R4xx Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 39 minut temu, george napisał: Coś w tym jest... pierwsze auto (źle kupiłem... ), zanim dowiedziałem się ile trzeba zrobić, czułem się nieswojo. Z obecnym od razu zaiskrzyło. Ktoś napisał mi, że lubił każde swoje auto, lecz co jedno to na inny sposób. Coś widocznie w tym jest. Z kupnem kolejnego, stara miłość przemija. Czasem pozostaje sentyment
george Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 1 minutę temu, R4xx napisał: Z kupnem kolejnego, stara miłość przemija. Czasem pozostaje sentyment Do tamtego żywię uczucie... niechęci.
jedrekx Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 pokazuj co tam wybrałeś! wciąż jestem w szoku jak ubezpieczalnie podchodzą do sprawy wypłaty odszkodowania.. ja się długi czas boksowałem z hestią w sprawie firmowego Passata, którego naprawa ostatecznie wyniosła w ASO 70 tys zł.. hestia się uparła, że całki nie zrobią.. oczywiście do ASO zapłacili.. a nam odszkodowanie za rażące obniżenie wartości pojazdu po ich decyzji o naprawie
KoJ@K Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Lechu kontynuujemy tu tą popeline, czy przechodzimy na nowy temacik ? W sumie wystarczyłoby tylko zmienić tytuł na White i z bani
mariusz36 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 14 minut temu, KoJ@K napisał: tylko zmienić tytuł na White To Mateusz się wygadał - będzie białas . Fajnie Leszku że pomału wychodzisz na prostą . Też czekam jak pokażesz tą perełkę . Oczywiście będę śledził temat . To co przechodzisz z tą firmą ubezpieczeniową - przeraża , ale najgorsze jest to że coraz więcej się słyszy o podobnych sytuacjach .
FroS-t Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Dziękuje panowie za miłe słowa, tak będzie białas, udało się dopiąć transakcje i auto jest u mnie, może dziś uda się założyć temat bo zdążyłem co nieco ogarnąć takiego wypasu jak czarna nie ma, ale myśle ze nie jest źle. Czysty spontan kupno tego auta ale wszystko się udało
FroS-t Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2021 3 godziny temu, KoJ@K napisał: Lechu kontynuujemy tu tą popeline, czy przechodzimy na nowy temacik ? W sumie wystarczyłoby tylko zmienić tytuł na White i z bani Zakładamy nowy 1
R4xx Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 58 minut temu, FroS-t napisał: Dziękuje panowie za miłe słowa, tak będzie białas, udało się dopiąć transakcje i auto jest u mnie, może dziś uda się założyć temat bo zdążyłem co nieco ogarnąć takiego wypasu jak czarna nie ma, ale myśle ze nie jest źle. Czysty spontan kupno tego auta ale wszystko się udało Gratulacje! Pokaż to
krzysiek_f Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 W dniu 28.02.2021 o 10:57, FroS-t napisał: Przyszyło już nowe logo na front OEM w czarnym połysku i po powłoce miało trafić na auto.... Czekało czekało i doczekało ? 1
FroS-t Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2021 No to czekamy na zatwierdzenie nowego tematu 2
FroS-t Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Prezes szybszy od błyskawicy
zetika Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Ale akcja szkoda fury, czyta się to jak książkę. Zdrowia dla rodziny i powodzenia w walce o swoje. Oby jak najmniej takich sytuacji. Nowy białas jak i mój, spoko trzeba obserwować. Pozdro Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez zetika
FroS-t Opublikowano 14 Października 2021 Autor Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Cześć Będzie to już ostatni wpis w tym temacie, ponieważ w dniu dzisiejszym dotarliśmy do końca tej sprawy. W zeszłym tygodniu Euroins otrzymało pozew sądowy i została wyznaczona data rozprawy, jak się można było spodziewać, po tym jak firma zajmująca się odszkodowaniem zdrowotnym w moim imieniu tak ich ciśnie że dochodzimy do sumy opiewającej na połowę wartości auta, odpowiedz była natychmiastowa. W piśmie oczywiście prawnik poinformował ich o tym że w momencie trafienia sprawy na wokandę honorarium adwokackie wzrasta o 2/3, i że domagamy się zwrotu całej wartości auta zgodnie z moją opinią biegłego, kosztów sądowych, kosztów mecenasa, opłaty skarbowej i odsetek za zwłokę, a ponadto że postępowanie likwidatorów zostanie zgłoszona odpowiednim organom, że został powiadomiony Rzecznik Finansowy, oraz że zostało wysłane pismo do centrali z opisem sytuacji i z wnioskiem o wykreślenie prowadzącego moją sprawę z rejestru agentów ubezpieczeniowych i dodatkowo jeszcze kilka rzeczy ,Euroins wystosowało pismo z wnioskiem o ugodę zgodnie Dzisiaj wypłacili całą wartość auta zgodnie z opinia mojego biegłego, koszta sądowe, koszty mecenasa oraz opłatę skarbową Więc oficjalnie mamy temat zakończony, sprawa nie trafi do Sądu, trwało to od lutego do października ale jednak mając dobrego mecenasa i biegłego, można obronić elementy dodatkowe (modyfikacje) w aucie, nie zawsze odzyskamy tyle co daliśmy ale spokojnie 70% każdego zamontowanego elementu jest do ugrania. Liczymy to jak auto wyglądało w momencie kolizji a nie po vinie. Dziękuje wszystkim za miłe słowa i trzymanie kciuków, jak widać, coś to chyba dało Moderatorów proszę o zamknięcie tematu.... Cześć !!! Edytowane 14 Października 2021 przez FroS-t 16
KoJ@K Opublikowano 14 Października 2021 Opublikowano 14 Października 2021 Super, ciesze się bardzo, że sprawa zamknięta , no i z lekką górką w takim razie czekamy teraz na postępy prac w tamtym temacie białasa
NelsonPL Opublikowano 14 Października 2021 Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Super Edytowane 14 Października 2021 przez NelsonPL
dekiel 13 Opublikowano 14 Października 2021 Opublikowano 14 Października 2021 Klawo jak cholera Leszek, trochę trwało .
Rekomendowane odpowiedzi