenshot_2021-05-08-13-11-55-683_com.google.android.youtube.jpg

Na ten moment tylko przeglądam oferty ale ciężko coś znaleźć z pazurem i w miarę sensownych pieniądzach ;)

Dla mnie to koło jest stosunkowo grzeczne jeżeli patrzysz od czoła :) z profilu już jest zupełnie inaczej ale czegoś jest za dużo w tym wzorze :D Co do rożnych et, jeżeli nie mają one wpływu na concave to bym się tym nie przejmował :)

Opublikowano
20 minut temu, tazzi napisał:

Na ten moment tylko przeglądam oferty ale ciężko coś znaleźć z pazurem i w miarę sensownych pieniądzach ;)

Dla mnie to koło jest stosunkowo grzeczne jeżeli patrzysz od czoła :) z profilu już jest zupełnie inaczej ale czegoś jest za dużo w tym wzorze :D Co do rożnych et, jeżeli nie mają one wpływu na concave to bym się tym nie przejmował :)

Ja jestem zwolennikiem felg typu ,,Łopaty" ale nic ciekawego nie mogę znaleźć w rozmiarze 21" , szkoda że Rotor w 9x21" nie jest już tak wklęsły jak w 9x20" z RS bo już byłyby u mnie na letni setup.

Podobają mi się też felgi Peak z Audi RS4/RS5 8W0 ,ale to tylko 20cali :kwasny:

Tak jak mówisz felgi muszą dodać tego pazura...

Opublikowano (edytowane)

Wpadły mi ostatnio felgi RS6 Performance 9.5x21 ET25 , wzór bardzo mi podoba i myślę czy nie wrzucić ich na próbę , tylko docelowe chciałbym w kolorze Tytan Mat.

Moje pytanie brzmi czy ktoś już próbował upchać do C7 takie koło  albo coś tym rozmiarze ???:smiley: IMG_20210521_184602.jpgIMG_20210521_184750.jpg

Edytowane przez WojtekA4B8
  • Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Ale koty:kox:

Opublikowano

Zakladaj, nawet w tym kolorze bym zostawil ?

Opublikowano

Tylko potem musisz wrzucić jakiś normalny hamulec, bo te 356 będą wyglądać jak popierdółka :decayed:

Opublikowano
1 godzinę temu, szafa napisał:

Zakladaj, nawet w tym kolorze bym zostawil ?

Obawiam się że na tych oponach to będzie lipa , chyba pasowałoby wrzucić 255-245/30/21, wcześniej miałem 9.5x21 ET 31 i na tych oponach 265/30/21 słabo to wyglądało ...:kwasny:

Ogólnie  felgi są petarda nawet srebne :kox:

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, H4mm3R napisał:

Tylko potem musisz wrzucić jakiś normalny hamulec, bo te 356 będą wyglądać jak popierdółka :decayed:

IMG_20210411_193549.jpgTragedii aż takiej nie ma :) , ale nie powiem przydałoby się coś większego..., już nawet Myślałem  o 400x38mm z S6 4G na przód :kox:

Edytowane przez WojtekA4B8
Opublikowano
31 minut temu, WojtekA4B8 napisał:

Tragedii aż takiej nie ma :) , ale nie powiem przydałoby się coś większego..., już nawet Myślałem  o 400x38mm z S6 4G na przód :kox:

Takie to na tył, przód to z SQ7 400x38 tylko nie wiem czy masz wtyki w TUV :naughty:

Opublikowano
13 minut temu, H4mm3R napisał:

Takie to na tył, przód to z SQ7 400x38 tylko nie wiem czy masz wtyki w TUV :naughty:

Kto by się przejmował TÜV:decayed:

Przemyśle jeszcze ten temat , i może wrzucę taki zestaw przy wymianie tarcz i klocków ...jakby ktoś miał takie zaciski to z chęcią poznam kwotę jaką trzeba szykować za taki zestaw :wink:

Opublikowano
10 minut temu, WojtekA4B8 napisał:

Przemyśle jeszcze ten temat , i może wrzucę taki zestaw przy wymianie tarcz i klocków ...jakby ktoś miał takie zaciski to z chęcią poznam kwotę jaką trzeba szykować za taki zestaw :wink:

Ok 5K zaciski+tarcze+adaptery+klocki jak co to wal na PW ;)

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
W dniu 23.05.2021 o 15:44, WojtekA4B8 napisał:

Wpadły mi ostatnio felgi RS6 Performance 9.5x21 ET25 , wzór bardzo mi podoba i myślę czy nie wrzucić ich na próbę , tylko docelowe chciałbym w kolorze Tytan Mat.

Moje pytanie brzmi czy ktoś już próbował upchać do C7 takie koło  albo coś tym rozmiarze ???:smiley:

Ciężko będzie je upchać :/ a auta i tak nie opuścisz tak nisko jak teraz, mówimy przy oponie 255 :)

Opublikowano
39 minut temu, tazzi napisał:

Ciężko będzie je upchać :/ a auta i tak nie opuścisz tak nisko jak teraz, mówimy przy oponie 255 :)

Będzie wystawać lekko i może obcierać o rant błotnika .

Opublikowano
W dniu 23.05.2021 o 22:10, WojtekA4B8 napisał:

Wojtek bezpieczne rozwiązanie na nimieckie realia to 380mm:whistling: Nie sądze żeby ktoś to rozróźnił:wink:

Opublikowano
13 godzin temu, marcinch001 napisał:

Będzie wystawać lekko i może obcierać o rant błotnika .

Dokładnie będzie tak :)

20210526_074828.jpg

• Pomoc techniczna 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...