damian3k Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Witam Kupiłem lampy bi xenon skrętne z żarnikami i przetwornicami, planuje oddać auto do jakiegoś fachowca który zmieni mi te lampy. Czy jest tu osoba która robiła taką samą wymianę i jest w stanie mi napisać jakie elementy musiałbym kupić żeby ze swoimi częściami oddać już auto do specjalisty? Wiem tyle, że muszę kupić adapter kostki bi xenon (kostki z normalnych lamp w moim aucie są inne niż te z bi xenonu) i zderzak z miejscami na spryskiwacze (zderzak jestem w stanie sam sobie wymienić). Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Fido Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zrobisz zgodnie ze sztuką to ok. Koszt nie mały bo i samopoziom dojdzie.
kamil-vag Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 https://a4-klub.pl/topic/165449-montaż-i-działanie-układu-samopoziomowania-w-b7-xenon-bixenon-skretny-nie-skrętne-lampy/ 1
damian3k Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2020 10 minut temu, kamil-vag napisał: https://a4-klub.pl/topic/165449-montaż-i-działanie-układu-samopoziomowania-w-b7-xenon-bixenon-skretny-nie-skrętne-lampy/ potrzebuje to wszystko co wypunktowali w każdym jednym linku tam podanym?
Muskel1 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Tak. Wiązki, czujniki, sterownik, przetwornice i lampy. 1
damian3k Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2020 Godzinę temu, Muskel1 napisał: Tak. Wiązki, czujniki, sterownik, przetwornice i lampy. Jakbyś miał chwile i chęci mógłbyś wysłać mi linki z allegro do tego co potrzebuje lub chociaż pełne nazwy wszystkich rzeczy? Nie chciałbym kupić czegoś niepotrzebnego lub żeby czegoś brakowało, jestem totalnie zielony w tym temacie. Z góry bardzo dziękuje
kamil-vag Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Przecież masz w podlinkowanym temacie nr potrzebnych części
Rekomendowane odpowiedzi