hemglas Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witajcie czy ktos ma wiedze na temat wylaczenia procedury wypalania dpfa zastanawiam sie nad wywaleniem wkladu filtra i zeby wylaczyc dpfa
przem8 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Jedz do dobrego tunera to Ci ogarnie. Nikt się nie podzieli taką wiedzą. Poza tym trzeba mieć odpowiednie oprogramowanie.
nadybek Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 (edytowane) Wyłączenie jest bardzo proste. Wystarczy zmienić jeden bit w mapach. Niestety chińskie interfejsy są bardzo niepewne i mozna uwalić ecu. Ja najpierw zrobilem sobie pełny zrzut ecu tez chińskim BDMem Jakie masz problemy z dpfem ze chcesz wywalać? Żeby nie było ze nikt nie chce sie dzielić wiedzą... Edytowane 2 Lutego 2021 przez nadybek
zentiro2000 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Czy jesteś w stanie podzielić sie informacją gdzie co zmienić albo czy była by możliwość żebym wysłał ci mape a ty mi to zmienił oczywiście nic za darmo?
hemglas Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2021 Z moim dpf nic zlego sie nie dzieje tylko mysle nad zrobieniem pelnego przelotu z kwasówki nie chodzi mi zebym sam to sobie wylaczyl tylko ile to moze np. Kosztowac u tunera ale z glowa zeby sie nie okazalo ze na biegu jalowym zaczyna sobie kopcic
Bambr97 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Jeżeli zacznie kopcić na jałowym to znaczy że coś z furą nie tak. A DPF tylko to maskował.
nadybek Opublikowano 12 Czerwca 2021 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Mapa to nie problem- zmiana jednego bita (bitu? bita?) ale warto mieć cały zrzut bdm'em w razie "W". Chińskie interfejsy potrafią mieć problemy przy niskim napięciu aku. Ja się wolałem zabezpieczyć.
hemglas Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) A czy ktos z forum zna i moze polecic z pelnym zaufaniem firme lub kogos prywatnie ale z Warszawy lub okolic kto moglby to ogarnac Edytowane 7 Listopada 2021 przez hemglas
Dev Opublikowano 7 Listopada 2021 Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) 7 minut temu, hemglas napisał: A czy ktos z forum zna i moze polecic z pelnym zaufaniem firme lub kogos prywatnie ale z Warszawy lub okolic kto moglby to ogarnac Facebook WWW.FACEBOOK.COM Zobacz posty, zdjęcia i nie tylko na Facebooku. kolega jest z naszego forum Edytowane 7 Listopada 2021 przez Dev
Rekomendowane odpowiedzi