marek1mark Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 mam pytanie ktorej firmy rozrzad zalozyc mam dwa : INA I DAYCO MOJ SILNIK TO DEUA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Rozrząd INA a pompa wody HEPU. Zestaw gwarantujący spokój Gdybyś chciał kupić zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1mark Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Dzięki za pomoc mieszkam w UK i tu muszę kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 27 minut temu, marek1mark napisał: Dzięki za pomoc mieszkam w UK i tu muszę kupić Zdecydowanie Dayco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevirek Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 A co sadzicie o zestawie Continental. Daja 5 lat gwarancji co moze choc troche pomoc w oszukaniu sie ze bedzie cacy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Ja zakladam Dayco, jak nie jest dostepne to Conti lub Ina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 W dniu 24.01.2021 o 09:51, Kevirek napisał: A co sadzicie o zestawie Continental. Daja 5 lat gwarancji co moze choc troche pomoc w oszukaniu sie ze bedzie cacy xD Continentala jest tam tylko pasek. Rolki to za pewne Litens/INA lub SNR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozia1 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Witam ktoś podpowie jakie zestawy rozrządu kupić pasek ,rolki i pompa wody Lub poproszę o numery tych czesci pacjent to A4 2.0 tdi 190 KM Quatro WAUZZZF44HA027331 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejx Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Na all....ro widzę komplety do wymiany rozrządu. Mój mechanik powiedział że jest jeszcze przy rozbieraniu jakiś dekielek z gumowym paskiem, nie wiem gdzie to się dokładnie znajduje. Podobno nad, koło miski olejowej/nie wiem jak to napisać/ Czy jest tam coś takiego, jeżeli tak, to czy jest konieczność wymiany tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszm41 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) INA/Conti szla nepewno na pierwszy montaz, przynajmnie w b6/b7 tak bylo HEPU albo SKF tez jest ok Edytowane 5 Grudnia 2021 przez januszm41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszm41 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Am 23.5.2021 um 19:48 schrieb rozia1: Witam ktoś podpowie jakie zestawy rozrządu kupić pasek ,rolki i pompa wody Lub poproszę o numery tych czesci pacjent to A4 2.0 tdi 190 KM Quatro WAUZZZF44HA027331 INA 530 0650 30 SKF VKMC 01278 HEPU PK06690 Conti CT1168WP1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_111 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Panowie a co z zestawem rozrządu OEM? Nikt nawet nie wspomniał o oryginalnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 14 minut temu, Damiano_111 napisał: Panowie a co z zestawem rozrządu OEM? Nikt nawet nie wspomniał o oryginalnym... Jak Cię stać to będzie bardzo dobry, pod warunkiem, że nie kupisz jakiejś podróby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi